Реших да стана ЕМО - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Реших да стана ЕМО
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 18341 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 13 години. Реших да стана ЕМО / и това не е Емоционално Малтретиран Обект както всички ще си кажат/. Но майка ми и баща ми не ми дават нито да си слагам много грим нито да си направя кичури или пирсинг. Иначе дори и рязането могс да го прикрия. От както бях на 10 аз врънкам на майка ми за кичури и тя каза, че е склонна да ми направи. Баща ми обаче ще се мести в друга държава и аз ще се местя при него. Той казва, че трябва да направя хубаво впречатление без кичури, метулски неща и прочие. Аз не съм съгласна с това, защото искам да съм различна от другите. Решила дъм да стана ЕМО и мисля да го постигна на всяка цена. Искам да ви попитам дали избора ми е правилен и дали трябва да послушам родителите си и да не си правя нито кичури, нито пирсинг, нито пък да си слагам много грим...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 121

преди: 11 години, 11 месеца
hash: ada8395a07
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

1.   Недей!!! Можеш да бъдеш различна по много други начини. Емотата са противни!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d968fd61e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо трябва след като си така нареченото ЕМО.. да си режеш ръцете? Кажи ми какво постигаш от това.. Хайде моля ти се стегни се

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b0e3059045
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   От всичките събкултури които съществуват, ЕМО са най-големите сдухари където и да си по света. Повярвай ми, аз съм живял в 3 държави на 2 различни континента и ЕМО са едни и същи депресари навсякаде. Даже да станеш метълка е много, много по добре от ЕМО. Ще кажа даже че и чалгарка да станеш пак ще си по-добре и знам колко глупаво звучи. Чалгарите поне знаят как да се забавляват а ЕМОтата само се чудят как да се депресират допълнително. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 80a9f3585c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   След едни десетина години ще се смееш мощно на това си "решение". "Реших да стана емо" - това въпрос на решение ли било, не знаех. Два съвета - поинтересувай се откъде, въобще, идва понятието (ще ти подскажа, че става дума за началото на 80-те, свързано е с музика и няма нищо общо с вашите фешън решение, на всички емо-та имам предвид) Съвет номер две - по-яко е да вземеш решение да бъдеш себе си, а не купчина грим, чифт конверс, резнат настрани бретон, тесни дънки и шибано настроение :) мъж, 27г

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 13f17bb9eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Недей... Метълка или рапърка е по-добре

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: bd8615bfd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Поредната позиорка.... Айде да ми обясниш какво според теб е да си ЕМО? Ти и всички вие тука, дето хейтвате, имате ли си въобще няква идея какво е ЕМО всъщност? И че това не е само да носиш тесни парцалки и черепчета и, че ЕМО не може да се стане, ЕМО се раждаш!! И всички имате много грешна представа за тях. Имате ли си на идея какво преживяват някои от тях? Не, нали? И че т'ва че се кълцаш, не те прави ЕМО, а жалкарлИ грима ии парцалите не те правят ЕМО!! Това е начин на живот и на различно виждане над света.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f703aa7df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Скъпа, емо-то определено е емоционално малтретиран човек, с комплекс за малоценност и съзнание на малко дете. Никой стабилен психически човек, няма да започне да се реже, няма да облича черно, с кичурите си, обема в главата и т. н. само защото отива в друга държава, или не знам си какво.

Осъзнаваш ли, че приемаш рязането на вени, като част от маскарада. Това не си ти, бъди себе си, искаш да си различна- добре, промени си прическата, обличай по-различни дрехи, чети книги, в днешно време това е табу :D. И да съгласна съм и метълка и чалгарка (бляях) и пънк принцеса е по-добре от емо. Това е състояние, депресия, мисли за самоубийство, никой не ме разбира-държание, отблъсква хората, няма да си яка в очите им ти ще си сдухана. И определено след години доста ще се смееш на това си "решение". Кой въобще решава да е депресиран, живота му да е скапан, да си реже вените и т. н.? Всъщност... и кифла е по-добре от емо, пак може да има кичури и обем, облича се странно и има 10 тона грим, но поне се забавлява...
Зу-За

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7ba9d75ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   ти се прави на каквото си искаш ама аз не мога да разбера защо човек тряя има някъф етикет от сорта на ЕМО, ПЪНК, МЕТЪЛ и тн... защо не можеш да си различна и без да си лепваш етикет? плюс това така наречените ЕМОта са пълни идиоти (или поне предине са били но са избрали д са такива).. защо по дяволите трябва да си режеш вените и да си праиш косата да прилича се едно имаш заколен гарван на нея... глупости пълни са емотата но ти ако искаш.. оокеей.. никой нш не може да ти каже ако си решила ;)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 347c0bff5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Ти въобще знаеш ли какво е ЕМО? ! Това не е просто мода. Емотата са нещастни хора. Не разбирам защо ще се правиш на нещастна!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7996efb00b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Горе-долу се съгласявам с повечето коментари, че е излишно. Аз лично нямам толкова против ЕМО визията, а против ЕМО мисленето. Аз искам да те попитам дали смяташ да се превърнеш в депресирано, нарязано, нещастно човеченце, или го искаш заради пиърсинга и кичурите?
Защото второто е по-приемливо. Комбинацията от пиърсинг и кичури е отврат по принцип, дори мисля, че е по-добре да сложиш клоунска перука и червен нос.
Пиърсинг на лицето стои гадно, особено на момиче. И особено на 13 години и като станеш на 20, ще имаш кратери над, под устната, или носа, или там където си го сложиш. Съответно ще си грозна с дупки по лицето и никой няма да те вземе на работа.

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 56092c9608
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ми то вие си се раждате ЕМО, родителите ви също са ЕМО, без дори да го осъзнават.
Предизвикателствое според мен ДА НЕ БЪДЕШ ЕМО, а не да бъдеш!
Спомни си за символа на будистите - ЛОТОСЪТ. Той е чисто, прекрасно цвете, израсло в тиня и жабурняк. Но е успяло да запази и съхрани чистотата си ВЪПРЕКИ помиярските условия, при които е израсло и живее.

Бъди ЛОТОС! Да си ЕМО означава да се предадеш на средата и на условията, при които си израсла и живееш - да се пуснеш по течението, да бъдеш НИКОЯ.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6d1a8a5781
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   И аз исках да стана емо момиче непослушах нащте косата ми беше черна а сега е наполовина черно и наполовино червена. След това реших, че не е достатачно само прическата, сложих си пирсинг на носа на веждата и на езика, започнах да слагам много грим. След година лицето ми стана ужасно, миглите започнаха дами падат кожата ми стана жълта където и да ходех все с грим бях (до магазина, вкъщти, в училище)Приятелите неме възприемаха... съветвам те несе прави на чудовищте ти ще съжеляваш, непрекъсното ми казваха изродка неправи моята грешка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7430ab5b5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Напълно те разбирам, че искаш да си по-различна от останалите и е супер дразнещо когато някой (вашите), ти казва: Не моооже..!
До голяма степен дрехите те правят различен из тълпата, ноо.. по характер Всеки е различен и аз не мога да разбера как така някой просто решава да стане/да бъде едикакъв си, .. то си идва отвътре, или щото сега е модерно, а? "Всички са с дълга коса и дънки (напр), са па ше видат кво ше направа аз.. " Е много важно.. да, от тези тук си по-друг, но моментално ставаш копие на всяко едно друго емо.. или който и стил да е.. и то е напук, не че те влече. "Важно е да изразяваш себе си, и да не ти пука какво ще кажат", но прекалените и направени нарочно неща дразнят. И на мен ми казваха бъди различна, бъди себе си, изразявай себе си.. и.. какво стана - аз съм на 15 и в моя клас всички, абсолютно всички освен няколко чалгари са металисти и ходят, момичета, момчета в едни и същи фланелки, огромни гривни и вериги, нашийници като на някви псета, в гръб не и ги различавам, е, но те са различнии, да.. - и добре, че не ги послушах, не можах - който ме познава, приятелите ми знаят що за човек съм, без да се "изразявам". Та, аз слушам рап и кфо - това значи, че трябва да нося бегги дънки изпод *, да ходя с 10 ланеца и да имам позлатени зъби.. така, че да съм толкова различна (направо уникаална.. ), че буквално да се самоизхвърля от обществото/класа..? Вече 2 пъти съм се премествала в друго даскало именно защото не се спогаждах с децата.. Мн гадно.. Просто аз съм по-чувствителна и ми пука и искам с всички да съм приятелка.. това е невъзможно. Абе винаги ще има кой да ти каже, че си крив.. жалко е да им се нагаждаш, но колкото и силна да си психически няма да живееш добре със странните погледи. И кфо ако от километри хората разбират каква си и каква музика слушаш.. къде е смисъла след като по този начин отблъскваш другите хора - "а тая е емо, мани я" и няма да искат да те заговорят, защото "не си от тях ".. Поне с мен бе и е така, .. оставам си странна.
Можеш да минеш и без тая "мода".

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9bb6ce50d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Ужасно скучно. Спри да си мислиш за външността. И с 134 цвята кичури ще си същата вътрешно.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d9cf630973
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   ЕМО емоционално малтретиран олигофрен

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f9b7c71d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Емо, значи да имаш истински проблеми... Ваште бият ли те? Пребират ли се пияни? Нима спиш на улицата? Или може би си сираче? Не вярвам... НЕ те спирам да ставаш това дето искаш.. Аз самата пробвах да сам ЕМО.. Познавам 2ма човека дето са... Единият се е грижи сам за маика си, която се напива всяка вечер... А второто е момиче.. Трябва добре да се замислиш, защото да си ЕМо не е като да си кифла...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f911494914
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Абе ти наред ли си? ! Айде разбирам да си направиш някой кичур тук там.. Ама да ставаш ЕМО.. Недей си проваля живота от малка! Тези хора предимно имат проблеми в семейните отношения!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: fd86859b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Емо не се става да кажеш "хоп" и вече си емо... Трябва да имаш причина за това. Гримовете, кичурите и пиърсингите не те правят емо.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: dc868d15bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Ако го правиш за да привлечеш внимание недей! Ти каза че баща ти заминава за някъде и предполагам че родителите ти са разведени и все пак не е причина да ставаш с извинение (изрод) или нещо подобно!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 240a5bcba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   ао авторката към 18 коментра.. човек нямам чак проблем да съм сираче, но майка ми се е опитвала да се самоубие.. изневерила е на баща ми.. и от 4 годишна живея само с майка си.. трудно ми е.. тя е изневерила на баща ми и затова са се разделили... после апартамента в който живеехме майма го продаде и живеем при баба и дядо.. майака ми се измести да живее в друга дъжжава, а баба ми и дядо ми ме обиждат всеки ден с думите ' урод'.. ' нещасница'.. ' курва'.. и други.. ии към останалите коментари.. знам какво е ЕМО.. на практита аз съм си садната постояно.. и каквото и да правят никои неможе да ме развесели.. нося само черно, но защото е стил на ЕМОта ами защото ми харесва и това е любимият ми цвят.. слушам метъл и скриймо. не защотот ЕМОтата слушат такава музика, азащото тази музика ми харесва и е смислена.. ДОСТА ПО СМИСЛЕНА ОТ ЧАЛГАТА!! и най-накрая искам да каца, че ЕМО колтурата не е никак противна или грозна.. вие съдите хората им по външния вид.. нали като видите ЕМО и почвате да го обсъждате, но на вас не ви пука какво му е и защо е такова.. не ви бъркат проблемите му.. вие просто съдите какъф е без да знаете историята му... и искам да ви кажа, че е много по-добре да си ЕМО о някоя надута кифличка дето знае само да моли мама и тате за парички за да отиде до някой мол да си купи дрешки.. по-добре е да си ЕМО отколкото да молиш мама и тате за парички за дрога както правят рапърите.. по-добре е да си ЕМО отколкото курва мислеща с кой да се наебе!! ...

 
  ...

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 37a887a6b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   мила емо не е някакъв стил или се раждаш емо или не се раждаш такъ а и има много други начени да си различна но ако наистина много го искаш пробвай се просто следвай сърцето си

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: b2dd6ae62d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Гавриш се с нас, нали?
Ако обаче наистина си вярваш - напушва ме смях, много си смешна и старомодна, такива глупости няма вече :)))

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: f8dc2220e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Ако си мислиш, че само теб хората не те приемат нормално дълбоко се лъжеш.. Аз съм единствената различна в клас от 31 човека.. Как мислиш ми е там? И то да беше само моя клас.. И от други паралелки ме ебават.. старите ми приятели ме отебаха почти до един.. Да не ти казвам какво да е да ходиш на 23 градуса с дълъг ръкав, за да не ти се виждат ръцете, защото са целите надрани и нарязани, защото ти е писнало от всички егоисти и глупаци около теб.. Пак ще си говорим някой път..

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 0f013834a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Ако искаш да си промениш визията по-добре да си сийн дете. Но на 13г. не си слагай тонове грим и пиърсинг. Не се депресирай още повече като използваш визията и манталитета на Емо-тата. Казваш, че с баща ти заминаваш или си заминала в чужбина, тогава започни ново начало!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a77161df08
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Емотата са били противни хахах ВИЕ сте противните честно казано, а ти си една позьорка нищо повече, темата е отдавна, но реших да изкажа мнението си :
1. Ти дори не знаеш какво е Емо
2. На теб ти харесва тяхната визия и ще се решеш, защото трябва ли?? !
Вие който ги обиждате не знаете какво им е на тях нали??
Има доста позьори като авторката, който се правят на емото
и заради такива като тях им излиза грешно име
Ти не знаеш какво е проблем истински проблем, но аз знам имам си мой и съм чела истории те на хора, който имат проблеми, а ти нямаш.. Вие почти всички тук нямате си нямате и на идея как се чуства едно такова дете.
Благодарете се, че не сте на тяхно място..

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 201d122196
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   аз лично не одобрявам такива стилове като сийн готик метълски чалгарски рапаърски или емо аз против тях просто като погледна снимка на едни готик например и ми се гади направо ме е жал като гледам какво причиняват на собствените си тела само за бъдат забелязвани ( говоря за готиците и металистите на за емотата) преди ако някой се облече така щяха в затвора да го вкарат ( в преносен смисъл на думата) а сега какво???? .... всеки си ходи по улиците както си иска и не осъзнава колко е смешен и как отвръщава околните.... В класа имаме един готик или металост ( вече незнам какъв е с точност) и повярваи ми гледката не е особенно хубава лицето ми е бледо на усните си има черно червило нарисувал си е до очите (мисля че това е временна татуеровка) едно като сълза ама пак в черно дрехите му са пулен ужас носи блуза на череп (попринцип) в черно панталон (тъмно син) ана раката си има нашиник (мисля) абе ужас не ми се говори и покраи него и другите малко по малко взеха така да се обличат... абе безнам простоо... а колкото до емотата бех се съгласила да се обличаш така ако се чустваш емо (от историята ти разбирам че нямаш емоционални проблеми) така че... абе прави каквото си знаеш то и е за твоя смятка а колкото до номер 30 еми ти като ги одобряваш не означава че и другите трябва да са като тебе аз например не искам около мен (приятелите ми примерно) да са с по тонове грим пиасин кадето им падне и да не изреждам други неща сега... така че според мен са си в пълното право да мразят емотата аз също не ги харесвам... :)

Падналото англче

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 201d122196
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   !!!! аз съм номер 31 съжалявам за грешките он много бързах и за това се получи така.... ако не си разчела нещоо сорру :(


Падналото ангелче :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: f8dc2220e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   До номер 31:
Какво точно те засяга металиста в класа ти? Нали не те кара теб да носиш "нашийник" на ръката? Виж, ти какво искаш от него? Не може всички да са "козунаци" и "кифли" или да се обличат по последна мода.. Не всеки харесва новите изгъзици на Шанел или D&G.. ;)

От: номер 25

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 201d122196
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   номер 25 нищо подобно не съм казала разбира се че човек може да се облича както си иска... аз нямам против тях просто се дразня както и да е прочетох коментара ти (тоест 25) и до някаде те разбирам не е лесно да си различен аз лично знам какво е.... :)

Падналото ангелче :)

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: a77161df08
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   До номер 31:
Значи ти нямаш причина да ги мразиш. Всеки може да се облича както иска по добре маталистка да съм отколкото съм облечена като някоя кифла. Мен техните снимки ме отвращават обличат се като за магистрала. А на теб какво те интересува как се облича момчето от класа ти така му харесва така ще се носи бе. Не всички искат да са еднакви проблем ли??
Ся за всеки имате някакъв проблем
Емотата се режели не ги харесвате. И защо нали вие не се режете.. Какво са ви направили??
Сиинове ми е интересно защо пък тях не ги харесвате. Те са весели и позитивни и се обличат в светли цветове
Рап стила какво толкова имате против тях пък??
Металиста - защо пък тях не ги харесвате?? Какво са ви направили??
Знаете ли аз знам отговора те са по различни от вас не се смесват с вас и ви дразни. И другите от класа ти са започнали да копират това момче ето. Дразни ви, че тях не ги е страх да си покажат истинската същност? !!! А и метъла, рапа и готик стила произлиза от музиката и дори емокор. Е аз пък слушам музика
рап. хард рок, метъл и какво проблеми ли вие??
Момиче на 14 години

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 08159dc44b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   така хора помислете малко момичето иска да стане готино не в смисъл противна а много готина
и аз искам да стана като нея ЕМО за да съм готин не е лошо да си такъв това е готина мода на хеви металисти

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: f8dc2220e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   До №36 -
Айде още едно хлапе, дето иска да е "готино". Емо е нещо, което не разбирате, затова не казвайте, че искате да сте такива. Ако сте истински емота всички ще ви намразят, няма да имате приятели и ще имате проблеми с родителите. После ще съжалявате ;)

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a89b24498b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   не мисля че въобще някой тук има представа кво е да си емо имала съм гадже което беше емо нито се кълцаше нито имаше кичури но си беше мноу свестен така че преди да знаете на тях кво им е вземете млъкнете

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: a89b24498b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

40.   номер 35 напълно съм съгласна с теб :) тва тяхното е просто завист нищо повече

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 05c8a0553c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Не съм чела другите мнения, направо ти пиша.

Та..
1) Грима, прическата и малката промяна не те правят ЕМО. Ти взимаш детайли от стила, но това не те прави една от него.
2) Послушай родителите си! Преместете се и след време, ако толкова искаш започни да се променяш малко по малко.
3) Грим? Ако ще започваш да се гримираш, внимавай с количеството.
4) Ако ще се променяш, не го прави рязко и фрапиращо. Защото от гледната точка на родителите ти няма да се хареса.
5) Давам ти съвети, но все пак най-важното.. Бъди това, което искаш да си без да те интересува мнението на другите.

~ Д.

 
  ...

...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 85b0537c53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Хаха... мммда... да бъдеш или да не бъдеш - това е въпросът. Каква ирония! Тези, които наистина са различни искат да са обикновени, тези, които се мислят за обикновени пък искат да са различни. А всъщност всички сме еднакви.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 98a70786b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Аз много харесвам емо стила, но по-дбре нещо по метълско, защото по-лесно се приема от околните. Емотата не са противни, може да си направиш кичури грим, яки дрехи, но без пирсинг (имам впредвид не по лицето, а на пример може на ухото или някви яки обеци). Според мен е правилно решението ти, щом самата го искаш, но външният вид е едно с вътрешния друго.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 98a70786b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Искам да кажа нешо много важно... не бъркайте емото и готик ис метъл... метълът е съвсем друго нещо, съвсем различен стил.... това е...

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 63b3e0958d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   който не знае, да му обясня- не е нужно да си ЕМО за да си режеш ръцете, всичко е до психика! поне като не знаете, не се бъркайте, и не давайтее грешни съвети! Към автора- бъди какъвто искаш да си!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 05c8a0553c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Новер 45 е прав. Аз примерно не съм ЕМО, но си режа ръцете. И както той каза - бъди това, което искаш да си!

~ Д.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0925649bf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Виж, няма да те критикувам, нито да казвам, че това е глупост или нещо такова. Ще ти казвам какво мисля-ако нещо от този стил ти харесва (кичури, елементи от дрехи, прически... ) и като се поглеждаш в огледалото се кефиш на вида си и мислиш, че наистина си красива, ок прави го! В никъкав случай не си слагай грим или пиърсинги докъто не станеш на 16. Ти си още дете и не можеш да мислиш трезво и да взимаш решения за които да не съжаляваш (послушай номер 13). Не прави крайни неща за да се отличаваш от другите. Ако си силен и ункален характер, който е себе си, няма как да си като другите. Вслушай се в себе си- ти ЕМО ли си всъщност? Ако да-действай!

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 9defca441d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Никой не може да ти забранява да изразяваш себе си и на мен не ми даваха, ама просто искам да изразявам себе си и никой не може да ми каже нищо и това е :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: c5b737311f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Е, нали искаш да си различна от другите? Ми, тогава трябва рано или късно да се опълчиш на вашите (но не прекалявай). Да си емо невинаги означава да си слагаш пиърсинг или да си режеш ръцете. Аз също ще ставам емо. Само да те предупредя, че повечето емота обичат да са тъжни, имай го предвид. Ако косата ти е черна можеш да си сложиш един/два червени кичура (или некъв друг цвят, но по-хубава ще си с червен), ако с кафява-любимият ти цвят (стига само да е по-светло кафява инак пак става за червен или розов) Всяко едмо има различен стил. И наистина не бива да се прекалява с грима, защото е малко опасно, може да си навредиш кожата. Това въжи и за спиралата по миглите, тя е най-рискована. Мисля, че знаеш какво е емо, но по-добре проучи още малко и ХЕЙ, не бъди "женчо" Винаги отстоявай на своето! КЪСМЕТ! :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 827cfd4587
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   Хора аз от 12 годишна започнах своето влечение към емо стила. Сега съм на 16 и преди 2 години си промених външността. И не не е нещо фрапиращо. Просто сложих син чорапогащник. Нарязян черен клин, черен потник със син кръст на него, кецки и малко акксесоари минах си косата със черен спрей, изправих я и я топирах съвсем леко.. Още ли мислите. , че да си емо е фрапиращо толкова ли е зле и ако се огледате така маречеите swag до голяма степен са взели нещо от емо стила. Всъщност тиййн модата взаймства почти всичко от емо и сиийн

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: cdd493a71c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Господи, това младите измисляте простотия след простотия. Какви емота бе, я си гледайте живота, играйте футбол, тичайте навънка, говорете си с приятели, кви са тия рязания и плакания? 100% съм сигурен, че нямате никакви проблеми в живота, че да ставате 'емоционални' и 'депресирани'. Ми като станете на 20 и майките ви вече няма да ви ходят след гъза, кво ще правите?

Venjus

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 4df7e11974
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

56.   Вярно, че емотата се режат, но не всички -. - Вие като чуете емо и само "рязане! рязане! кръв! Рязане" -. -
Отностно темата ще кажа само, че точно, за да си различна бъди СЕБЕ СИ! Емота на всеки метър....
Рядко се срещат хора в сегашно време, който да бъдат себе си и да не имитират НИКОЙ!
Бъди себе си.
Ако имаш такава мания да се гримираш се гримирай, като бъдеш себе си! Ако имаш мания да се режеш - режи се докато бъдеш себе си ( въпреки че е безсмислено ) (:
Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 16 дни
hash: b3c1bf1da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

58.   Здравей, аз съм на 15 год и съм в подобно полужение. И аз като теб искам да съм различна, да се различава м от другите по някаъв начин. Аз също исках да си правя кичури, но на 14 и нашите или поне татко не ми позволи. Каза ми, че е абсурдно и че съм щяла да си разваля косата, но аз страшно много го исках. Мислех да се боядисам и да им се появя по този начин, защото така или иначе нямаха какво да направят. Само щяха да викат и да ми се сърдят. Но истината е, че аз не исках да ги разочаровам. Но наистина ми беше тъпо, защото аз не съм като другите. Не излизам много, уча, не се занимавам с всякакви момчета, не пия, не пуша, не се другирам и с извинение не спя с всеки срещнат, макар и да имам доста обожатели /все още съм девствена/. И исках да изразя себе си по някакъв начин... просто аз бях много затворено в себе си момиче. И така... Хм... Не се боядисах. И пак изразявам себе си, макар и да знам, че съм достатъчно голяма, за да се боядисам. Честно казано да ти кажа - има време за всичко ;)
Това е моя ****

Модератор - НЕ публикуваме контактни данни!

 
  ...
преди: 11 години, 10 дни
hash: 1ba91703c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

59.   Можеш да си различен и уникален на вънен вид без да си емо... Всъщност имам чувството че вече има толкова емота, че не е уникално да си такава... Аз съумявам да съм уникална без грим и боядисване на косата

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 дни
hash: 976b36ebbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

60.   Ако искаш си прави пиърсинг, прави си кичури и каквото още там искаш, но НИКОГА не си режи ръцете!!!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ab3902e924
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

62.   Пикло, вземи се осъзнай!

 
  ...

1-50 от 121
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker