Искам да му пусна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да му пусна
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 6267 пъти
Здравейте, момиче на 15 години съм. Знам, че историята ми ще ви се стори глупава, както и че ще получа доста критики, но въпреки това се реших да пиша.
Проблемът е, че харесвам едно момче, което е с 2 години по-голямо от мен. Не бих казала, че се познаваме лично, но аз го познавам доста добре. Докато ходихме на училище имах възможност да го виждам и бях удовлетворена, но сега се чувствам празна. Понеже съм доста перверзна и имам доста фантазиики, мисля че сега е времето да ги осъществя, но не знам как. Първо трябва да се запознаем, да си уговорим среща и нещата да се случат от самосебе си, но въпросът е как да го постигна.

Той е доста взискателен, в смисъл събира се само с разни куклички. Харесвам външния си вид, но не съм убедена, че отговарям на критериите му. Освен това винаги се движи в доста голяма компания, което не съответства на начина ми на живот. Накратко казано е от така наречените "лоши момчета" и има доста фенки на моята възраст и се отнася с пренебрежение към тях. Сега обаче е необвързан и проявява интерес към пишещите му. Имате ли някакви идеи, как да осъществя плановете си?

Вероятно историята ми е прозвучала доста тъпо, а и аз самата се чувствам по този начин. Ако можех бих се отказала, но съм доста импулсивна личност и не мога да контролирам емоциите си и не бих се отказала. Освен това знам, че бих имала интересно лято, изпълнено с приключения, а не е ли това, към което всички на моята възраст се стремят? Трябва да ви кажа, че той не влиза в скайп, ползва само фейсбука си, имам и номера му. Ако искам да се свържа, предполагам, че това е правилния начин, но не знам как точно да започна.

Благодаря за отделеното време и искренно се надявам да се намерят хора, които да проявят разбиране и да ми дадат някакви идеи. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5c29e9dab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Попитай го да излезете.. Така ако се виждате известно време ще го опознаеш и ще знаеш как да поискаш всичко, за което имаш фантазии. Успех. Теди

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 14abce7480
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Историята не е тъпа, но според мен най-добре му пиши по Фейсбука и там си уговорете среща например му пиши Здр и той като ти отговори и така ще го питаш как си това онова и после да му кажеш примерно искаш ли да се видим или искаш ли да изпием по едно кафе или по един сок и така ще си уредите среща. Дано да е бил полезен, съвета и успех :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 41ecb8dd68
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Едно време, ние момичетата, се опитвахме да направим впечатление на някое момче просто за да ни обърне внимание и да сме близо до него, а сега го правите за да си легнете с него... какво става, летвата сериозна е спаднала... да не кажа, че направо е паднала. И ако едно време правехме секс за първи път по на 18г., сега го правите по на 13 - 14г....
Детството ви е ограбено, вие нямате детство!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: cd2e5b509a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ами не се притеснявай и всичко ще си стане от самосебе си! Карол*******

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 605d06af06
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   искаш да правиш секс с човек който не познаваш? ... доста си лесна дано знаеш че той би те използвал само за секс и нищо друго :) наивно и глупаво момиче..

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7990cbb75c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ако искаш да станеш поредната бройка, давай, ти си>>
Луда ли си, пак няма да е с теб само ще те.... и ще си поредната ку***а

Докато не си била с него си интересна, аз в училище в 10 клас харесвах едно момче и аз като тебе"а ще му пусна" бля, бля, но така и не можах да се впиша в компанията му и нямах възможност да поговоря с него, 1-2 месецаСлед като завършихме случайно, незнам как и от каде ми е взел тел. ми се обади и така... купон това -онова взех си какво си бях наумила и си мислех"това е, нямам шанс" но се оказа, че не е искал само секс а да сме заедно.

Разказах ти това и само прецени, онези
куклички ги нямаше, не бяха нито на партито, нито в компанията му, бяха станали безинтересни...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 61b25bdcc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Чакай малко, искаш да му пуснеш просто ей така, защото е привлекателен? !

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8f0b1b27d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей! Аз също съм на 15 години и според мен започни всеки ден да му пишеш и намери обща тема разбери какви са му интересите питай го какви момичета харесва и най-накрая му кажи... и каквото стане.. това е моя съвет... надявам се да съм помогнала :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 008ff87e54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   ами давай на право... пиши ми фейса прави ли ти се секс и тва е кво го мислиш... това е вариант ако искаш само това от него ако искаш връзка не знам....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3352014dad
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами да лошото момче и аз харесвам лошото момче и моето лошо момче е същия характер и има същия вид поведение... Всички са еднакви търсят еднодневки и аз съм на 15 но няма да стана нечия изтривалка коще и да съм луда по него!

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8fbda9ae6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От авторката: Просто не се сетих за подходящо заглавие, иначе разбира се, че и аз като всяко друго момиче бих искала връзка, но не знам как бих могла да я осъществя точно с него. Единственото нещо, което ме е спирало досега да му пиша е, че няма да ме одобри или ще изглеждам като натрапница. Благодаря на всички ви за отделеното време!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5a026d33c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Момиче, успокой се малко! Ти си само на 15, сигурна ли си, че искаш да правиш секс с момче, с което ти сама каза, че не се познавате много добре и е по-голям от теб?
Ок, харесваш го, но първо го опознай, виж какво ще стане и тогава мисли за др неща... Пиши му по фейсбук и го покани на среща или нещо такова или просто завържи разговор с него, почнете да си пишете по-редовно, опознайте се и ако той те хареса, може сам да те покани на среща и да стане нещо! Но на 15 години секс... не мислиш ли, че ти е малко рано?
По-добре опитай да видиш какво ще стане, но не бързай да спиш с него , така само доказваш, че си "лесна плячка" и поредната наивница, а е възможно той да търси само секс и като усети, че си готова да му го дадеш, ще вземе каквото му трябва и ще те остави, това ли искаш? Ти сама си писала, че той пренебрегва повечето си "фенки", това е именно защото те са му еднакви, както искаш го разбирай, за него са кифли, хлапачки и за това не са му интересни, търси по-големи момичета и по-атрактивни, защото излиза, че по-малките копират големите мацки заради "лоши момчета" като него , но нямат късмет!
Недей да се опитваш да бъдеш като останалите, покажи му, че си различна и имаш свои собствени качества, но, ако стане нещо, в никакъв случай не бързай с "осъществяването на фантазийките", защото така наистина излиза, че си лесна и наивна, както пише номер 6.
Не се притеснявай, че няма да те хареса или нещо такова, ако не си негов тип, значи има друг за теб, все пак си само на 15, ама ако не направиш нищо и той няма и така само ще се тормозиш и ще се чудиш какво ще стане, той ще тръгне с друга и ще ти е гадно и дори няма да разбере, че имаш нещо към него.
По-добре направи първата крачка, виж какво ще стане, поне опитай да завържеш контакт с него, но не бързай с нищо, най-вече с половия контакт! Ако той те харесва, ще стане нещо, ако не, той губи! Успех!

~sad-baby~

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2ad9f760cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Честно казано всички се изчерпаха. Рядко виждам момиче да сваля момче. Но в случая се налага ти да го търсиш. Излез с него. На разходка в парка или по центъра. Бъди мила, нежна, но не веднага романтична. Покажи му, че си красива. Нека да остави другите момичета и да се захване с теб. Със сигурност ще е изненадан. Бъди себе си. Така най вече се постигат такива успехи. Това мога да ти кажа аз. На добър час ;).

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f38c403980
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   е след като има много мацки дето си падат по него нямаш никакъв шанс защото си същата като тях просто земи си намери друго момче

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8fbda9ae6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   От авторката: Няколко пъти виждайки, че е на линия се решавах да му пиша, но няколко неща ме спряха. Първо, не знам как да започна разговора и какво точно би било най-подходящо да му кажа. Освен това и аз съм имала обожатели, които в един момент са ми ставали толкова досадни, че всячески съм се опитвала да ги избегна. Не искам да изглеждам в неговите очи така, както те в моите. Той е малко особен характер, понякога може да бъде много груб. Непредвидим е, на настроения и човек никога не знае какво да очаква от негова страна. Страхувам се накрая да не бъда унижена. Пробвах да привлека вниманието му като харесам няколко снимки, но не се получи. Както споменах в историята си, той има доста фенки, които го възхвалят до небето и които лишава изцяло от вниманието си. Вероятно ме взима за една от тях, а и ако му бях направила впечатление щеше сам да ми пише... Заслужава ли си да опитвам въобще?

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 605d06af06
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Не си заслужава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker