Смачкана и безсилна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Смачкана и безсилна
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2001 пъти
Здравейте не знам от къде да започна. Аз съм момиче на 15 години.. Като малка бях много общителна познавах много хора (не че сега съм мн голяма), говоря за преди 4/5 години, излизах имах приятелки, добро семейство, умна и с добър успех в училище (не че се хваля не искам да изглежда така отстрани), но имах проблем-бях дебела и не се гласях, но това не ми пречеше изобщо не се притеснявах излизах си по домашно дрехи и си бях 70 кг въпреки години си...

Приятелките ми винаги се възползваха от вниманието на момчетата, закачки, подмятания, комплименти, а за мен убиди-ей прасе, ммм тъс кой ще я хареса, не я пипайте че ме е гнус от сланина! И въпреки това аз не им обръщах внимание, докато един ден не ме убидиха пак, но незнам каква убида беше, че ме прониза сърцето..

Депресирах се, започнах да се притеснявам и така от 2009 до преди година (всъщност 2011) не излизах от вкъщи, не отивах и до магазина, срамувах се от себеси, санувах кошмари с убидни думи които кънтяха в главата ми.

Водиха ме на лекар бях преживяла травма.. Уж момичето което не си слагаше от убиди, а всъщност съм събирала всичко в себеси. Един ден реших че ще се променя-отслабнах с чудовищните 20 кг, започнах да си търся изгубените приятели и бавно и мъчително започнах да излизам.

Вече с модерни дрехи и променена външност, но някакси преживяната травма си остана. Чаровното момиче, което общуваще без срам с никой се беше превърнало в момиче, което забива поглед в земята, момиче което неможе да говори започва да пелтечи пред мн хора или само си мъчи. Заради притеснителноста моите уж приятелки ме изоставиха, но си намерих други, промените продължиха, но от 1 месеца кошмара се повтаря. Приятелките ми са закачани и обсипвани с комплименти а за мен - Ехехе тя по голяма от мене (висока съм 1. 72), да отслабнала е малко ама се тъс тя кат не е (името на приятелките ми ), мммм тя мъж няма да си намери, тя само мълчи, оо то нея никой не я харесва, едно момче нещо се закачи с мен и друго му каза не я докосвай не те ли е гнус!!! На никого нищо не викам и не обиждам, умна съм и добра а всички ме мразят, сега съм влюбена а ме представиха пред момчето като пълен боклук(не в смисъл не пуша или пия защото и двете не прявя ами като задръстенячка)това ми смъкна самочувствието.. Вече не издържам и се страхувам че историята се повтаря а не искам още години да минат между 4 стени. Има два варианта да се променя коренно и да накарам всички да съжалят за думите си или да се затворя в себе си! Помощ вече съм на ръба живота е ужасен..!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 56ceeeaa6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като искаш да се промениш спортувай, ако разбира се все още не си харесваш тялото, гледай как ще ти се лепнат но тогавa ти ще им кажеш гнус ме е от такива като теб...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4a76ca2a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Мило момиче, ще ти задам един въпрос - защо просто не ги пратиш да пасат всичките?
До колкото разбирам, нищо ти няма - супер си си, освен че имаш проблем със самочувствието, който към момента се подхранва не толкова от нещо вътре в теб, колкото от средата.
Опитай се да я смениш - да си намериш други хора, с които да общуваш. Хора, които те ценят. И в един момент ще си дадеш сметка, че тези, които са ти се подигравали, всъщност изобщо не са ти от класата и никога не биха могли да бъдат. Ще дойде ден, когато ще ги гледаш от високо, като плужеци в калта. Но сега наистина трябва да потърсиш начин да се освободиш от тях. Другото мисля, ще си дойде само.
Само не се отчайвай! Горе главата!
Желая ти всичко най- най- :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 08201d6eb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А момчето което харесваш щом е питало за теб значи си му грабнала окото, следователно не си толкова зле мила! Нещата се обръщат!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1567f907f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей :). И аз съм като теб и ще се опитам да ти помогна. Винаги когато тръгвам да разговарям свеждам глава и се притеснявам. Имах много комплекси, ниски оценки, нямах приятели но пооправих нещата и сега положението ми не е зле. Седнах да уча, оправих външните си недостатъци и започнах да разговарям повече с хората.

Харесвах едно момче, много красив, математик, срамежлив, тренираше футбол но не беше наперен, точно обратното. Това момче го харесваха 4 други момичета.

След като се промених той ме забеляза и ме гледаше доста продължително. След това е започнал да разпитва за мен, хванала съм му окото и т. н. Но естествено хората които ме обиждаха веднага му скочиха да говорят против мен. 'Той си е помислил всякакви неща за мен. Хубавото е че повече няма да го видя и все пак съм имала шанс. От тогава си уча системно и отивам на приравнителни, ще се грижа за себе си и ще се опитам да си намеря свестни приятели.

Ти не се променяй заради тях! Промени това което не ти харесва, отърви се от комплексите ти, намери стойностни хора до теб и след това се махни от там! Успех :).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker