Отегчителна скука - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Отегчителна скука
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 3118 пъти
В сайта съм под псевдонима Saddy :).. може да сте ме срещнали някъде... както и да е! Ще бъда кратка. Завърших 7-ми клас... от тогава насам, от време на време излизам вечер с приятели... и един път ходих на басейн-това беше! Моя режим: ставам, закусвам, пред компа, обядвам, пред компа, излизам или си стоя вкъщи и продължавам да кисна пред компа. Изчетох целия списък със задължителните книги за лятото, гледам филми всеки ден, играя от време на време и това е. Мисълта ми е да ми предложите нещо забавно, като изключим филмите, игрите и излизането-излизам вечер, иначе няма с кой... приятелите ми заминаха извън града. Аз заминавам юли, но още 1 седмица не знам как ще изкарам. Очите ме болят от постоянното стоене пред компа... ДАЙТЕ НЯКАКВИ ПОЛЕЗНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!! ОТЕГЧИЛА СЪМ СЕ.... И НАПРАВО МИ СЕ ПЛАЧЕ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: cc0a568347
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чети си книгите...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c28175ad5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма да умреш, спокойно.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 33a6ebfb3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Така е, a като почнеш работа след време ще е още по-тъпо:)
Отиди на кино. Аз лично отдавна го планирам, защото ходя 2 пъти в годината, а това трябва да се промени :)

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1c29347b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом искаш нещо полезно - четенето на книги ти препоръчвам аз. Прочела си списъка със задължителна литература, което ми подсказва, че това ти харесва. Щом си изчела задължителните, потърси си такива, които не се изучават в училище. Нещо, което да ти харесва на теб и да го четеш с интерес. Така хем ще седиш по-малко пред компютъра, хем ще ти бъде интересно и полезно.

Друго, което можеш да правиш е да си намериш в интернет упражнения и да започнеш да спортуваш, макар и в домашни условия. Спорът е полезен, а и ще подобриш фигурата си (ако си с идеални мерки ще ги задържиш, ако пък искаш да свалиш някое и друго кило - ще го свалиш).

Ако умееш да рисуваш - рисувай. Гледай от някъде и започни да се опитваш да направиш картината си едно към едно с предмета, който гледаш.

Ако пък предишните предложения не са по вкуса ти, можеш да започнеш да учиш думи на някакъв чужд език - полезно ще ти бъде 100%.

Има толкова много неща, които да правиш. Избери си, това което ще ти бъде приятно и действай! :)
И весела лятна ваканция!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5e6dfdece1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Легни, затвори очи и мастурбирай))) Аз така правя. Успех!!!

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3be9cbc7fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Спорт!!!

Ходи да бягаш, прей лицеви опори, керимни преси, клякания, скачания и какво ли още не, също така учи, например всички държави, столици, по големи реки и планини, заливите, протоците, моретата. Това ще ти е от голям плюс, също така и по другите предмети учи най важните неща, защото така или иначе ще дойде времето когато и ти ще имаш възможноста да излизаш, и тогава хем ще ти е добре че си навън хем ще знаеш че не си си губила времето защото ще знаеш неща от обща култура. Аз дадох географията за пример но това неозначава само по нея да учиш. Ето сега английския се говори навсякъде, сега нямяш какво да правиш - ами учи го, защото после като започнеш да излизаш хем няма да знаеш, хем няма да ти се учи. За това по добре сега. А и ученето развива мозъка, също както спорта развива мускулите.

Но не стой на компютъра, аз преди стоях постоянно на компа защото бях във същото положение и крайният резултат беше - развалих си очите и сега трябва да слагам очила около 1 диоптър не е много, но ако от по рано мислех по този начин и не си губех времето с филми, форуми и други простотий а учех сега резултатите щяха да са далеч по добри. Дано това да ти е послужило за пример, учи и спортувай, развивай се и ще си добре, НО НЕ СИ ГУБИ ВРЕМЕТО, ЗАЩОТО ТО Е МАЛКО И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЦЕННО, НЯМА ДА УСЕТИШ КАК ЩЕ ИЗЛЕТИ И СЛЕД ВРЕМЕ КАТО СЕ ВЪРНЕШ НАЗАД ЩЕ СЪЖЕЛЯВАШ ЧЕ СИ ИМАЛА ВЪЗМОЖНОСТ ДА НАПРАВИШ ТОЛКОВА МНОГО В ТВОЯ ПОЛЗА, НО СИ СИ ГУБИЛА ВРЕМЕТО.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f580069b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може да си вземеш и други книги . :Д да прочетеш малко

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 469177f7a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Прочети някоя книга .. препоръчвам ти "Академия за вампири" :)
Поредица са от 6 книги

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1a0ff6cc6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Fмг... ти сериозно ли? ! на един интелигентен човек никога не може да му е ТОЛКОВА скучно колкото ти описваш... все ще си намериш нещо... повярвай ми и на мен ми е било скучно.. пускам си музика.. готвя (защото още не съм стигнала възрастта в която жените се оплакват че трябва да готвят :DD). помисли малко и ще видиш че има много неща които да правиш освен компа ;) аз понякога когато НИЩО не мога да измисля за занимание просто заспивам хахаха

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b3ae18944a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз лично, никога не скучая, а рядко сядам пред компютъра. Съветвам те и ти да не сядаш толкова често, защото не сама те болят очите, а и се изтощаваш, много повече отколкото ако потичаш, почетеш или порисуваш.

Също можеш да си поставяш цели. Да кажем за това лято искам да се науча да бягам 3 км. (Сега мога само около 2 км. най-много) и да науча една нова техника на рисуване. Искам и други неща - да науча нова поза по йога, да си намеря нови приятели като отида за 3 дни на плаж и много други.

Забавлявай се :):):)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker