Държим си като гаджето, но не сме.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Държим си като гаджето, но не сме..
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3211 пъти
Всичко започна преди около 9 месеца. Случайно излязох с моята приятелка и се срещнах с него и приятелите му. Ние сме от едно училище, той е с една година по-голям от мен. Там го бях виждала, но не го познавах лично. Та така.. когато излязохме се запознахме. Не ми направи някакво голямо впечатление, но аз на него явно направих. Започна да търси вниманието ми, да ми говори, да се закача и още какво ли не, докато накрая постигна целта си. започнахме да си пишем, излизахме в обща компания, но никога нещата не бяха добре, винаги имахме някакъв проблем. Приятелката ми го беше питала дали смята да ми предложи и той и е казал, че ще го направи. Оттогава имахме периоди в които не се виждахме, заради неразбирателства между останалите, а двамата сами не излизахме (не знам защо), но в тези седмици в които не се виждахме се раздалечихме един от друг и когато се виждахме сякаш всичко започваше отначало пак и пак. Винаги ме е ревнувал много, той е адски ревнив дори от най-малкото, но аз също съм такава така, че това не ми пречи. По-важното е, че можем да се контролираме и да не прекрачваме границите. Но той иска да го ревнувам и постоянно ме дразни по някакъв начин, защото не разбира, че дори нищо да не прави аз пак ще го ревнувам. Един вид това ме успокоява, че го прави нарочно, но когато не ходим и не го чувствам само мой мисля, че е излишно. След това не знам как, но нещата започнаха да се нареждат едно по едно. Вече се виждаме почти всеки ден, караме се, сдобряваме се, пишем си постоянно и чрез интернет и смс.

Държим се като двойка, всичко нормално целуваме се, прегръщаме се, държим се за ръце, разхождаме се заедно, знаем много един за друг, дори кой къде е във всеки един момент. Казвал ми е, че ме обича и ми го е доказал, както и аз на него. Всъщност всеки ден си го казваме. Хората около нас винаги са ни казвали, че много си подхождаме и сме много сладки заедно и мислят, че ходим, но уви не е така. За мен няма толкова голямо значение това, важното е как се държи към мен, но все пак каква може да е причината заради, която не иска официално да сме заедно? Като се има предвид, че не е от срамежливите и може да го направи дори знам предишните му приятелки... и странното е, че е ходил с момичета които не харесва, а знам за едно от тях, което уж е харесвал наистина, така и не и е предложил. Това ме навежда на мисълта, че може би се страхува от нещо по-сериозно или не знам.... Вече почти 10 месеца може да се каже, че се харесваме, от малко по-късно обичаме и всичко върви добре... но защо не сме заедно, като всяка нормална двойка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6d3c7436fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би го е страх от границите, които можеш да му поставиш. Щом сте толкова близки защо не го попиташ с какво го плаши обвързването? Може би има лоши случки или спомени, в които се опарвал от преминаването в " сериозни рамки"... Важно е за една връзка хората да споделят, да си говорят какво ги дразни, какво им харесва у другия, какво ги плаши. Така няма неща, които да те изненадат ей така, когато се карате. Като например скарвате се и той ти казва, че всъщност не му е въобще приятно да имаш общо с такава идиотка като най - добрата ти приятелка ( просто пример). Това е от мен и още веднъж да повторя ГОВОРИ С НЕГО! :))
Ес

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 6de3df3e49
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Точно както казаха по горе трябва да говориш с него по този въпрос, но го направи мило или някак.... не знам, но го направи без да го обидиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker