Защо лъжат??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120990)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6459)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо лъжат???
преди: 15 години, 3 месеца, прочетена 3400 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 16 години! Искам да споделя.. не точно моя проблем .. а по-скоро .. "нещото", което затормозява мислите ми! И така, лятото нямах гадже (не че сега имам де.. нещо ми върви само на някакви идиоти) и едно момче ми предложи да тръгна с неговия най-добър приятел, който аз познавах, но не бях кой знае колко близки! Аз отказах, защото не знаех дали въобще това момче ще иска да е с мен, и защото не го познавах толкова добре, за да го харесвам (като обект на привличане .. за по-различни чувства от приятелски)!

И времето си мина.. не се бях сетила даже за това.. аз си говорих с тези момчета, виждахме се, бяхме си приятели, но точно след Нова година, нещо в мен сякаш стана и започнах да харесвам въпросното момче! Реших да му намеря skype, и започнахме да си пишем! В началото бяхме като приятели, но в един момент .. той започна да ме сваля.. някакси да ме привлича не знам! И така ..той наистина е толкова годин, добър, мил, умен .. че аз се влюбих в него неусетно! Наистина за първи път изпитвам такива чувства .. беше много странно! И .. всичко си беше ОК .. докато един ден моята приятелка ми каза че той си има гадже! .. Аз не повярвах и си помислих, че тя е видяла някой друг .. просто не беше възможно след тези неща които ставаха между нас .. той да е "зает"! Трябваше да знам .. а той не ми беше казал! След време аз поразпитах и разбрах, че той си има сериозно гадже от доста време, но тя не учи в нашия град! Бях потресената! А той продъжаваше да се държи с мен, сякаш нищо не е станало .. сякаш тя не съществува! ..

Един ден чашата преля .. на мен ми писна да крия, че знам, а той да продължава да ме лъже! (Разбрах, че "зарибява" и още едно момиче освен мен!) Аз почнах да се държа гадно с него.. по-студено! .. И една вечер нямах изход.. и двамата започнахме да си говорим съвсем открито! Аз му казах, че знам за "нея" .. че знам за всичко .. и го попитах как е могъл да крие такова нещо и да ми пише такива неща .. а той не знаеше какво да ми каже!.. Каза, че му било кофти, че трявало да ми каже .. ама той никога не говорел за това! Някакви тъпи оправдания! След тези "открити" вечери аз реших да не си пиша вече с него ( в смисъл .. неща .. извън приятелски теми) ...но не мога.. аз още толкова искам да съм с него.. когато се държа студено с него .. вътре в мен сърцето крещи! Наистина много харесвам това момче ! А той си има друга! Дайте съвет!

Какво мислите! .. Какво съм била аз за него? Ами другата? Ами гаджето? .. Как да не мисля за него.. вече ще се побъркам! (Между другото и до сега той продължава да се държи с мен по начин, който е далеч от приятелския! И искам да кажа, че не си въобразяв или измислям, че ме сваля.. той самия ми го каза.. каза също че тогава било "някакъв етап" .. сега било друг.. сега не е могъл да я остави.. чакал я толкова време? Съжелява, че не спрял на време (а какво в било преди тва "навреме: и че продължил .. защото за него съм не знам каква .. Ама знам ЯВНО НИКАКВА!! .. Дори не знам какво ли ще стане като ги видя? Леле имам още толкова много неща за казване .. толкова неща направени от негова страна! Но спирам .. дано да съм била поне ясна .. макар това да не е всичко!)

Благодаря Ви, че прочетохте моята история!

PS: Извинявам се, ако има правописни грешки.. дълги години живях извън България .. и още ми е трудно да пиша изрядно правилно :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 3 месеца
hash: ee8c3dec75
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен има някакви чувства към теб, но не иска да нарани приятелката си или ви обича и 2те. Само не мога да разбера каква е тази любов неговата с приятелката му да са в различен град и да ходят? Само по скайп ли? Струва ми се нелогично да имаш връзка с някого който не виждаш или може би изобщо не си виждал. Съвет: Говори с него открито и го питай как стоят нещата с въпросната му приятелка и дали си заслужава да си хаби времето с някой, който не може да му осигури нормална връзка...

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: e896184848
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оо толкова ми е позната тази история... просто има такива момчета, на които не и пука, че си имат гадже и продължават да флиртуват с други момичета. Идиоти, каква искаш :( Знам каква ти е, но времето наистина лекува... пробвай да не мислиш за него, повтаряй си, че той не те заслужава... При мен това помогна чак след година, но усилията си заслужаваха, защото на мен вече не ми пука за него ;) Късмет и пиши после какво е станало ;))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker