Обречена на самота ;( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обречена на самота ;(
преди: 15 години, 3 месеца, прочетена 3298 пъти
Здравейте! Аз съм момиче и съм на 15 години.Исках да споделя какво чувтсвам и се надявам поне малко да ми олекне. Не знам просто много ми е самотно..знам че има много като мене със същия проблем,но просто немога вече да издържам. Никой не ме разбира винаги аз съм виновна за всичко... по принцип не съм затворена, но на моменти ми става много кофти с никой не излизам. На всичкото отгоре като се прибирах видях бившия ми... по принцип ме подминаваше, но днеска ме поздрави и аз бях тази дето го подмина и нищо не му казах... просто не мога да си позволя да го поздравя, след като толкова ме нарани... Беше приказвал на всичките си приятели какви ли не глупости за мене, които изобщо не бяха вярни, а наистина преди много ме обичаше няколко пъти беше плакал за мене и ме молеше да не късаме и така от яда си наприказва простотии... Не знам изобщо защо пиша за него като скъсахме преди около 3 месеца ..имахме дълга връзка почти година... но всичко е свършило вече!

Сега просто искам да кажа,че не мога да тръгна с някой, който да не мисли само за секс или просто ей така за бройка. А и уж имам "най-добра приятелка" с която постоянно се караме.. тя навсякъде е с тъпото си гадже... Не знам вече ми писна от всичко сега съм си изключила телефона и от скайп съм излезнала и не искам с никой да говоря много ми е кофти...

Като излезна винаги е забавно всеки твърди че съм много забавна, но това не е достатъчно... Просто искам някой да ме обича, но този някой го няма все още! Сега ще кажете, че "за всеки влак си има пътници".. знам, че е така, но писна ми да чакам вече искам да обичам и да бъда обичана и да имам ако не истински приятели, то поне връзка, която да си заслужава и да не е губене на време! Благодаря на тези, които са прочели история ми. Приемам всякакви коментари, но пишете поне да знам, че не съм единствена! ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 3 месеца
hash: 4d83635bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си единствена,
всички, които влизат тук за да четат са самотни в някакво отношение, каквото и да пишат ...
и добре си направила, че си отсвирила идиота, който е говорил глупости за теб
никога не прощавай нищо на никого
ти самата си давай свобода колкото ти сърце дава ...
и си позволявай да грешиш ... приятно и ...

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: c32e8072de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   След 5 години поне ше видиш че не си обречена...

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: ad3561ec14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако искаш да си попишеш с някой на твойте години и мислисш, че ше ти бъде по леко пиши на valentinaa13@abv.bg

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 3b23ffc008
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми не си срещнала точното момче. Защо всички момичета не са като теб, да искат да се отдадат на близкия човек. От мойте връзки нито едно момиче не ми се отдаде ( не физически, а психически) . И аз исках да има някой до мен, с който да споделяме еднакви чуства, но... Както виждаш има такива и от противоположния пол :/. Но съм сигорен че 1/2 от момичетата от 13-17 години мислят с лапешки акъл и незнайте какво искате. И по долните коментари да не ми пишат, че нищо не разбирам щото разбирам! Хваща ме яд някога, искате нещо и като го получите вече не го желаете :X, но все пак ти пожелавам късмет и не се фърляй на некфи супер маникените и красавци точно на тези момчета само секса им е в главата.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: f27422c048
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Съгласна съм с №4. Това сме, ние, момичетата, искаме нещо, много го искаме, а като го получим... просто го захвърляме.

Сега просто не трябва да се отчайваш. Все още си млада, едва на 15 си, сигурна съм, че много момчета ще бягат след теб в близките години. Щом между теб и бившия ти нещата не са въряли е нормално да сложиш край на тази безмислена връзка.

Сега се отдай на нещо, което ти е приятно. Някакъв спорт или нещо подобно. Просто си запълвай времето, не мисли за него, забавлявай се, не така както другите искат, а така както ти искаш.

Както казва №1 не си единствена. Всеки (без изключения), който пише тук, значи се чувства по един или друг начин самотен...пренебрегнат или каквото се сетиш друго.
Успех...и не се отчаивай :)))
SFA

 
  ...


...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 39e8adea90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   В трудна възраст си, я вземи си поставяй по-високи цели, вместо да изпадаш в такава депрсия. Още много път имаш да извървиш докато стигнеш до истински стойностни неща. Вземи да правиш нещо по-съществено и не си позволявай да изпадаш в подобни меланхолично състояния.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 6789b9cda3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Внимавай... както си мъничка и самотничка никога не знаеш този/тази valentinaa13@abv.bg кой/коя е!

Шайн:)

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 3e4a5d0ef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Първо да кажа момче съм... Еми да ти кажа и аз съм самотен в последно време... Също като теб съм на 15 и до преди 3-4 месеца всичко беше добре... на ден по 5 човека ме викаха да излизам, а сега даже и 2 реда не се сещат да ми пишат в скайп... Когато има някой нужда от помощ винаги съм първият към когото се обръщат,а когато аз имам нужда от помощ на никого не му пука за мен... И аз и ти не сме единствените.... след време те ще изпаднат в моята ситуация и ще усетят тръпката... късмет за напред и с момчетата :)

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 7f0d3348b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мерси много за коментарите :) Радвам се, че сте ме разбрали :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 058e3d7071
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не си единствена, мила, според мен даже не само хората, които пишат в този сайт се чувстват малко или много самотни. Според мен всеки един се чувства така понякога. Но, повярвай ми, по-лошото от това да си сам, е да си сам с някого! Сигурна съм, че ме разбираш.
И аз те разбирам, знам какво отвратително чувство е самотата, но не се затваряй в себе си! Потърси нови приятели, нови занимания, които да ти доставят удоволствие и да ти запълват времето, както каза и №5. И аз съм била в твоето положение, и точно когато започнах да се занимавам с много дейности, само и само да не мисля за самотата, тогава срещнах любовта!
Не се отчайвай и не се предавай! Опитвай докато стане! Повярвай ми, няма да е много времето, в което ще се чувстваш самотна! Успех! :)

 
  ...

...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 760eef8e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И аз имам подобен проблем.... даже почти еднакъв... само където съм момче.... имам един съвет.... разсейвай се... потърси нови приятели........ просто се занимавай с други неща (като спорт, музика или книги ) .... обръщай внимание на приятелите си и се старай да ги разбираш и да им помагаш... така ще се чувстваш щастлива.... аз също съм доста самотен (сега няма да разказвам историята си, но щом пиша в този сайт значи е така ) но най-вече приятелите ме крепят.... предлагам ти да се разсееш и ако пожелаеш си напиши скайпа за да си пишем и ще се опитам да ти помагам

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 760eef8e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към номер 4..... братлеее прекрасно се изказа и найстина си прав..... и аз мисля по същия начин.... имах гадже една година по малка от мен... бяхме заедно известно време.... сега тя си мисли че може да има шанс с някфи момчета (2-3 на брой) 3-4 години по големи от нея дето дори не я познават..... повечето момичета не знаят кфо искат..... към автора на темата: найстина щеше да е хубаво повечето момичета да са като теб... аз точно тва искам.... да има момиче което да ме обича по същия начин както аз нея и да ми се отдаде

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: b59924fc7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Номер 1 е прав/а сички тука сме самотни вълци.


JusT SmiLe :)

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: db5a4a0a32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От №5 до №13

JusT SmiLe - ти също си самотен вълк, нали? :)
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: c27058b5e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Дръж се! Не си единствена...
Надявам се вече си спокойна пък и ти сама си го написала - За всеки влак си има пътници.


*Syndrome

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker