Нередовен цикъл следствие на ранен полов живот? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нередовен цикъл следствие на ранен полов живот?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 3344 пъти
Здравейте, нуждая се от вашите съвети. От както започнах да водя полов живот ( от 3 месеца) с моя приятел често го правим без презерватив.. знам че е грешно, често съм му казвала да го правим със, понякога се съгласява, а понякога не. Казва ми че се усеща повече без.. таа от както започнах да правя секс 3 месеца по ред цикъла ми подранява с 1 седмица.. този месец ми дойде 2 пъти, в началото и в края, като се има в предвид, че ми дойде точно няколко часа след като правих секс. Майка ми се притеснява и отново ми натяква за секса, защо съм го направила и т. н. , разбира се тя знае, аз споделям всичко с нея права е много, но все пак щом съм била готова съм го направила.. п. с аз съм на 15 години ( не искам да ми казвате колко съм малка и т. н. , знам знам така е, но това не пречи на останалия ми живот, та аз в училище завърших с пълно 6! ох и аз незнам какво си мислех след като съм го направила, но също така приятеля ми е с 3 години по-голям от мен и има нужди :) ) Искам да ме посъветвате да отида ли на гинеколог защото попринцип никога цикъла не ми е подранявал и то точно след като стана така и винаги 1 седмица подранява.. преди си идваше на време най-много да ми подрани с 2 дни или да ми закснее с 2 дни. Ще ви бъда много благодарна ако ми кажете вашето мнение по въпроса за цикала!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 854e2a5a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами нормално е да си дойде 2 пъти в месеца.. един редовен нормален цикъл е 28дни.. щом менструацията ти е дошла на 1ви, нормално е на 29 да ти дойде пак

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c88d8d7bac
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добре, искаш да се отнасяме с теб като с голям човек, който може да си позволи да води полов живот. Водиш ли полов живот, ако си отговорна, както твърдиш, ще ходиш на гинеколог два пъти в годината. Ще го правиш само с презерватив независимо какво ти обяснява приятелят ти, защото той ще си бие камшиците, а всички негативи ще си останат за теб и за твоето семейство, ако забременееш (нещо, което се случва много често при начина, по който се пазите, знам поне 3-4 случая на родени бебета след такова "пазене" и още няколко аборта). Болестите даже няма да ги коментирам, ама се умира, ако се сещаш. Е, още ли твърдиш, че си голям и отговорен човек, който може да прави секс? Ако действително е така, вместо да пишеш по форумите, ще си запишеш час при гинеколог и ще зададеш въпросите си на него. И ако си зряла и отговорна жена, ще тропнеш с крак на тоя, дето наричаш свой "приятел" и ще кажеш, че сексът е с презерватив или няма секс. Жал ми е за майка ти, горката сигурно не е заслужила това, а явно опасенията и са много основателни, а се опитва да бъде либерална с теб - нещо, което ти не оправдаваш. И ми е жал за теб, ако си мислиш, че шестиците в училище са основателна причина да се смяташ за достатъчно зряла и отговорна за секс. Та ти дори не осъзнаваш каква огромна отговорност е половият живот!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 00d932db49
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ж30: Аз започнах на 14 г., така че - не си малка... Напълно нормално е всичко, което ти се случва. Преминах през редица подобни проблеми, че дори и по месец без цикъл или пък ми идва на 10 дни и какви ли не отклонения. Всичко това не е в следствие само от половия живот, а от бушуващите хормони. Наскоро прочетох, че дори ранният секс регулира хормоните...
Отклонение от " " или "-" 10-12 дни спрямо датата от предходния месец е напълно нормално. Не се притеснявай. Ако толкова много те притеснява, отиди на гинеколог. Той ще ти предпише противозачатъчни, които ще регулират цикъла ти... Но аз им нямам доверие. Пих такива 1 година и след това отклоненията станаха още по-големи и неочаквани. Живей спокойно!
Относно безопасния секс... Днес си с 1 партньор, утре с друг и т. н. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да се предпазвате взаимно. И наистина, по добра защита от кондома няма. Не е 100%, но няма.
Аз съм семейна, но не желая да забременявам и с години ползваме кондоми... Мъжът НЕ е в състояние да се овладее секретиращата семенна течност преди и по време на акта, преди да "свърши", а тя е пълна със сперматозоиди... 90% от приятелките ми забременяха така и се наложи да се омъжат или да живеят с "таткото"... Рано ти е за подобни изживявания...
Секс - да, но чрез предпазни средства. Ако партньорът ти не желае да те предпазва, по-добре го смени... Каквото и да ти обяснява - не е нито първият, нито последният на тази Земя.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker