Какво се случва като му пуснеш на 14... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво се случва като му пуснеш на 14...
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 38246 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 16 и половина години и имам сестра на 14. Цял живот сме много близки с нея, подкрепяме се във всякакви ситуации и до скоро тя беше по-разумната от двете ни. (както и да звучи е така)

Преди 6 месеца тя се запозна с някакво момче, или е по-точно мъж, на 21 години. Беше излязла с моята компания, а въпросния мъж е брат на близък мой приятел(приятеля ще е К. ). Забелязах, че се гледаха и се усмихваха един на друг, но не предполагах, че наистина е имало нещо м/у тях. Това се повтори близо 10 пъти, докато накрая (преди месец някъде) не се прибрах и не я видях да плаче на леглото, беше сама в къщата, но не се изненадах, случва се често. Първоначално не и обърнах внимание, колкото и жестоко да звучи съм и свикнала на емоциите, винаги е била много чувствителна. Взех си телефона и я оставих да се оправя, на няколко пъти искаше да ми каже, но не и достигаше смелост, затова се ядосах и повиках К. да отидем да пием кафе. Човека закъсня с около 20 минути и като дойде му се развиках, той стоеше и мълчеше бял като платно. Попитах го какво става, той ми каза, че вероятно брат му щял да влезе в затвора, логичното го питах защо, той каза, че го е направил със сестра ми, а някаква жена от блока, комшийка, ги заварила... и това се е случило у нас, очевидно малко преди да се прибера. Не знам как да опиша чувството, меко казано си изкарах всичките ангели! Този тип беше наранил малката ми сестра, не знаех как трябва да реагирам. К. ме изпрати до нас, като през целия път мълчахме и мислехме за случващото се.

Та отидох при сестра ми, заключих стаята за всеки случай и я изчаках да спре с драмите, за да ми обясни тя, какво е направила. Каза ми, че много я е обичал, че я е чакал доста дълго време, че е сигурна в чувствата си, че той е бил нежен, че не е искал да я нарани и някакви подобни глупости, обичайния репертоар. Викам си- добре, нали тя е добре, няма страшно. Успокоих я и щях да отивам да говоря със съседката да си мълчи, все още не знаех какво точно трябва да и кажа, отидохме до апартамента и, но тя не беше вътре. Чукахме, звъняхме, никой не отваря. Почакахме на стълбите и тя се качи, каза че си е забравила парите в магазина. Поговорих с нея, тя се усмихна и потвърди, че няма да каже на нашите. Няма да спестявам истина, излъгах я, че са практикували петинг. Жената беше много отзивчива, помислих си, че няма проблеми, затова се качихме у нас. Родителите ни се прибраха след около 30 минути, бяха меко казано бесни. Всеки ден щом се приберат от работа (работят заедно, така са се запознали) отиват до магазина преди да се приберат, явно са се заварили пред магазина с комшийката.

У нас настана истински скандал, сестра ми защо го е направила, аз защо съм щяла да го прикрия. Взеха и телефона, наказаха я и запазиха час при гинеколога за другата седмица. Стигна се до съд, за баща ми е правилно да се чака до брака, той го е направил, мама също, искаха го и от нас... или поне да имаме навършени 18 години. Сестра ми беше леко протрита, което породи съмнения у мен, но отново се направих на глуха и не обърнах внимание, нещо, за което ще съжалявам вечно. Насочи се ден за делото, беше ужасяващо, сестра ми не спря да трепери, баща ми да вика, а аз просто стоях като пън и се чудих какво да кажа или направя. 21 Годишния мъж твърдеше, че сестра ми го е искала, че тя го е помолила и т. н. подобни работи. Искаха да разпитат и мен, та нали и аз се намесих жестоко, малко преди да вляза я попитах, дали този човек не я е насилил, тя замълча и ме погледна. За мен това беше достатъчно, копелето я е насилило, лъже в съда и се прави на дръж ми шапката. Казах, че я е насилил, съчиних си някои неща и излязох ( със сестра ми стояхме извън залата). Когато се върнах, я хванах за ръката и се отдалечихме от залата, разпитах я и тя ми каза, че не е била съгласна, но той е продължавал да я целува, а тя не му е казала нищо от страх, бил е леко груб, той би твърдял, че е страстен, но тя е просто дете. Иначе отново каза, че е бил нежен и е внимавал, вече просто не знаех струва ли си да и вярвам. Понеже тя има 14 години и според закона не е педофилия, той се размина на косъм, но се размина. Показанията ми не били от значение, не знам си какво, аз можело да лъжа. Адвоката му беше доста добър, семейството им е заможно.

И така днеска сестра ми прокървя, според майка ми това е спонтанен аборт, защото кръвта чак се стичаше по краката и и капеше по пода. Говоря за доста обилно количество, нея я боли корема и кръста, описва го като адска болка, а мъжа, който е причинил това се размина. Не знам, колко човека ще повярват на историята ми, но дори да са само 2-ма и да си променят намеренията, ще се чувствам по-добре. Това не е шега работа, сестра ми ще ходи на психолог от всичките тези изпълнения и наистина не се чувства добре- физически и психически. Знам, че и аз не постъпих добре, имате правото да ме псувате, но пуснах историята, за да може наборите и да се замислят. Съжалявам за грешки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: bc85907ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Олеле..аз ти вярвам. Това, което се е случило на сестра ти е ужасно. Надявам се да се оправи, а онова копеле рано или късно да си получи заслуженото :(

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1b0df91a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе, ама вие да не сте от 17 век! Що за контрол върху живота ви имат родителите ви? ! Та чак и целия блок разбрал! Голяма работа като го е направила с 21 годишен! Ами ако и той беше 14 год-кой щяхте да съдите? ! Съдете себе си, че сте допуснали родителите ви да ви влияят върху живота по този начин!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 87948beba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Извинявай, че ще ти го кажа авторке, но в случая за да му се размине имате вина и вие. Защо като си я видяла, че е протрита не си я завела на съдебен лекар за освидетелстване? Това се прави винаги след съмнения за изнасилване. С медицинско, че е изнасилена този задник заминава директно в затвора. Вместо това сте оставили нещата така.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1b0df91a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вие се месите в любовния и емоционалния живот на сестра ти, правите го достояние на цял квартал-та това е станало у вас и не без нейно желание! А сега се опитвате да го съдите този човек! Идиотщини! Аман от такива добродетелни хора!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1b0df91a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Добре де, защо ще го съдите човека, след като и в заглавието ти пише-"Какво се случва като му пуснеш на 14... "? Пуснала-значи са правили секс доброволно, а не е изнасилена! Защо си трупате грехове с това да разнасяте по съдилища с невинен човек и да съсипвате и нейното и неговото бъдеще? Мисля, че са правили секс от любов, после сестра ти се е уплашила и е измислила това. Ако иска да натопи човека за да оневини себе си е грозна работа!

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5d22942318
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Авторке как у вас и комшийката ги е видяла да го правят? Значи те са го правили на стълбището. Когато родителите ти са завели детето на гинеколог той е проверил за бременност и щяхте да знаете, това че е имала обилно кръвотечение месец след случката не означава спонтанен аборт. Мислиш ли че гинекологът не е проверил, мислиш ли че майка ти не е искала да знае, мислиш ли че ако знаеше за бременност нямаше да насрочат аборт. За какво се води момиче на гинеколог седмица след обезчестявате за проверка за бременност и болест разбира се.

Ако на сестра ти не й се е искало, е щяла да крещи, когато на човек му причиняват нещо което той не иска, той се бори с нокти и зъби и крещи. Когато заплашват жена с изнасилване тя дори от нож и пистолет не се плаши крещи и се дърпа неистово, а от това остават белези по цялото тяло. Протритото на сестра ти не е от изнасилване а просто от сухота на влагалището.

Жена съм, изнасилена /на 15 годишна възраст/ и за мен тази описана от теб ситуация не е изнасилване. Аз лежах в болница 10 дни с комоцио и рани по цялото тяло, бях заплашвана с нож бях наранена с него, но все пак крещях и дерях нападателя.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e10c93f15e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти май завиждаш, че не си го правила, а? Не сте прави ти и родителите ти. А относно момичето, защо се заблуждаваш, че я е насилил? Тя сама си е искала. И се е стигнало до бебето защото комунистическите ви мозъци с болно мислене не са и обяснили за предпазването. Да, в днешно време всички правят секс от малки. Да, няма какво да направим, поне да ги образоваме.
Иначе хубаво съчинена история, даде ми поле за размисъл.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b53456191a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Авторката- Тя ни каза, че не се е овлажнила добре, никога до сега не е лъгала, нали ви казах, дори тя беше по-разумната от двете ни. Никой не е очаквал такова нещо от нея. Блока разбра, защото аз не си бях у нас. Комшийката слязла да си вземе някаква книга ( дала я на майка ми) и ги чула, притеснила се жената и влязла да провери какво става. Тя си знае, че нашите са на работа през деня и си помислила, че става нещо друго. За медицинско не знам какво са правили, не се бъркахме на нашите и не знаем нищо. Иначе до сега е нямало никакви издънки оценките и на двете ни са над 5, 50 не пушим, аз пия, но в мярка, случвало се е тя да закъснее, но предимно когато е с мен, а моя час за прибиране е по-късен. Наистина не предполагах, че между тях е щяло да се случи нещо, или че вече се е случило.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d8939d25d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много неприятна история, разбирам родителите ви, баща ми беше същия. Какво ще стане ли, може би с времето ще се оправи, но няма да забрави никога станалото.
Колкото до делото, потулили са нещата защото сестрати е замълчала.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1b0df91a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ама това се е случило у вас, бе моме, сестра ти го е поканила! Странно как комшиите ви влизат по къщите! Нe заключвате ли вратите си? И какво е чула комшийката-стенания от страст... и кво си е казала-я да видя тука кво става? Ами ако баща ти и майка ти са правели секс-как някаква си комшийка ще влиза, бе? ! Според мен искате да натопите момчето, за да излезете някакви морални! Ама не сте-нищо, че имате шестици, не пушите и не пиете! Моралът се състои в друго! Ама няма как да го разберете-много сте ограничени, а се имате за хитри! Дано съда прояви разум, че има много изнудвачи като вас дето "крадеца вика-дръжте крадеца"!

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 31a5f34a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Как така е врязла да провери комшийката? Вратата отворена ли е била? Всеки отвън ли може да влезе?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f5ebfdb7a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   По закон може да не е педофилия, но тоя тип си е педофил!!! Момиче на 14 още не е достатъчно физически развито, има още много детски черти!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b75340f3e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Тц тц, ти си на 16, а се вживяваш в някаква голяма роля, зрялата жена. Пиела в умерени количества, висок успех, какво значение има, след като си покварена от живота още на 16, и как обясни на лелката какво е петинг? А сестра ти не се била овлажнила добре, леле майко, а ми че вие сте готови за жрици на любовта, навътре сте в нещата. За мен щом тя се е дърпала и не е го е искала напълно, това е изнасилване. Но не в юридически смисъл.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3e029ac515
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Добре че поне че съседката е казала на родителите ви, иначе никой не чул, никой не видял, и какво? Сестра ти щяла да надуе корема и после какво правим? ! Четиринайсет годишно лапе да става майка, еми нещо тук май не се връзва? ! Защо сте съдили човечеца като очевидно тя сама е поискала интимен контакт (или просто е чакала да се случи)? Заради този ранен аборт може вече да не може да забременее, те пък защо не са ползвали поне презерватив!? В случая ти НЕ си виновна, постъпила си като една зряла млада жена. И си загрижена за сестричката си, което малко хора го правят. Само един съвет - друг път като плаче на леглото попитай я какво има защото в случая си научила че е правила секс от твоя приятел К, което не е нормално.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 344cf7f62e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Аз съм също на 14 и нямам намирение да го правя поне до 17 годишна възраст, независимо от ситуациите. В моя клас има момиче, което миналото лято го направило с 27 годишен мъж, но по собствено желание. Би трябвало и това да се води като педофилство, но съда го оневини. Не сте единствените в такава ситуация, но в момента е важно да си до сестра си и да я подкрепяш във всяко отношение.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1f5ce056b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   ИЗМИСЛЕНА ИСТОРИЯ

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: f4d73195e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Както казва класната ми: Всичко се връща

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 47b723dd22
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Какво педофилство, при условие че по закон непълнолетно лице над 14 може да има сексуални контакти дори и с пълнолетен ако има съгласие на въпросното лице. Като е на 14 няма да тръгне с пикльовците на нейната възраст?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 383c32ef73
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Номер 5-''мисля, че са правели секс от любов''-за бога, кое 21 годишно момче ще прави секс от любов с 14 годишна..!? Пълни глупости! В днешно време в речниците на повечето момчета на неговата възраст думата ''любов'' никаква я няма.. секса за тях е на първо място, което е много жалко.. разбира се има и такива, които не се интересуват само от физическия контакт, но те се броят на пръсти..

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c41f460544
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Ти си за съд сестра ти го е пожелала предизвикала го е а тои бил нежен и внимателен но после като се разбрало и тя от срам (и как не като всички са разбрали) го е искарала виновен или едва ли не изнасилена съсипвате живота на момчето та тои е само на 21 къв мъж такива като сестрати правят разводите и оставят деца без бащи а после се оправдават но кво ли неправи за да си го завре

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 76ccbe5d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Запомни ти си по-голямата сестра и трябва да защитаваш, своята по-малка сестра, защото тя няма друга подкрепа, освен твоята.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: ab18eceaf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Мъжът е виновен-той, голямо магаре вече, тръгнал да се занимава с 14 годишни-тоя е педофил казвам ви!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 8ee6558354
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   А откъде сте сигурни , че момчето е виновно???? Ако той е бил във вашия апартамент едва ли вратата се е отворила сама. Не вярвам момичето да е било изнасилено , а само да лъжe теб и хората в съда . Жалко , че момичето е било толкова глупаво , но направеното не може да се върне. Момчето също има вина , но неговата може би е минимална , защото без действие от страна на сестра ти няма как да се прави секс . ~~~kalimera~~~

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3548c40b2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Стита с тези турски сериали ... не виждаде ли че ви пълнят фантазията .. и при това историята е несвързана , как може комшииката да влиза така у вас ? Що и нея не съдите ,друг път може да влезе да кръде и да каже , че видяла двама с чорпогащници на главите ... и кво , що не й дадете направо ключ за апартъмента ви , ако си няма де ..

Другата год. напиши пак такава история , и само мога да се надявам да я измислиш по-добре . :)

*Diana* na 15

П.П. Съжалявам за правописните грешки :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4a4ab6b067
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Пусни историята в, , Съдби на кръстопът, , .

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: f029c9fe2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Значи едно не видях да пишете. Хубаво момчето може да не я е изнасилило ма той е по голям от нея как може да спи с 10г. по малко момиче от него. Цц той е виновен. А сетра ти още е малка в главата и се върти само секс и любов тя не знае кво прави. Ако беше с нормален 20 годишен мъж той щее да и каже, че не може на тая възраст да се прави секс.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 0979c97395
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Историята е много, много стара и още коментари има.
1-во 21-годишно момче, не е мъж!
2-ро на 14 години, какъв спонтанен аборт, като на някои на 14 години им идва цикъла за първи път, това е станало.
3-то Сестрата на авторката си го е търсела, като е малка, да се занимава с учене и забавления, за нейните години, а не да се занимава със секс и флиртаджийски истории.
4-то Тази случка с блока, много ми намирисва на филм, който авторката си е доукрасила.
5-то Няма той е виновен, а тя невинна! Няма значение, дали е непълнолетна, щом се сеща за... значи може да носи всякаква отговорност и да не лъже, че е насилвал.

Няма значение, какви оценки имате в училище, няма значение дали пушите или пиете алкохол, няма значение в какво семейство сте израстнали, защото когато сте деградирали, без контрол и с плиткоумно мислене и да сте най-най "добричките" в някои отношения си оставате... уличници и покварени момичета, които вместо да си изживяват детството се занимават с глупости.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker