Моята История (18year old male) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моята История (18year old male)
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2856 пъти
Здравейте! Момче на 18. Нещо напоследък много съм се отчаял от живота. Пиша понеже искам да споделя с някой, а просто не искам да тормозя познатите(казвам познати защото нямам и не искам да имам приятели.. просто нямам доверие на никой вече) ми с моите преживявания понеже имам чувството, че като се оплаквам на някой падам ниско.

С нашите вече въобще не споделям нищо. Толкова сме се отдалечили.. въобще не ги чувствам като родители, а просто като някакви рандом пипъл. Особено откакто майка ми се запозна с интернета и "фейсбука", "елмаза" и какви ли не още сайтове за запознанства. Изгубихме всякакъв контакт. Всяка вечер тя си седи на скапания лаптоп и си пише с непознати хора, а от мен въобще не се интересува.

Това може и да се дължи на факта, че като по-малък бях нещастно, агресивно, асоциално и пъпчасало пуберче, което играеше разни безмислени компютърни игри по цял ден и това ми беше живота. Тогава майка ми тъкмо се беше запалила по фейсбук и елмаз, и нали знаете.. то е като дрога и я човърка отвътре да влезне да си почати с някой, да види новите събития и т. н.

По онова време имахме един компютър и само се карахме кой да седи на него. Ама големи скандали са ставали. Тя ме биеше с шамари, а аз ината отвръщах удряйки я леко по краката. Тя се ядосваше още повече и цикъла се затваряше. Да допълня само, че тогава и двамата бяхме нещастни понеже баща ми си намери друга жена и ни изостави. (въпреки това поддържаме контакт с него и той дава пари). После с майка ми спряхме да се бием и да се караме понеже както казах по-рано -тя си взе собствен лаптоп, а аз продължих да играя на спокойствие тъпите си игри и ставах все по-асоциален.

Прекарах едно цяло лято пред компютъра играейки от сутрин до вечер. Още със ставането си сядах на компютъра от 10 сутринта до 2-3 през нощта на другия ден. Да допълня, че много обичах да се самозадоволявам по 4-5 пъти на ден, гледайки порно. Ставаше все по-зле, но аз не го осъзнавах тогава.

И ето, че дойде осми клас-ново училище, нови хора, нови възгледи и т. н. Бях супер слаб-50 кила на 170 височина-грозна работа!

Ето, че времето минава и дойде осми клас. Продължих да играя на игрите и тогава. Имах социални проблеми и не успях да се приспособя добре в новия клас-всички се опознаваха, споделяха си, забавляваха се, ОПИТВАХА СЕ ДА СЕ ДОКАЖАТ(да това е нещо обичайно когато пуберите на тази възраст отидат в нов клас). Правеха се на велики, на такива каквито не са. Бореха се за психичеко доминиране над останалите. Създадоха се групички (както във всеки клас). Аз тогава бях много назад с материала и въобще не се интересувах от взаимоотношенията си с хората или от себе си. Играех всяка нощ до 3 часа на компа и сутринта на даскало от 7:30=спях в часовете. Бях обект на подигравка, и има защо. Подиграваха ми се "готините пичове" и другите "по-ниските в йерархията" гледаха от тях и ми се подиграваха и те за да ги помислят за "готини" и да ги причислят към групичката на пичовете. Момичетата поне бяха свестни и никога нищо не са ми казвали, а даже ме защитаваха.

По-зле никога не се бях чувствал-нямах приятели, нямах нормално семейство, нямах повод да се гордея със себе си поне малко и бях "сдухан" и мекушав. Позволявах на всички да ми се качват на главата.

Тогава намерих моята страст-спорта. Казах си-"Стига толкова! Ще тренирам! Ще стана човек! " И започнах да чета много за тренировките, бях мотивиран и любопитен-питах всеки който се е занимавал повече от мен с това, дори и баща ми започна да ми говори как е тренирал супер много като бил млад. От сутрин до вечер само мислех как да се самоусъвършенствам, как ще стана по-добър някой ден, ЗАПОЧНАХ ДА МЕЧТАЯ! Това беше голям скок в еволюцията на моето съзнание.

Поставих си цели и започнах да ги преследвам. Имах много енергия и воля. Постигнах много само за едно лято. Мечтите ми бяха по-близо от всякога. Колкото повече постигах, толкова повече се нахъсвах. Исках още и още и още...

До края на лятото имаше много голяма промяна-духовна и физическа. Имах невероятно тяло-релефно, оформени гърди, бицепси, трицепси, широки рамена и много релефни плочки на корема. Самочувствието ми се вдигна супер много. (не да съм бил някакъв надут, но някак си се чувствах добре в кожата си което беше невероятно чувство). Направих си фейсбук и качих първата си позиорска снимка-никой не успя да ме познае и всичките си мислеха, че това е фотошоп :Д

На първия учебен ден като отидох, видяха, че не е така. Започнах да вдъхвам респект. Спряха да ми се подиграват. Започнаха да ми говорят като с приятел и се държаха човешки с мен. Вдъхвах респект, но все още не можех да комуникирам с хората. Освен това тази травма която ми оставиха "моите съученици" въобще беше убила всякакво желание да общувам с тях.

Познатите ми извън училище ми се възхищаваха и ми правеха комплименти, но аз скромничех и казвах само, че не е достатъчно и че не съм постигнал нищо спрямо други хора. Трябваше да се възгордея и да си вдигна самочувствието до небето по този начин, но не го направих. Трябваше да започна да тъпча всички които ми се правеха на велики, макар и да са отрепки и са нищо спрямо мен. Не го направих. Не съм такъв човек. Просто съм мекушав. Продължих да бъда скромен, макар и да бях постигнал неща за които не бях и мечтал. Не знам дали взех правилното решение. Просто майка ми ме е научила да бъда възпитан, но не ме е научила на урок, много по-важен от възпитанието и културата-това да обичаш и уважаваш себе си!!

Вечно съм недоволен от живота си. Постоянно се самообвинявам и имам комплекси. Комплексирам се и за най-малкото като например, че някой отворен "пич" се държи като боклук с някое красиво и свястно момиче което не заслужава, но момичето ходи с него, а не с мен. Опитвал съм се и аз да впечатля някоя красавица, но не ми обръщат внимание, понеже не съм от отворените. Нито пък от забавните. Не съм и от "готините" понеже не пуша и не пия алкохол-Имам принципи и и цели. Единственото нещо което пия е вода-дори сокчета и газирани напитки не пия.

Никога не съм имал приятелка. Не съм правил секс. Само веднъж едно момиче беше лудо влюбено в мен на една екскурзия скоро и се харесахме взаимно. Играхме някаква игра на проценти, осмелявам се или нещо такова беше и трябваше да се целунеме уста в уста- беше невероятно! На другия ден не знам как но, я отблъснах понеже нямах опит и не знаех как да се държа с момиче. Започнаха още и още комплекси да се трупат. (Само да допълня, че никога не си избивам комплексите върху гърба на някой друг. Винаги те са ме мотивирали да се самоусъвършенствам, а и смятам, че няма по-долно от това да си избиеш комплексите върху някой друг) Провалих се и във спорта няколко пъти. Отново се комплексирах. Накрая от толкова много комплекси станах слабохарактерен и нямах сила и енергия за нищо. Постоянно се самообвинявам и за най-малкото. Обвинявам се за това, че нямам мотивация да тренирам, и затова че тренирам насила. Къде отиде всичката тая мотивация и енергия подяволите? Сутрин нямам сила да стана от леглото, а преди само като си помислех какво мога да постигна, директно скачах от леглото изпълнен с енергия от утрин до вечер. Сега нищо не ме мотивира да стана от проклетото легло. Бих останал да спя колкото мога повече. Даже понякога имам чувството, че сънищата са много по-хубави от реалността и ми се иска да не се събуждам. Като стана през деня нямам грам енергия... едвам гледам.. едвам говоря-впрочем не говоря, а мрънкам. Не се чувствам въобще удовлетворен от живота си... искам да правя секс.. искам да имам приятелка! Имам чувството, че това ще ме зареди с много енергия! Но как да я имам като не мога да я впечатля поради липсата ми на енергия и ентусиазъм сега? Не мога да намеря и достатъчно добра. Винаги ме харесват такива които не харесвам, а тези които харесвам не отговарят на чувствата ми или просто нямам опит и не мога да комуникирам нормално с тях. Не мога да флиртувам. Когато обаче някоя която ми харесва ми направи комплимент на някоя от суперснимките ми, където съм полугол и позирам, веднага се хващам за нея като риба кукичка. И нещата между нас не се получават.. по-горе споменах защо.

Чувствам се отвратително. Иска ми се да продължа със спорта, но нямам енергията... чувствам се неудовлетворен. Преди спорта беше всичко за мен, но хората порастват и имат и други нужди.

Още повече се комплексирам като гледам как някои хора въртят по 2 момичета на веднъж и си играят с тях, макар и да нямат много неща които аз имам-като невероятното тяло например. Като това, че съм свестен, земен човек и умея да водя зрели разговори, а не да обсъждам някакви малоумщини. Като това, че баща ми е заможен например (колкото и сантиментално и материално да звучи това уж помага с момичетата).

Наистина проблема е много сериозен! Ако не беше нямаше да пиша толкова дълга тема!

ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО ПРОЧЕТОХА ТАЗИ ДЪЛГА ТЕМА!

Искам и аз да водя нормален живот! Само не ми говорете за това как сега ми било времето да уча и блабла... аз това го правя, но не мога да го правя добре без да имам някакъв личен живот и удовлетворение. Изкарвам добри оценки в училище.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 59521f70a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Wow, нямам думи. Ще се опитам да ти дам съвет.
1. Ние, момичетата, трябва да бъдем впечатлени. Не можеш да си седиш в ъгъла и да очакваш някоя да ти се метне на врата само защото изглеждаш добре (да не повярваш, но за нашия пол има сума ти по-важни неща).
Опитай с някоя от друг клас, друго училище, непозната от facebook - попитай я дали е гледала еди-кой си филм и я покани да го гледате заедно. Давай направо, ако няма да я видиш повече, няма за какво да се тревожиш. Недей да заекваш и да изглеждаш притеснен. Под директно имам предвид нещо от рода на:
- Здравей, аз съм.... Приятно ми е да се запознаем. *усмихваш се и гледаш чаровно. Най-вероятно ще ти отговори нещо от рода на:*
- Здравей, аз съм.... И на мен ми е приятно.
- Би ли гледала.... с мен? Нека се срещнем... в.... часа на *ОЖИВЕНО МЯСТО, ЗА ДА Е СПОКОЙНА*
Аз бих се съгласила ;д. Карай бавно и полека, момичета, които търсят гадже като теб, ще го предпочетат. Само да не улучиш някоя с гадже че ще стане сконфузно :Д.
2. Самочувствието. МОЕТО МНЕНИЕ НАД ЧУЖДОТО, и винаги съм си била добре. Не ме интересува какво казват другите. Не смятам, че имам приятел на който мога да разчитам по всяко време, но това не ми пречи. Гледам да си прекарвам добре с всички (с което не искам да кажа, че всичко винаги върви на шест).

Не се сещам какво друго да те посъветвам, това беше личното ми мнение. Горе главата и успех!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8c2ffbb887
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Цялата тази история е доста дълга и интересна. Наистина имаш нужда от някое момиче, което да те подкрепя и мотивира, да ти дава надежди в живота и да е свястна разбира се. Знам, че такива хора трудно се намират но всичко зависи от съдбата ти и от теб най-вече! Просто бъди себеси. Явно миналото ти пречи и имаш доста лоши спомени но това е животът трябва да зъгърбиш всичко и да продължиш напред. Помни, че всеки удар от живота те прави по-силен за напред.. Сигурна съм, че някой ден ще видиш и от добрата страна на живота въпреки, че не те познавам!! : ))

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e62f7bfb16
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   , , Продължих да бъда скромен, макар и да бях постигнал неща за които не бях и мечтал. Не знам дали взех правилното решение. " - ДА, взел си го!

Човек трябва да бъде себе си, не да играе маскаради, не да се преструва на велик и много готин, това е тъпо, хората трябва да те харесват, заради теб самия, не заради човека, за когото се представяш. Аз самата в момента постигам мечтите си, мога разни неща, зная разни неща, не се правя на велика и не мачкам наред. Не, че не мога, идвала ми е музата и за това, но не е редно преди да постигна мечтите си бях човек, все още съм такъв. Това, че покоряваш върхове, не означава, че трябва да се превръщаш в нещо, което не си. Имала съм моменти, повече отколкото мога да си призная, в които не съм имала хъс, липсвала ми е мотивация и съм си лежала, през тези дни спрях да се занимавам с всичко. Не е нужно да правиш нещо насила, занимавай се малко, лекичко, но не и да правиш цели тренировки, защото трябва. Когато удоволствието ми стане работа, вече не ми носи радост- така е при всички ни.

Според мен е редно всеки сам да си носи малки радости. Да прави неща, които винаги е искал. Да се учи на интересни за него работи. Доставяй си подобни удоволствия, незаменимо е да се чувстваш добре в кожата си!! Не се насилвай, ако нещо вече не те радва- опознай нови хоризонти.

За момичетата, сложно е, всяка е различна от другата. Аз самата изключително много се дразня на богаташчета, не мога да се отпусна край такъв човек, не мога да проведа нормален разговор и това е. Опитай се да опознаеш момичето, задавай му въпроси, говори малко за себе си, кажи нещо общо- учене, време, някое предаване, сещаш се. Връзката и секса ще си дойдат с времето, не се притеснявай. Струваш ми се много приятен тип, земен си, свестен си, не си лош. Ако ми беше казал тези неща на живо, най-вероятно щяхме да си говорим с часове- дори да беше само 1 от абзаците ти! Така се заформят интересни теми, някой споменава нещо и се стигна и до невъзможни разговори. Забрави песимизма си и се вгледай в хубавите си качества- умен си, свестен си, имаш хубаво тяло... това в момента са просто лоши дни, не е повече.
Зу-За

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ab73a6b859
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Уау, аз ако бях по-голяма щях да искам подробна информация за теб! Аз харесвам точно такива момчета, но все още съм малка- на 13

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 94361fe600
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здрасти, прочетох ти историята и реших да добавя моето мнениесамо и едиствено защото проявяваш интелект НО изпускаш много важни неща.

Ще започна от всичките ти комплекси и глупости.

Спри да се тревожиш какво хората мислят за теб, да се тревожиш дали ще се провалиш пред момиче заради неопитност. Как мислиш се придобива опит?- с тревоги или с практика? Хващаш момичето и да не ти пука какво ще стане, въпроса е да се научиш. Отиди в някой сайт с много чатене, говори с всякакви момичета, питай ги какво харесват и какво не и ще придобиеш обща представа за какво да правиш в даден момент. С всички тези комплекси и тревоги, загуба на самочувствие и не знам си какво, ти губиш сила, която ти е важна. Причината, поради която почти всички пубери са идиоти, е това че всички те неправилно се отнасят към физическите и психическите промени, които стават в тях. Те напълно игнорират неща, от които могат да се научат и да станат по-силни умствено и физически, мозъка хвърля топа и те живеят като безмозъчни неандерталци. Това е единственото обяснение защото връсниците ни са идиоти и повечето се отнасят с пренебрежение към неща, които ние намираме за скъпоценни, и те рано или късно го разбират ако сполучат на шанс да поумнеят малко след 10 години.
Така че спри да се оплакваш за това как нямаш сила и мотивация и не знам си какво, и започни да се учиш от всичко, а не да се прегърбваш и постоянно да бъдеш побеждаван. С право си скромен, нищо не си направил спрямо потенциала, които имаш и показваш.

Сега към момичетата.
Едно много много важно правило, което трябва да разбереш:
-Независимо колко са красиви и сладки, и прелестни, очарователни, с ангелски очички и деликатна кожа и не знам си какво още, умнички и тн, те са създания на постоянната променлива нужда. Те имат нужда от нещо във всеки един момент, сменят си чувствата като носни кърпи, когато са здраво настинали и носът им е чешма. Независимо какво ти казват, всички те са такива. Търсят някого, който да ги защитава, да ги прави щастливи, да ги пази от всякакво зло, да им сваля звездите, да е там, когато имат нужда от тях по една или друга причина, този лист мога да си го продължавам цяла година..
Всичките свестни момчета (като теб) постоянно си задават един въпрос, който никога не могат да отговорят: "Защо това прекрасно и умни момиче се трови с този безмозъчен простак, който пет пари не дава за нейните чувства?". Отговора е лесен- Защото те в него виждат кандидат, който ще ги закриля и е готов да се перчи пред останалите, и те така ще се чувстват специални. .. И също, защото са пълни недорасли идиоти, както много от популацията на тази земя (от всякакви възрасти).
Разбира се, очевидно не всички търсят само това, но и други неща. Някои па се заблуждават че не се нуждаят от нищо, и прават невъзможен брой простотий за да си го докажат.

Разбери момите поне до някъде, така, когато си намериш гадже ще можеш да й се радваш за още повече неща.

Death_Blade ^ (PerniciousSentinel)

Ще продължа по-късно че трябва да тръгвам.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2197391cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен проблемът ти е, че нямаш приятел(и), който е подходящ да си говорите за нещата, които си написал. Повечето ти връстници не са толкова зрели като теб и ще ти е трудно да намериш подходящ приятел. Но трябва да търсиш такъв, само той ще ти запълни духовните нужди. А за сериозна връзка с момиче мисля, че ти е рано.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 94361fe600
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Продължение на Death_Blade ^ (PerniciousSentinel)

Kъм номер 7 - Не си прав, освен за приятелите, но и това не е чак такъв проблем.

Към автора:

Малко добавям към "комплекси и глупости". Споменах че изпускаш важни уроци следователно и сила защото точно сега тялото ти (заради пубертета и тн) съзрява и научава хиляди неща все един ден. За това и също споменах че другите ни връстници пренебрегват от това и губят хиляди уроци, които могат да им помогнат в бъдеще. За това има случай като моя, може би и твоя ( да се надяваме >_> ) където не пренебрегваме уроците, а се учим от тях, и то учим доста, за неща, които и много възрастни може да не знаят.
Отново, спри да се интересуваш от това какво мислят другите за теб, ако ти си доволен от себе си тогава да не ти пука, ако искаш да промениш нещо в себе си давай, но да е за теб, а не за някого от когото дори не се интересуваш. Тоест, не падай на нивото на идиотите, които търсят внимание под всякакъв начин.

Продължение на темата с момичетата:

Та както казах, те си търсят някого, когото да ги защитава и обича и тн.. да ги задоволява физически и духовно, в което няма лошо. Ако си достатъчно съзрял тогава много добре осъзнаваш че да държиш момичето ти в безопастност и напълно щастливо във всеки един момент, и е изпълнено с твоята любов, то тогава това знание те прави теб щастлив и задоволен ( до някъде ), защото по-хубава гледка от това красивото ти, очарователно момиче да ти се усмихва с усмивка пълна с истинско щастие и истинска любов, няма. И тя в благодарност те прави и теб щастлив и обичан :).

И като искаш момиче, излизаш и си намираш, дали на улицата, на кино, в бар, където и да е, правиш приятели и така. Срещаш някое моме и с усмивка на лицето й се представяш и тн..

Спри да се оплакваш и действай, има личности с много по-тежки проблеми от твойте.

Death_Blade ^ ( PerniciousSentinel )

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ddd217b309
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Проблема ти пич, е че си едно голямо мрънкало, което дори не може да се зарадва на това, което е постигнал. Зарязал си игрите, стегнал си се, заякнал си, променил си си мисленето и какво? Един тон мрънкания - тва искам, онова искам, нещастен съм, ненам ти кво ти. То цялата ти история е едно голямо мрънкане. Подозирам че си такъв и на живо, просто си личи. Нито ще завържеш гадже, нито ще завържеш свястни другари с това държание. Стегни се, решавай си сам проблемите, без да ревеш на околните за тях, обръщай внимание на ХУБАВИТЕ моменти. Пък ще почнат да се оправят нещата. =)

bile

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1f5fbba0fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мисля, че си допуснал една-единствена, но груба грешка. Въобразил си си, че след като имаш хубаво тяло, ще получиш и всичко останало. Не, самочувствието не се гради САМО на хубава външност. За съучениците ти си невероятно променен, но отвътре си същият. Тоест, наблегни на това да бъдеш човек с характер, а не мекотело. Да, знам, че от малък си такъв по една или друга причина, но щом си намерил сили да започнеш да тренираш, да бъдеш спортист, то значи и с това ще се справиш. Убедена съм! :)
Колкото до момичетата... Да, повечето от нас се кефят на по-отворените, тези, които привличат вниманието. Но не е задължително да ставаш такъв, за да намериш твоето момиче. Напротив. Бъди себе си. И все пак не прекалявай със скромността. Казвам ти го, не защото е нещо лошо да бъдеш скромен, а защото хората са жестоки. И когато видят някой по-мек като теб, скромен, възпитан и т. н. гледат да го смачкат. Затова и най-добре е да балансираш. Твърд и самоуверен, но не невъзпитан или груб.
Хайде успех от мен! :) Не четох коментарите, затова се извинявам ако повтарям вече казани неща :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c52a3d082f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   ОТ АВТОРА:
Благодаря на всички за мненията и критиката! Въобще не очаквах, че някой ще прочете тази дълга тема! Благодаря отново!
Към номер 9 - впрочем аз въобще на никой нищо не споделям за моите проблеми. Както казах-нямам доверие на никого в моята среда! Исках да споделя на "анонимните" понеже е най-сигурно, а и докато го писах обмислях доста неща. Сега имам всичко черно на бяло, знам откъде съм тръгнал, какво съм преживял и какво съм постигнал.

А какво имате под това "да защитаваш момичето"? Ясно е, че ако има нужда от мен веднага ще се притека на помощ, ще я защитя. Може би имате предвид да следвам така нареченото "АЛФА ДЪРЖАНИЕ" и да бъда "алфа мъжкар"?

Искам също така да допълня, че като се запозная с някое ново момиче(в повечето случаи се запознаваме по работа или някой познат ни запознава... сам не мога да ги заговарям), което е отворено към запознанства, разговорите протичат като по вода, обсъждаме най-различни неща, чувствам се уверен, въобще не се притеснявам и си говорим все едно се познаваме от дълго време. Даже скоро при едно такова запознанство, разбрах, че съм способен на много повече отколкото си мисля. Въпроса е, че не знам как да направя първата стъпка в запознанствата си с момичетата. Може би всичите ми проблеми са само в главата ми и реално не съществуват...
Благодаря отново!

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 94361fe600
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към автора- Под "защитавам" имах предвид тя да е в безпостаност, когато е с теб. От всичко. Не е нужно да си алфа мъжкар за да е възможно това. Второ, първата стъпка е лесна, проявяваш интерес, поканваш я на среща и тн.. :))

Death_Blade ^ ( PerniciousSentinel )

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d4b7a1741b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Как мога да се свържа с теб, ако искаш разбира се? :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 39d242a248
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Здравей. Относно проблемът ти с 1-вата крачка с едно момиче наистина всяко момиче е различно. И аз като момиче мога да ти кажа, че ако сме на среща и ми разкажеш всичко това, то след 3-тата среща (ако наистина се държиш така добре) бих се влюбила в теб. Просто най-важното за нас-момичетата е да сте винаги себе си, да се чувстваме защитени, да сме щастливи с някое момче.. Другото само си идва след време.

Теди

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d302093fbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Винаги съм си мислила, че момчетата като теб се броят на пръсти и след като прочетох искренната ти история разбрах всъщност защо не можеш да се впишеш-защото в момента живеем в свят пълен с "пичове" както ти сам се изрази и сякаш всяко момиче по-скоро би си паднало по някой "терикат" отколкото по срамежливо но свястно момче какъвто си ти!!! Може да не си типичното момче, но мисля че момичето, което ще е с теб, ще е много щастлива. Бих се радвала да науча повече за теб естествено ако ти изявиш желание, за ново запознанство, защото както казах малко са хората като теб!!! :)))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker