Влюбена в религиозно момче? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбена в религиозно момче?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2544 пъти
Здравейте! На 16 години съм и съм момиче. Влюбена съм в момче, което е религиозно-ходи на петдесятна църква и свири там със сестра си - Н. Тя ми е приятелка, но не съм и казала. Вместо това казах на другата ми приятелка - Т. Т. ме разбира и ме питаше дали ще кажа на сестра му, но аз й отвърнах, че ще изчакам да свърши лятото за да видя дали още изпитвам нещо към него, за да не я заблудя.

Проблемът е че мама ми каза че познава такива ''петдесятни'' хора. Били много набожни и за тях вярата била на 1-во място. И се женили обикновенно за такива като тях. Чувала съм че да бъдеш с такъв човек било трудно- те са просто много набожни и ако не го разбираш, по-добре да страниш от тях. За него Бог е на 1во място.
Но аз го харесвам. Преди няколко дена бяхме у тях с една приятелка и ни изсвириха със сестра си 2 песни. Когато свиреше той ме гледаше и пееше за любов? !? ! Сякаш си отваряше душата пред мен. Запознахме се на една екскурзия в Гърция, макар че сме от едно училище. Но в него намирам толкова неща които другите момчета нямат буквално. Той не мисли само за секс и гаджета- личи си от това че ходи на църква. Много е мил и си е нямал гадже. Аз го заговорих на няколко пъти но вече незнам какво да му кажа, за какво да говоря с него. Свири на китара. Тези дни само за него мисля. Нямам друго в главата, а и ми е трудно заради сестра му която е моя близка приятелка да я гледам в очите и да и казвам че сега няма човек който харесвам.

Преди време ми беше казала че той си харесвал мислела някое момиче :( Как да постъпя? Това лято ще ми даде отговори, а когато свърши? Да и кажа ли, не искам да я лъжа? А с него как да постъпя да го забравя ли или да храня надежди?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: f47d288efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Близо до нас има Евангелска петдесятна църква, с една моя приятелка стоим под надвеса им( и дограма си имат не им пречим) на сянка и нонстоп се разминаваме с тях. Набожни са, определено е така, да не говорим, че една моя бивша съученичка изповядваше същата вяра. От нея знам, че не бивало да влизат в православни църкви и че всичко се оправяло с молитва независимо как и къде е казана. Доколкото съм виждала са ужасно мили хора, не викат, не се изнервят, говорят си нормално, много са земни. При положение, че сме чоплили семки в празна чашка за да не им правим боклук, смятай за какви хора говоря... те не са ни молили да го правим, сами решихме.

Опитай с момчето, няма да се жените сега, просто се опознайте, излизайте, забавлявайте се и така. Разликата ще е, че той ще ходи на църква, не натрапват религията си. В смисъл разпитвала съм ги от интерес и си отговарят на въпросите без притеснения, но не натрапват вярванията си и нищо, нито те съдят заради твоята религия, нито възхваляват тяхната.
Зу-За

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 42dc5ca75d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен трябва да си помислиш много хубаво дали искаш да си с него. Ако си сигурна в чувствата си поговори и с двамата. Според мен това е най-доброто решение.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 729f035ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: Какво да му кажа, как да го заговоря, той каза че много би се радвал ако отидем с приятелката ми да ги гледаме със сестра му някой път. Той си харесвал някое момиче. И сега? Ако не съм аз? Получи се тъпо защото идва лято и ще загубим връзката..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8c16e58161
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Според мен няма лошо, че си влюбена в такова момче. И това, че те поставят Бог на първо място в живота си даже е много хубаво, защото като добри християни те се стремят да са почтенни и честни в отношенията си с другите. Това не означава, че жена му/приятелката му или семейството му например ще са ощетени -за тях любовта е като едно тройно въже(а тройното въже е най-здраво) в което влизат:Бог, любимия човек и ти. Така любовта/връзката е най-жива, трайна и хармонична.... А в библията се казва, че мъжете трябва да се грижат за жените си като за собствените си тела-т. е. да не са лишени от нищо и да си ги обичат....
Мисля си, че това момче ако те харесва няма да те използва за секс или да те лъже и наранява чувствата ти-ще бъде откровен и честен към теб. Не е ли хубаво това.... толкова рядко се срещат свестни хора в днешно време. А това, че свири на китара е чудесно...

По важно е какъв е като човек и дали си допадате.... за другото не се тревожи.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 729f035ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Според мен е добре да се опиташ да го забравиш, не мисля че е това което търсиш сега. Ти си на 16 а знаем че днешните тийнейджъри бързо менят мнението си..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker