Всичко се промени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120986)
 Любов и изневяра (29662)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Всичко се промени
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2096 пъти
Здравейте :) Искам просто да споделя какво се случи с мен в последната година ;)

Сега завършвам 7-ми клас. В началото на годината бях съвсем нормално момиче. Имах си най-добра приятелка, с която бяхме като дупе и гащи, постоянно бяхме заедно и много се обичахме. Аз бях от ония момичета в даскало, които рядко ги забелязват, абе не бях от популярните ( ако сте тийн. знаете за какво говоря). Годината си вървеше нормално, даскало, учене. Момчетата не ме заглеждаха, никой не ме харесваше и ми беше кофти от тва.

Мина зимната ваканция. Запознах се с едно момче от даскало, което принципно беше от тия "готините". Харесах го и с времето се оказа, че и той ме харесва. Всичко хубаво - станахме си гаджета. Станах някой неща и скъсахме и така 7-8 пъти. Някъде към април-май... започна всичко. - тогава се промених коренно. Започнах да пуша, изоставях най-добрата си приятелка, непрекъснато преследвах онзи, оценките ми нещо се сгадиха, идваха изпитите, а на мен въобще не ми се учеше. Напивах се и така.

С времето и момчетата започнаха да ме харесват. И то не някой грозни, а съвсем нормални, хубави момчета. Не знам как така изведнъж им харесах, като преди си бях същата о външност, само характера ми "малко" се промени.

Та... получи се малко дълго, но това, което искам да ви кажа е... Момичета, явно момчетата харесват такива момичета - които пушат, пият, държат се по-така.. не мга да го обясня точно... Но едно не забравяйте... ако станете такава много хора ще се откажат от вас - казвам ви го от личен опит. Дори и най-добрата ми приятелка си призна, че през последните месеци е гледала само как да ме избегне :) Така, че внимавайте какво правите, момичета ;)


Надявам се редакторите да публикуват историята ми, за да я прочетат момичетата и да се замислят ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 61c76d4a0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е вярно, че момчетата си падат по момичета които пият и пушат като разпрани. Харесват увереността ти. Явно само това се е променило в теб.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 307be8b09d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момиче, надявам се си се оправила с приятелката си, спряла си цигарите и алкохола и изобщо си продължила да бъдеш себе си. Историята ти много ме заинтригува. Това е много голям пример където такива хора като теб стават такива хора които най малкото вредят на себе си, после започват разни вандалщини и... няма смисъл да разправям ти знаеш как е. Аз познавам такова момиче. Мило сладко, интелигентно с най- добри приятелки. Но изведнъж започна да пуши да прави всякакви глупости и изобщо сатна друг човек. Може би се породи от смъртта на баща й. Аз много искам да й помогна на нея и на много такива хора. Искам да стана психолог между другото. Мислех да говоря с нея, но не мислех, че ще ме изслуша. А, ако ме изслуша то няма да ме послуша, но поне вътрешно в себе си ще знае, че съм права. Аз се бях отказа, но сега пак се ентусиазирах. Не знам какво да правя.


А.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8b9c2e78a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Оффф а дано си се поправила, ама надали

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5cb60d0db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всеки си има различен вкус, според мене някои харесват по-лоши момичета, други не, но виж, достатъчен е факта, че си се променила.

Няма лошо да си уверен ав себе си, даже е важно, но в днешно време ние тийнейджърите много се влиаем от останалите, гледаме, че някой пуши, той е готин и ивс като него или нещо такова.

Мисълта ми е, че ти сама осъзнаваш , че не се харесваш съвсем такава, каквато си сега-пиенето, пушенето, лошите оценки, това струва ли си, заради една провалена връзка? Знам, невероятно кофтие, а особено като сте късали и сте ес събирали 7-8 пъти, както ти казваш, но мила, не си струва да се проваляш заради някакъв си мухльо!

И аз съм била незабелязвана, отхвърлена, само защото съм била различна, но сега продължавам да ходя на училище, имам висок успех, нито пуша, нито пия, само в компания понякога, но иначе не и пак имам достатъчно приятели и приятелки.

Хубавото е, че си станала по-отворена към света, и аз преди бях затворена и свита, но вече не съм такава, започнах да казвам на хората какво мисля за тях, както те винаги са казвали за мен, хората разбраха, че имам и положителни качества, че могат да ми имат доверие, е да, още има такива , които не ме понасят, но това е неизбежно.

Мисълта ми е, че момчетата виждат, че имаш характер и това им се е харесало, но ако ти сама не се чувстваш добре в тази кожа, опитай да се откажеш от вредните навици като пиене и пушене, или поне ги намали, замисли се каква искаш да бъдеш и каква си, коя компания ти е по-приятна, твоята приятелка или "готините", няма лошо да си уверена , даже е много важно, но сега като отшуми тая история с първото гадже, опитай да си повишиш оценките поне.
Не е невъзможно да си популярна и готина и да бъдеш добро момиче, повярвай ми, така е!

Освен това ти сама казваш , че приятелката ти се е отказала от теб, а ти просто си се променила, но й покажи, че още имате обща приказка, покажи й, че това е само период, нормално е, на много тийнейджъри се случва, просто внимавай повече какво правиш и бъди такава каквато ти искаш да си, а винаги ще има такива , които те харесват и такива, които не те, но идеята е да не обръщаш внимание да хейтърите и да не ставаш хейтър! :)

~sad-baby~

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 78c48bdc58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Момичетата, които описваш са... КИФЛИ имаме много такива в нашия клас :D

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 75d284fc37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз познавам едно такова момиче. Преди 2-3 години беше адски свита и срамежлива. Сега е малко по така да пуши и да понякога пие и както при теб я свалят какви ли не момчета. Не казвам че сме приятелки тя е братовчедка на най-добрата ми приятелка но е на нашата възраст. Не я бях виждала от 1 година и се засякохме тя естествено не ме помнеше, но се държа супер с мен. И след това продължи да ме поздравява. Та мисълта ми е че дори да пие пуши и да се занимава с момчета тя е можеби най-печеното момиче което съм виждала. Държи се прекрасно. Не трябва да зарязваш приятелката си заради това че си се променила. Ще останеш САМА.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker