Моята най-добра приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моята най-добра приятелка
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 6275 пъти
Момиче съм, на 15. С най-добрата ми приятелка се познаваме от доста време и ще ви прозвучи странно, но до такава степен съм привързана към нея, че чак я обожавам. Луда съм по нея! С нея са ми най-хубавите спомени, постоянно сме заедно, като че ли с нея сме едно цяло... допълваме се взаимно. Тя ме обича и аз съм и дала ВСИЧКО, от което има нужда.. просто ей така, за да бъде щастлива и да сме заедно, каквото и да става. Имаме наистина много врагове, други злобни момичета и момчета, но като сме двете НИКОЙ не може да ни победи! Имаме репутацията на яките пичове (така си е де хихих :]] ).. и тя се кефи от това, но никога не е била надменна и да речем - със самочувствие без покритие.. Напротив - самочувствието си ни е на лице, но не сме превзети кифлички, надути и високомерни... Всичко си е окей при нас. Живота ни е хубав - учим си уроците, не ходим по момчета, не сме с рязани вени, както другите набори, НЕ пушиме и НЕ се дрогираме.. говоря в множествено число, защото както казах - с нея сме едно цяло! Добре я познавам и знам, че е различна от другите момичета.

Но нека карам направо. Проблема ми е, че се нуждая от нещо различно. Ще ви предупредя - не съм лесбийка, но това момиче ме подлудява! Тя е страхотна, интелигентна и сексапилна, има красиво лице и жестоко тяло. Сигурно се сещате накъде бия... Да, искам нея! Когато я видя откачам, а доближи ли се до мен за прегръдка - едвам се въздържам да не й налетя! В главата ми е хаос и не знам какво да правя.. Не мога да й кажа какво изпитвам към нея, защото не знам как ще го приеме.

Тя не е като мен, но когато подхвърлям тази тема (лесбийки, целувки и други подобни нещица) тя сменя разговора много бързо (или поне така ми се струва.. ). Ако й говоря за такива неща (твърдя, че е на ебавка) ме гледа и започва да се смее, а на мен ми става весело, защото все пак е реагирала някак, дори да не казва нищо.

Веднъж - два пъти ме беше бъзнала с такива песнички дето се пее за целувки между момичета и разни.. А аз се правя на шест без десет и започвам да се смея, поддържайки разговора.. Но все пак тя сменя темата. Не казвам, че има нещо към мен, ако имаше щеше да ми каже, нямаше да си мълчи. Както и да е... свикнала съм така. Винаги съм си мълчала за това, от страх да не се изложа нещо. Преди известно време ме подозираше, мислеше ме за лесбийка! Аз все отричах, разбира се.. Чувствата ми към нея не са се променили - аз си я обожавам и ВИНАГИ ще съм с нея, каквото и да става! Аххххх, как искам да я притисна до стената и да и направя някои неща хах... проблема ми е, че реакцията й няма да бъде хубава, ами може да стане голям скандал и да я загубя, от което ме е страх най-много! Искам я, искам я до полуда, но съм с вързани ръце! Няма да си позволя да я загубя завинаги само заради някви чувства.. Прецакана работа. Ще откача. А я искам... Някои ще кажат, че това е временно и ще ми мине.. Е, това е от както се познаваме и НЯМА ДА МИ МИНЕ! Убедила съм се... Силна съм, щом съм издържала толкова време без да правя глупости. Но все пак - ОБИЧАМ Я и не ми пука. Не искам груб секс от нея или някви подобни. Искам ласки и целувки, просто като приятелки! Дайте някой съвет, моля ви! Как да й кажа, какво да правя? Благодаря ви за прочита! И все пак.. моля за съвет! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 11ca93ca6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво толкова, като гледате например филм заедно следващия път, гушни я по-плътно. Ако се дръпне не настоявай. Можеш да я галиш малко по-еротично отколкото досега, като се срещате да я прегръщаш / целуваш, малко повече отколкото досега. Въобще търси малко повече физическа близост, без да настояваш и без да си твърде директна. Или ще се развият нещата, или не.

Иначе както ти досега си се "шегувала" за целувки, така тя се е шегувала че те мисли за лесбийка. Не вярвам да се отдръпне, но явно никоя от вас не прави крачка към другата.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 528c6a9259
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей миличка. Имаш много интересна история. Според мен няма лошо в това, че изпитваш чувства към най-добрата си приятелка. Както е написано в предишния коментар подходи леко към нещата, за да не стреснеш приятелката си. Ако тя отвърне на закачките ти значи може да се получи между вас. Желая ти успех.
-Е.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3dbcdc8f4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Девствени ли сте :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 41dfd5c488
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, девствени сме :) Всъщност опитвала съм да я гушкам по-често, да я галя малко по-така ахах... , но тя ме поглежда с някакъв весел поглед и отново започва да се смее.. на мен също ми става смешно и се отдръпвам... Не мога да я разбера :д Труден характер е, а тази тема не я харесва особено, за това не знам как ще реагира ако действам директно....

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e420ebc981
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Със сигурност ще те отреже! Ами ако се появи някое момче и тя се влюби? Ти ще страдаш. Не се занимавай с такива неща. Нормално да си се влюбила в човека с който се разбираш идеално и сте заедно непрекъснато макар и да е от твоя пол, но не си разваляй приятелството с нея заради това. Избий си тия мисли от главата. Намери си гадже което да ти дава това което искаш от нея. Ти имаш разбирателство и обич само тези ласки ти липсват. Намери си кой да ти ги дава.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 91132861e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз също имам най-добра приятелка, която ацки много обичам, не се караме не се караме а си се прегръщаме и си се държим мило. (Държа да почертая, защото има няколко типа най-добри приятелки, но това е друга тема.... ) Явно вие сте като нас, но ти си испитала по-сериозни чуства към нея. Не, бих казала че си падаш по момичета, защото съм сигурна, че би харесала и някое момче, но сега просто явно сте толкова близки и като не мислиш за момчета се получава така. Скъпа, ти изпитваш същите чуства каквито ако си хлътнала по някое момче, но това ще отмине... :) (извинявам се ако има грешки)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: cb1829ceba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   (авторката): Ами преди 5 месеца прекратих сериозна връзка с момче, което обичах... но просто не бях щастлива с него. По този начин опитах да не мисля за приятелката ми, но чувствата ми ме победиха и всичко отиде по дяволите.... - бях с момче, а обичах нея, кофти. Опитвала съм всякакви начини да не мисля толкова за това, но просто не става. Бях с момчета, целувала съм се с други момичета (приятелски целувки, разбира се.. ), но проблема ми е, че искам само нея, само тя ми трябва...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 34f17f9f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мила, това бързо ще отмине. Знам какво чувстваш, но просто лека по лека нещата могат да станат. Желая ти успех!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 21fecd1a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В допълнение на коментар 1 пуснете си филм на ужасите и на някоя страшна сцена се притисни силно към нея, ако реагира остро, кажи и, че е станало несъзнателно, ако ли не-това е твоят шанс :)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 33aab91da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ей, авторке, какво стана?

 
  ...

...
преди: 5 години, 1 месец
hash: 6ca49e8b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А тя имала ли е гадже(точно тези, които имат от какво да се притесняват сменят темата бързо) и на колко сте приблизително?

 
  ...
преди: 5 години, 1 месец
hash: c54e4662b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз също имах една много близка приятелка, в която се влюбих. И да, фантазирах си доста неща с нея и ми беше много приятно при физически контакт, дори при леко докосване, аз исках още и още. Мислех, че винаги ще сме заедно и бях много щастлива. Изведнъж обаче тя се отдръпна от мен, може би е усетила нещо. Самата тя много се промени външно и вътрешно. Започна да се държи по коренно различен начин и на външен вид вече не мога да я позная. В момента нямам никакви чувства към нея, даже ме дразни. Просто това не е същия човек. Но понякога се сещам с носталгия за нея, все още обичам това момиче, но от миналото каквато си беше. Така, че не знам какво ще правиш с приятелката си, но запомни, че няма нищо вечно и взаимоотношенията ви, както и тя може да се промени изведнъж. Приятелството между момичетата е странно нещо, любовта също. Но те разбирам много добре. Хубаво е, човек да е бисексуален-концентрира се върху самия човек, а не пола му. Чувала съм, че сексът между момичетата е много по-приятен и забавен. Успех все пак, дано ви се получи.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 5a4ae042b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Същото е и с мен само че аз съм момче - и изпитвам чувства към друго момче което е малко по- голямо от мен, обичам го с цялата си душа - но аз не че съм гей, няма такова нещо просто момчето ми привлича внимание и е голям сладур. Чуда се дали да не обърна резбата. Имам приятелка от 10тина години обаче това момче като че ли ми допада някак си

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker