Защо аз не съм перфектна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121269)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18547)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо аз не съм перфектна?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2845 пъти
Преди време се запознах с едно момиче в един сайт и започнахме да си пишем. Смятам я за наистина перфектна - написала е цял роман и то на английски, учи в престижно училище, пише стихове, отличничка е и казва, че прочита веднъж урока и го е запомнила, тя е толкова самоуверена, знае какви са силните и слабите и страни. забравих да спомена - адски красива е! А когато си пишем се чувствам тъпа.
Разбира се не е и девствена. Може да пее добре и говори 4 езика, от които руски и английски наистина перфектно! Момчетата постоянно й пишат, но тя само от любезност им отговаря. Не е курва или нещо подобно, държи на морала! Говори философски за нещата от живота. Искам да съм като нея. На вас случвало ли ви се е да смятате някой за перфектен или това е само илюзия???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 135e52dbd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Никога не съм смятала някой друг освен себе си за перфектен. Наскоро обаче разбрах, че не съм, защото допуснах тъпанарска грешка и то от невнимание. Осъзнах, че не сме безгрешни, не сме перфектни и в това има някакъв чар. Въпреки, че според мен всеки трябва да се стреми да бъде и да дава на макс от себе си.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9f70ebccf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж-винаги има по-добри и от най-добрия. Казваш умна е красива е знае езици... но пък има и по-умни от нея... тя също можеби иска да бъде като някой. Винаги има едни по-добри.. неможем всички да сме перфектни за съжаление. Моят съвет е да се вгледаш в своя живот и да спреш да мислиш по този начин за нея. Така няма да откриеш удоволствието от своя живот. И запомни-перфектни хора няма, ти виждаш само, , перфектната'' и страна, всеки има и минуси, така че всичко е една илюзия-за пред хората ;) а защо не се вгледаш в себе си, сигурна съм че не си някоя недъгава грозница, пък и тъпа на всикото отгоре, нали? Не се хаби да мислиш някой за перфектен, дори звездите от Холивуд не са :) така че вдигай глава, ти също си уникална :) защото няма друга като теб!!!!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c78ea3302f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   А ти искаш ли да знаеш 293858 езика, да учиш в чужбина, да НЕ си девствена, да напишеш роман и тн...?

Това са неините цели и умения, но не значи, че са толкова възвишени и достойни за възхищение. :) Може да е казала някоя умна приказка, която да те е впечатлила, но не бързай да й я титулуваш ДОКТОР по философия.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4b4f6de46c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж сега, всеки човек е уникален сам по себе си и и няма друг, като него на тази Земя. Казваш че е умна и красива, знае четири езика, пише стихове, отличничка е и е написала цял роман. Може техните много да я натискат да учи. Или да преследва своите цели в живота.
И ти сигурно си умна и красива и можеш много повече, просто не си давала повече от себе си. Постави си своите цели и ги преследвай.
Никой не се ражда перфектен или пък учен на тази Земя. Всеки се ражда със своите добри и лоши страни и своите кусури. На това момиче най- вероятно му се отдава да бъде писателка, като гледам с тези стихове и този роман. На тебе пък ти се отдава нещо друго. Отдай се на това, което ти харесва.
И още нещо, това че ти е казала две-три умни приказки в нета не означава, че е толкова умна. Трябва да говориш с нея на живо, защото всеки в нета е по- различен, от колкото в реалността.
Ще ти дам пример с хубавицата на вече бившия ми клас. Уж умна, ама на тринадесет да изгуби девствеността си и то защото някакво момче я е прикоткало към леглото. Много е умна, нали. И в училище много пъти са ни обяснявали, че не ни е времето. Ама е и отличничката на класа. Повярвай ми, ако не е майка и' няма да номер едно.
И малко след като свърши учебната година я видях. Бях и' отвикнала на външния вид. И знаеш ли, не ме впечатли с нищо, а бях започнала да и' завиждам за външността. Да, симпатично момиче е, но не е хубавицата на класа. Просто стана лека, а на тази възраст момчетата са луди по леките момичета...
Мисълта ми е, че и при теб може да е нещо подобно. Няма перфектен на тази планета. На един му е дадено едно, на друг - друго. Винаги единият е по- добър в нещо от другия и обратното. А и тя може да е перфектна, защото ти я виждаш като такава. Всичко идва от психичната нагласа на един човек. По- горе ти дадох пример за хубавицата на бившия ми клас.
Да, има по- умни и по- хубави от теб. Има и от мен и от много други хора, ти пък си по- добра от тях в друго. Те могат да проявяват акъл в математиката, ти в географията и така.
Гледай себе си, своят живот, наслаждавай се на малките неща в живота, не завиждай и не мисли, че някой е по- перфектен от теб, защото това може да те спъне в живота.
Успех!

Black Sabbath

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 37f0623268
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Еми чесно казано това момиче не се е родила перфекна, ами е започнала да учи езици и така на татак, и ти може да се запишеш да учиш някой език също така на уроци по пеене или нещо друго. Все пак както си направиш живота такъв ще е.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ebbbef6ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   ИЛЮЗИЯ Е! Перфектни хора няма на този свят! ;) Стреми се, да даваш най-доброто от себе си и гради животът си, както искаш! Животът си е твой! Направи го красиво различен! :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2c07d1c72a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   О да познавам такива хора. Мислиш я за перфектна и от части се опитваш да и подръжаваш. На мен ми се е случвало, но в следващия момент тя се промени адски много. Вече не беше онова добро момиче. От тогава смени 3-4 момчета без много да ги подбира. Имаше амбиции за престижно училище след 7ми клас а отиде в най закътаното. Просто се промени. Нищо не е вечно. Знай че със сигурност има друго момиче което те вижда така, като пример за подръжание. Давай добър пример на тези който ти подръжават винаги има такива.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d8ad1220a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Няма перфектни хора! ;)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: eaeef33431
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Илюзия е няма перфектни хора! А и тя не е перфектна! Щом от 1 сайт я имаш за такава, значи всичко е ясно! Можеш да си сигурен в това, което имам предвид!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c5d999e10a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тя не е перфектна. Просто е упорита. Затова отличничка и знае повече езици и пише философски. Ти си перфектна по твой си начин. Недей да си мислиш, че понеже знае повече, си по тъпа от нея. Ти си уникална, сама по себе си. Недей да го забравяш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker