Ужасни проблеми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ужасни проблеми
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 1502 пъти
Така значи майка ми и баща ми се разбират добре, е случвало се е да се карат и то не рядко, но това е главно заради работата и нервите покрай нея. Родителите на мама много ги обичам като втори родители са ми, но тези на баща ми... Изпитвам хем безразличие, хем омраза към тях. Когато бях по-малка до 3 годишна не живеех в заможно семейство. (Във В.) Бяхме на квартира, родителите на баща ми тогава бяха богати... Примерно мама ми е казвала, че един път с част от последните пари са си купили с тати кафе, и тия идиоти баба ми и дядо ми са дошли у нас, сами са си направили от нашето кафе и са го изпили почти всичкото. Всеки ден те идвали в нашия апартамент да се измият, да се оправят и само се фукат с нови дрехи, които ния не можем да си позволим.
Сега е различно. Живея в С., майка ми и баща ми са заели високи постове, няма какво да искам. На 12 съм. Тези родители на баща ми си имат много проблеми с 2 рия си син. Той ходи по казина, един път продаде тяхната кола, заложи апартамента. Но баба и деди все го защитеват. Тати е различен. Той дори беше удрял чичо ми. Онзи ден тати възложи задача на чичи, да намери купувач на колата на родителите на майка ми. Тази кола всъщност е наша, но ние я дадохме ей така на баба ми и дядо ми. Та, продадоха я, но излъгаха, че парите са 380, а всъщност са 450. Още по-лошото е, че чичо ми е откраднал винетката от колата на родителите на мама. И я е продал. Няма да казвам ние как разбрахме но Ония си траят още за това. Няма нужда да ви казвам и майка ми колко е ядосана.
И въпреки всичко тати ме кара сега през лятото да седя при неговите родители. Аз и мама не искаме. Откъде да знам, тоя изрод чичо ми кво ще ми направи... Аз искам при другата ми баба и дядо. Но баща ми казва, че ако няма да ходя при едните, няма да ходя и при другите. Просто родителите и братът на баща ми са едни нещасти лъжливи мошеници. Не ги търпя вече. Какво да направя, също така ме е страх, че заради това мама и тати ще се скарат? ! Просто ми се искаше да не познавам родителите на баща ми...
А и също така когато лятото отивам при гаднярите баба и дядо, те се оплакват, че трябва да ме гледат, парите не им стигали и искат от тати. Е, не са ли нахални. Дядо ми получава 700 лв пенсия, баба 300, а чичо ми заплата 280. За 3 години сигурно дължът на нас 1500 лв. Един път даже ми се скараха, че не съм вдигнала на скъпия им син-чичо ми. Точно те ли ще ми казват на кой да вдигам или не? !?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: eb60169acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами не е редно да те пращат там, щом ти не искаш, но по всяка вероятност баща ти го прави по-скоро от задължение към родителите си. Така че за да не стават караници у вас по-добре отиди за малко там, но се дръж на дистанция от чичо си. Ще ти бъде гадно знам, но потърпи заради баща си и майка си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker