Бясна съм! Писна ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Бясна съм! Писна ми!
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 3613 пъти
ПИСНА МИ да виждам всеки ден "мъже" с почистени вежди, обезкосмени, с женски очила и розова блузка, която да подчервата фалшивите им мускули, с които определено не изглеждат мъжествено. Точно такива "мъже" ме заглеждат и харесват, а аз МРАЗЯ ТАКИВА. Толкова ли не се виждат, че приличат на педали? Иде ми да им се изплюя в лицата.

Писна ми и от наркоманчета. Как може 99% от момичетата и момчетата да са чисти наркомани????? Как може такова нещо? Аз съм ОТВРАТЕНА. Нямам приятели вече, защото това днешното не може да ти е приятел, може само да пуши, пие, взима наркотици, прави безразборен секс и това е. МРАЗЯ БЪЛГАРИЯ, МРАЗЯ сънародниците си. НИКОГА не съм вярвала, че някой ден ще намразя страната си и ще ме е срам от нея. НО хора, погледнете само - тук в страната ни, момчетата станаха педераси, жените се мислят за готини, гримирани и напудрени като Аватар, и са по-прости и от един първокласник. 95% от българите са и неграмотни. КЪДЕТО И ДА ОТИДЕМ в чужбина, никъде няма да ни приемат положително, поради причините, които изброих и много други. "Манекенчетата" и "манекенките" снимани по разни сайтчета да спрат да пишат, че са от Ел Ей или Ню Йорк, защото ще отидат там през крив макарон.

ТУК НИКОГА нищо няма да се оправи, защото хората са свикнали да няма закони, да няма правила...просто нищо няма да се промени, докато не избухне една бомба тук, и всички умрат...и се родят нови хора, нови управляващи, и хора, които да СПАЗВАТ законите, да се подчиняват. Тогава вече ще има държава, и надявам се хора като хора! Едва ли някога ще имаме държава. Най-вероятно ще ни потурчат и България няма да се казва България, и в нея ще живеят само цигани и турци. Всички УМНИ българи, отиват в чужбина за да се реализират там, защото тук не може. Имам чувството, че се базикат с нас...защото през ден увеличават ток, вода...храна...а заплатите на хората са мизерни и зимата дори не можеш да си платиш тока. И от това нямане, българите ходят в чужбина да бършат г*за на някоя баба или да мият тоалетните, за да живеят що-горе нормално. Там няма срамна работа, дори с миене на тоалетни, можеш да живееш по-добре, отколкото тук. За жалост, много малко българи могат да работят нещо нормално в чужбина, поради простата причина, че тук образование няма. Аз не съм зубърка, но ако имаше учители и ХОРА, които да успеят да се наложат, всичко щеше да е нормално, както в чужбина. Там не могат и да гъкнат в час, а тук бият учителите си...ужас, ужас. Направо не мога да повярвам какви хора живеят тук...та те са си направо за джунглата...да дивеят там, не вкъщи, на училище.
Ами това е...просто исках да споделя непоносимостта си към новото поколение (въпреки, че съм 93набор)
Срам ме е, че съм българка.

П.С преди да ме упрекнете, че заради такива като мен сме на това дередже - преди не мразих България, нито сънародниците си. Бях малка, не бях лишавана от нищо...но сега когато пораснах и всеки ден виждам връстниците си, слушам новините и управляващите ни...просто...съм без думи. Такава простотия няма никъде!
Срам ме е, че съм българка!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4f1ce0cff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Демокрация, сестро! "Оправиха" ни отвсякъде! До това водят материализът, чуждопоклонничеството, сляпото възприемане на всякакви натрапени моди и "идеали", и загубата на всякакви морални и национални ценности!
Добре че ти поне имаш очи да видиш всичко това - болшинството от тях са пълни зомбита - неграмотни, бездуховни, с огромно самочувствие, че са "модерни хора", и дори не могат да се видят отстрани в каква зловеща траги-комедия живеят и самите те представляват!

Къде е коравият балканджия с вежди и мустаци като гайтани, мъж-скала - опора за семейство, род и родина? Няма го! На негово място мазен и разглезен стероиден хамерикански путьо-педалко, като изваден от порно-списание, гордеещ се че е гей и има ако в главата. Единствен интерес - парички, бройки и черупка (външен вид).

Къде е юначната българска майка раждала и отглеждала сама по 7 деца, и най-важното - възпитавала ги на морал и човешки ценности. Нищо, че има косми под мишниците (какъв ужас!!!). Няма я! На нейно място изрусена, обезкосмена, малоумна материална кифла, чийто екзистенциални проблеми се свеждат до маникюра, грима и луничките, а вселенския ужас - до това да не е бременна. Единствена цел в живота - да приклещи някой по-опаричен мачо, който да я осигурява до гроб, или поне до следващия още по-подходящ за нея.

O tempora! O mores!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0de8083e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съгласна съм с теб. Жалко, че вече истинските хора, които търсят истинско приятелство и чувства... са на свършване.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e8f52d1c06
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Младо момиче си, а разсъждаваш като пенсионерка.

Какво ти пречат околните? Защо не приемеш, че всеки сам избира как да живее и сам драпа за щастието си.
Изпълнена си със злоба и гняв. Защо не опиташ да направиш нещо различно? Учиш ли, работиш ли? Защо не отидеш в чужбина да береш портокали като не ти харесва тук?

Прекалено много се вторачваш в живота на другите- живей своя собствен!

Много е лошо да не живееш в хармония със себе си.

Не приемай коментара ми като упрек. Просто преди да искаш помисли какво можеш да дадеш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4c4b0437b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нямаш приятели, защото съдиш хората по външния им вид, не защото са тъпи. Кой те знае коя вчерашна си и ти. Както каза 1 ходи да береш портокали щом не ти харесват "необразованите, кифлите, педерастите и наркоманите"

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 303ea3d192
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Няма защо да бъдеш упреквана. Това е самата истина. Децата станаха неграмотни мислят само как да пият и да харчат пари за глупости. Нямаме никакви закони и занижено образование.

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 15b1ecffbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Тия проценти откъде ги намери бе авторе. На такива като теб само държавата и околността им е виновна. България не е единствената страна, пълна с деца наркомани, алкохолици и пушачи. А юношите, които пият, пушат и др. са около една шеста от всички в България. Това, че съдиш хората единствено по външния им вид е причината да нямаш приятели!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 08686dce31
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

8.   Ми такивата за които говориш неслучайно са наручени боклука на България-аз слушам метъл и всеки докато ходех на даскало -дори и сега когато свърших вижда по улиците тъпи намацондрени кифли и гейове -и затова смятам да се махам от България само да завърша колеж-чалгарите са неузнаваеми същества-и на мен ми е идвало да повърна от такива (pike )-Черната Лейди :@ :@

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 57bbc0e072
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   номер 8 съм-изках да кажа наречени -от бързината вместо е съм сложила у-извинявам се за правописната грешка

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 57bbc0e072
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   номер 4 -ти какво се караш -момичето си казва мнението-и аз не харесвам кифли и момчета дет ходят с цветни дрехи-аи приятелите ми са само метъли-аз самата съм такава -и нищо против нямам наркоманите-щом те са си избрали да се друсат-аз какво мога да направя-нека се друсат-тия чалгари ме нервят-не гледат себе си ама иначе се правят на отворени в вибокса -били сме изроди -дрън-дрън. Те да се погледнат и после да обсъждат-обличат се като клоуни ;д

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 57bbc0e072
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   номер 8 съм-изках да кажа наречени -от бързината вместо е съм сложила у-извинявам се за правописната грешка -и съм пропуснала да сложа "'веки ден ""и виждам-просто бързах и затова така се получи ;d

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0d1dcb22e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   а ве направо (puke) от такива

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: a51894a51a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Браво!!! Подкрепям те нищо че съм на 16... Тук няма бъдеще за нас...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 95f273fae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   пак съм аз :д-и само да кажа-разбира се че заради такива ще мразиш България-аз не съм българка-имам македонски корени-но съм родена и израсла тук-та при нас там няма такива работи -особено в с Ключ-там жените и момичетата имат срам-всяка жена си стои при мъжа си -никога не изневерява - няма такива лигавщини и разпуснати неща-да ходиш с когото и искаш да се разголваш и тн-разбира се и там не са изключени ония разпуснати момиченца и момченца-всяка вечер пият и се лигавят по тъпите им дискотечки -друсат се и тн-но специално аз и още някои сме навън до 10 -и после се прибираме вкъщи-няма такива работи да кисниш до сутринта и да се наливаш като прасе-и аз се дразня като гледам някои момчета и момичета как се лигавят и -момичетата са разголени и се качват в различни коли а после се чудят защо махалата ги оплювала-ами сами да си отговорят-като се погледнат-сега ще ходя при баба и дядо и кой знае какви гледки ще видя-а на мен ми забраняват да ходя по кафенета и да стоя до късно-при нас е така-но някои хора нямат срам :@

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: afe6a72835
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   И аз съм на твоето мнение, но не мисля, че да бягаме и да се спасяваме поединично е решение, за това съм още тук и някак се боря с живота, пък дано ако не аз то поне децата и внуците ми живеят в една по-нормална България! Защато все се надявам, че колкото и да затъваме, все в един момент ще се обърнат нещата и бавно ще тръгнем в правилната посока, само дано не греша. А до тогава, ще се боря и ще се правя, че не виждам цялата простотия и тъпотия и най-вече безумията идващи от управляващите. Защото, да протестирах, всеки ден бях на площада и какво? Ония там само от бой разбират! И докато наистина не се стигне до кръвопролитие нищо няма да се промени! А на мен хич, ама хич не ми се ще да се намесвам в такива събития...

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: bf5f6396e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Напълно съм съгласна с авторката!!!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 19 дни
hash: 649bfdea8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Учи език и отивай в цивилизованият свят. Тук системата ще те смаже. Ако си умна и амбициозна ще успееш. УСПЕХ!

 
  ...
преди: 9 години, 18 дни
hash: b429c3ef37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   В България има свестни хора но явно си късогледа пък и поколението ти е такова!

 
  ...
преди: 9 години, 17 дни
hash: e66294686c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Донякъде съм съгласен с авторката да страната ни не е цвете за мирисане. Но поради факта, че само се оплакваме и чакаме някой да ни оправи. Ако сам не си помогнеш и бог не може да ти помогне, а за това кой как се облича е въпрос на избор, и аз не харесвам металите при мерно как се обличат но не ги мразя просто хората си има собствен стил на обличане и го приемам. Много лесно забелязваме недостатъците у другите но нашите не ги забелязваме нали? Може и да не ти харесва това което написах аз така мисля, и не налагам мнението си на никого.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 16 дни
hash: 06730e8ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Вместо да обиждаш наляво и надясно и да мразиш целия свят, ставай и отивай в чужбина! Ако си мислиш, че само в България е така върви да погледнеш на някое затънтено местенце в Азия! Всеки е свободен да се облича, гримира и бръсне както си иска! И това трябваше вече да го знаеш, не си на 5 годинки да сочиш с пръст хората! В България сестро, няма почти никакви "педали" в сравнение с другите места по света! Отиди да видиш! Ама там обаче са по-възпитани и всеки гледа себе си и не се занимава да плюе останалите. Айде прочети си в речника какво е толерантност и после върви да си лекуваш нервите. :) Злобните хора не стигат далеч! :) Пък и в България по-скоро са нужни добри хора с желание за промяна и по-добър живот, каквато определено НЕ СИ!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker