Проблем с момичетата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблем с момичетата
преди: 15 години, 3 месеца, прочетена 22945 пъти
Здравейте на всички казвам се Георги на 17 години съм от известно време насам близо (5-6 месеца) взех да си въобразявам и да се стресирам от това, че съм изостанал от другите момчета и, че съм супер зле и се притеснявам. Проблема е такъв, че никога до сега през живота си не съм имал гадже, не съм целувал момиче,даже не съм и померислал момиче, никога момиче не ми е показвало че ме харесва.Познавам много момичета и имам много момичета приятели ама всичко стига само до приятелство.

Проблема с точност е, че съм много ама адски много срамежлив (и аз не знам защо е така може би защото просто съм си такъв по характер - срамежлив) и като тръгна да говоря с някое момиче се чудя каква тема на разговор да подхвана или за какво да говорим и почвам да мълча и се притеснявам и ставам някак си срамежлив или ако момичето ме пита нещо и аз все се чудя какво да отговоря дали е правилно да отговоря така или не е и почвам да се притеснявам и стресирам и притеснявам какво да отговоря. Както и се чудя как да предложа на някое момиче.

Хора моля ви помогнете ми кажете как да преодолея този проблем и тази срамежливост. Ще сам ви благодарен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 3 месеца
hash: cd6e463d3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

1.   Хората са различни. Опитай се да не мислиш толкова много върху проблема си. Бъди просто себе си, непринуден и естествен. Ще видиш , че ще бъдеш забелязан. Наблягай повече на образованието си в момента например. С времето нещата ще се променят. Убедена съм в това!

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 7b618d7df1
гласове:
1 2 3 4 5
  (69 гласа)

2.   Земи си гумена кукла :D

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: ab36d494c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

3.   Така, ако момиче ти зададе въпрос, кажи това което мислиш, но естествено първо помисли да не я засегнеш по някакъв начин. За проблема с разговора трябва да усазнаеш че докато не я пречупиш тази ледена стена ще си така. Затова още следващия път като говориш с момиче ще се отпуснеш. Не мисли че говориш с момиче представи си че приказваш с приятел. Отиди на купон, напий се още по- лесно... Учението няма да избяга, но ако сега не обърнеш внимание на живота си може да ти стане като травма... Просто премахни сички задръжки и т.н. Подържай хигиена, прически, дрешки ( ест колкото можеш да си позволиш, но според мен и с по стари дрехи след правилната комбинация може да се получи нещо добро). Започни да си пишеш с момичета в чата, първо се научи когато не ги виждаш и после ... Но ти казвам едно от чата нищо добро не излиза... просто го отренирай малко езика си. Късмет

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 8c7fe973ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Така е... Бъди себе си. Казвай това, което мислиш без да се интересуваш другите какво смятат по въпроса, нито оценката им за твоето мнение. Нормално е да бъдеш отхвърлен понякога. Няма човек, който да се хареса на всички. Когато спреш да се интересуваш от оценката на другите, тогава ще имаш успехи и при момичетата.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 294ac40912
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Че какво като си на 17 -- Имаш време да правиш какво ли не. Отпусни се, започни да излизаш в компания, оттам ще се отпуснеш и с мацките.

 
  ...


...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 0abb42bb5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Аз съм момиче. С нас определено трябва да си откровен и аз лично най-харесвам момчета, които се държат естествено и щом нещо сгафят веднага се иронизират. Става много забавно. Опитай да се отпуснеш и се дръж като себе си. Ако объркаш нещо и тя ти се засмее - смей се и ти опитай да го направиш още по смешно. Късмет!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 37334b91fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

7.   Ами проблема е с точност, че те може и да те искат, но ти не можеш да го усетиш. И защо по дяволите толква се замисляш ? Дори и да збъркаш няколко стотици пъти, а то ще е така защото ситуациите рядко се повтарят, пък и докато натрупаш опит, какво от това ?

И още нещо - на момиче не се предлага! Да не си в детската градина ? Показваш и интереса си към нея, целуваш я и ако ти отвърне значи и тя се интересува от теб. Ако това започне да се повтаря, значи сте гаджета! Забрави за думичките "искаш ли да ходим" и дрън-дрън, това само ще покаже на момичето, че си идеот!

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: e6509c8ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Мило момче, първо искам да кажа, че аз съм момиче, но съм била в абсолютно същото положение! И аз съм на 17, но до преди година някъде и аз не бях имала гадже, не се бях целувала с момче и всичко останало. Аз също като теб съм адски срамежлива и винаги съм имала проблеми с общуването, не само с момчета, но и със всякакви хора.

Когато се заговориш с някое момиче, недей да се притесняваш толкова, знам как ти звучи и знам колко е трудно, но поне опитай да се отпуснеш и когато те попита нещо не се замисляй много, отговори първото, което ти дойде на ум, разбира се като внимаваш да не я засегнеш все пак. Но подберете подходяща тема, например може да започнеш с нещо по-общо и постепенно да задълбочите разговора. Няма точна рецепта какво да говорите и как да се държиш, но ако си естествен и отпуснат, не мисля, че ще има проблеми. Ако не стане с едно момиче, не се отчайвай, опитвай, докато не стане.

Но в никакъв случай не си мисли, че си по-смотан или нещо по-малко от другите, само защото никога не си имал гадже! Не се срамувай да си признаеш, няма нищо срамно или страшно. С времето ще се поотпуснеш и всичко ще потръгне, сигурна съм. Успех :)

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: df2e35ac3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   И мен много ме е срам ама не ми пука особено много :Д:Д

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 336b3823ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

10.   Темите са безброи наи важно е да не задаваш вапроси с които да ти отговаря с ДА и НЕ , второ не бади простак пред момичетата освен ако не се даржи и тя така :) .Добре е да започнеш с вапроси които просто да расчупят обстановката като например да я попиташ за някои смешен филм например с предтекст че скоро не си случвал на хубава комедия и така може да си оставиш вратичка след като ти кайе някои друг филм да и преразкажеш забавна сцена от комедиа при което наи вероятно и тя ще сподели някоя която и е направила впечат;ение.Като усетиш че разговора е потругнал можеш да я питаш нешто за нея примерно в кои квартал живее ако имаш познат там питаи я дали някои път иска да се разходи с вас .

Никога не си потбираи специални думи да звучиш по друг начин гожори сякаш ти е приятел освободено . ако усетиш че нещто не става работата измисли си някаква причина че трябва да минеш през приятел примерно не е нужно да се унижаваш или да и сваляш звезди.ако се съгласи за излизането след няколко разходки тя ще потдуржа разговора естествено ти не трябва да мълчиш като пън, земи и телефон и скаип и от време на време и пиши дразни я с леки базици и спирам да пиша шото се изморих хаха

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: b7bf8154b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

15.   Глей сега брат аз съм на 16 и мога да ти кажа че момичетата не хапят няма да те изядът дръж се като приятел с тях ( обаче не така както се държиш с приятелите си - момчета за да не я убидиш с нещо ) Поинтересувай се с какво се занимава какво харесва.. Пример: спортува ли? пее ли? нещо ала-бала друго трето и така нататак.. Пускай бъзици ама не много често за да не и омръзнеш когато те пита нещо отговаряй двусмислено за да се запази нивото и на интерес към теб.. Работата не е само там че да я размееш изведи я на кафе а ако неискаш да на кафе прогвай със нещо по-различно ( боулигн,билярд и така нататък.. )) Важното е да не се правиш на тежък щото не всички момичета го харесват и може доста да се изложиш по този начин : ))

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 9c6da3c5ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Все едно слушам мене си. УСПЕХ

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 0b2be4df54
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Здравей Георги,
разбирам отлично проблема ти, защото и аз съм поставена от тази страна на монетата. Винаги съм се чудела на хората, които казват: "Просто бъди себе си", "Да не ти пука много" и т.н. явно, защото не са били в такава ситуация. Да, наистина е трудно да бъдеш себе си, когато срещу теб седи някой от противоположния пол. Не можеш да подредиш мислите си, става ти пълна каша в главата и резулатата е пълно изключване на мозъка, което очевадно не е в твоя полза :) Хмм, дълго съм си мислела по този въпрос иии според мен някой ден, някой може да хареса тези неща у теб. Та на 17 години си, а светът не свършва пез 2012, нали? :Д Ще ти кажа да не се тревожиш за гаджета от сега. Можеш да се забавляваш и с много други неща, например да отделяш повече време за себе си, защото "здравето отвън, ще проличи и отвътре". Все пак, друго е усещането да се погледнеш в огледалото и да си кажеш: Днес изглеждам супер! или нещо такова :Д Остави първата целувка, за място, малко по-хубаво от ъгъла зад училище и за време, когато наистина ще усетиш тръпката. А ако някой те мисли за смотан - тегли му една майна и му кажи да върви да се млящи с гаджето по мизерните барове :Д
Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 8f72b69b07
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   Човек, вземи се в ръце, направи ли ти впечатление колко пъти написа думата "притеснявам" явно не щом си я употребил толкова пъти. Всичко отминава срамежливостта е само временна и с възрастта ще я надделееш тоав е сигурно просто при някои хора става по бавно, но не се стресирай и твоя епогей ще дойде и мацките ще умират за твоята компания и внимание, а до тогава Успех! И ако нещата не вървят както трябва промени нещо в себе си, и така опитвай докато не даде положителен резултат.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 82d50c8f57
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   на мен каджето ми не ми пише като аз и пиша и назнам дали това означава че не ме харесва помогнете

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: b7d85d36b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   от няколко дни знам че едно супер яко момиче ме харесва но не знам какво да правя. Ходя да я изпращам и минаваме през една тъмна улица. И по средата на улицата тя ме хваща за ръка и аз просто ставам тъп като камък (само от притеснение)

 
  ...
преди: 13 години, 7 дни
hash: a453a16e73
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

23.   Целуни Я, така ще и стане хубаво.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a5e19e15fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

24.   Виж сега, малко е странно, но аз съм на 14. Имал съм гаджета, не чак толкова, но все пак имал съм. Момичетата са чувствителни, обичат хубавите неща, красивите неща, те са нежни. И да сгафиш пред тях е още по добре, ставаш забавен, започват да те харесват, ще те знаят като забавен човек.

Намерете с определеното момиче общи интереси и прави комплименти говорете си за общите неща между вас. Виж брато момичетата също са хора, всички ние сме хора. Човек се учи от грешките си, нали. Така като си говорите за общите между вас неща и ги разсмиваш, забавен си, тя ще те хареса в това съм обеден. Ако мислиш момиче за красиво, кажи и го, но преди това трябва да си говорил с нея, а не както си ходи по пътя и да идеш при нея, и да кажеш красива си ала бала ... ще избяга. Говори с нея, погледни я в очите и тогава и кажи каквото мислиш за нея.
Надявам се да съм бил полезен. Късмет !!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d84d8ccf07
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   И аз имах същият проблем оказа се липса на опит съветвам те следните работи:
1. В магазина вместо добро утро и довиждане казваи здрасти и чао
2. Отиди на дискотека и пийни малко алкохол да се отпуснеш така 2 3 пъти
3. Покани момиче да танцувате споко и аз неможех тя водеше даже не и беше мн приятно ма нали съм готен ;)
Това е от мене. Успех!!!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 287f25bd70
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Добре познаваш момичета какъв ти е проблема не знам, но е така като чета теми на такива като тебе ми става смешно познаваш момичета и се оплакваш аз пък ако ти каже, че нямам момичета приятели мхм ще ти кажа, че и момчета приятели нямам не съм говорил с момиче от 3 години. и не се оплаквам защото едва ли някой ще може да помогне така, че познаваш момичета не мисля, че е трудно да отделиш 10 мин. от това да гледаш другите и да сравняваш с тях и да се огледаш за някое свесно момиче та така ТИ НЯМАШ ПРОБЛЕМ ;)

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f6ab2a5a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   Пусни се по течението, научи се да се отпускаш повече и недей това да ти е фикс идея....

 
  ... горе^
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d9c38c45bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

33.   И аз имам същия проблем и преди не съм се обвързвал, а всичките ми приятели са обвързани и аз се чувствам глупак между тях и гледам да се изолирам повече или просто да кажа имам работа и да си тръгна. На 16 съм и харесвам едно момиче, знам е коя е, но не знам тя дали ме познава мен щом ме има като приятел във фейсбук би трябвало знае кой съм. Въпроса ми е какво да и пиша? Супер срамежлив съм :D и може би това е причината. Не обичам да хода по дискотеки не, че мразя силна музика напротив фен съм на силната музика, но просто не ми харесва да обикалям по дискотеки. И как да и кажа, че тя е първата ми и също как да направя така, че връзката ни да не е знаят много хора смисъл ако може много малка част от приятелите, но БЕЗ родители :D :D

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 863ee0cbbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

34.   Или като се чудиш за какво да си говорите разкажи на момичето за някое твое хоби и за истории свързани с него , например моето хоби е карането на колело и като си говоря с някое момиче и разказвам до къде съм стигал с колелото и някви забавни спомени свързани с колелото :) Надявам се да съм помогнал поне малко

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: e8d667b6da
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

36.   Не се притеснявай аз съм същияр НЕ СИ САМ!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker