Родители - помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Родители - помощ!
преди: 15 години, 3 месеца, прочетена 4767 пъти
Така ходех с едно момче и се запознах с неговия най-добър приятел (той ходеше с една приятелка). С течение на времето се опознах ме и бяхме винаги заедно, та аэ прекарвах повече време с него отколкото с приятеля си! Заобичах го!

Знаете как е почнаха слухове и приятелят ми се отказа от мен (през това време момчето което обичах скъса с гаджето си). Една приятелка ми каза че той ме харесва и аэ му признах и тръгнахме!

Сега си мислите и кво еми той е от ромски проиэход, но е свестен!!! Обичам го и няма да се откажа от него, но родителите ми забраниха и не знам кво да правя!!! МОЛЯ НЕ МЕ СЪДЕТЕ, А СЕ ПОСТАВЕТЕ НА МОЕТО МЯСТО!!!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 3 месеца
hash: 92b9778d53
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е честно да те съдим! Съвсем нормално е да ходиш с някой, дори и да е от ромски произход. Според мен в тях няма нищо по-различно от цвета на кожата.

Сега за родителите: кажи им всичко, това че не е като другите. По-точно говори с майка си. я ще те разбере, и ще се оправи с баща ти. Винаги така става:))))

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 0ce434d91f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да.. поговори с родителите си.. Разкажи им, че се обичате и че каквото и да направят-няма да се откажеш от него!!
Запознай го с родителите си той да те запознае с неговите.. лично ние така направихме и след това всичко беше наред.. {и аз обичах едно момче, но той беше турчин} Cлед като направихме тези неща и неговите и моите родители ни разрешиха да се виждаме и да бъдем заедно.
Пробвай!!

Пожелавам ти успехи!!Дано всичко бъде наред..!! УСПЕХИ!! ;)

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: dc3136af46
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   И аз съм на същото мнение. Трябва ви един спокоен и откровен разговор с вашите. По-хубаво е и с двамата едновременно, но ако не става, пробвай първо само с майка ти. Обясни им, че момчето е свястно, че много се обичате, че държи на теб... Ако са съгласни, може да ги запознаеш и с неговите родители, както каза №2. И аз съм била в подобна ситуация, нашите и до днес са леко резервирани към приятеля ми (той е турчин), но пък щом си траят, на мен си ми е гот.

Не се притеснявай, с времето ще свикнат с мисълта и ще го приемат, сигурна съм, особено ако момчето наистина е добро! Успех :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 22f9d40816
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не изпускай шанса си да бъдеш с него даже целия свят да е против вас вие ще успеете!!! Аз се опълчих на всички и съм с него и той също е от ромски произход но ме дари с любов и щастие и сега си имаме дъщеричка и всеки ден го виждам как й се радва и после идва до мен целува ме и ми казва: "за вас и целия свят бих превърнал в рай!" БОРИ СЕ ЗА ЩАСТИЕТО СИ!!!!!!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 90fa25c35b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Давай!! Не се предавай!! Нали го обичаш бъди с него.

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 79f41ab4f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Абе я се съвземете и не давайте такива съвети на момичето.Свестен бил.Как разбра?Бягай от тоя мангал и не се разправяй с него.Един много свестен циганин съсед ходи с прекрасно русо момиче.Тя го обичала моля ти се ,а той я спуква от бой.Свестен циганин НЯМА!!!!

Много ясно, че родителите ти няма да са съгласни.Какво си мислиш,че ще се гордеят с теб ли?Не ми се мисли как се срамуват хорицата заради теб.Я питай баба си какво мисли,сигурно ще и скъсиш животеца!

Тези дето ти дават акъл да ги питам ако мангал спи с дъщеря им как ще се чувстват или ако сина им довлече някоя миризлива циганка у дома им.
Я кажете сега смешници такива какво мислите по въпроса?
Абе представяте ли си сватбата с половината гости мангали или семейните празници с пиянски цигански скандали.

Ебаси ще се пръсна от смях на талива коментари.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: dc3136af46
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Към №6: Колко жалко, че си толкова ограничен/а!
Това, че повечето "мангали" са както каза ти - миризливи, а също и секви там производни - грозни, противни, крадливи... и бла, бла, не значи, че всички са такива!

Щом нашата авторка се чувства щастлива с това момче ИЗОБЩО не е от значение от какъв произход е то! Но жалкото е, че повечето хора са тъпи и ограничени като теб и не могат да приемат по-различните! Не могат да им дадат шанс заради някакви тъпи предразсъдъци!

Аз ако съм майка на авторката, ще приема цялата ромска рода ако трябва, ще се жертвам, защото съм майка и ще мисля първо за детето си, а после за предразсъдъците си! И като видя, че дъщеря ми е щастлива с такова момче, няма да й забраня да е с него!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 014a5eb495
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Към №6: Госпожо направо ви се чудя на акъла, ще приемете цялата ромска рода с оркестъра сигурно?! Я да ви се случи на вас (което не ви го пожелавам) да ви видя как ще приемете момчето/момичето пък камоли родата!!! Много си е прав №6. Аз живея в квартал в който гъмжи от цигани и да ти кажа свестен циганин найстина няма!!! Малката по-добре се откажи от тоя манго! Има толкова свестни български момчета ти точно за циганин се хвана .. Айде Успех ..

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 06c0f490ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Към номер 6 и 8: Да ви кажа много добре познавам и момичето и момчето може да е циганин но е свестен макар и да не ви се вярва той е свестен аз ги познавам и двамата и то много добре тя ми е най-добрата приятелка а сега той ми е най добрия приятел защото след като зарязах гаджето си той ми стана птиятел не че и преди небече де но сега сме много добри приятели и мога да ви гарантирам че той е свестен!!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: f934361227
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 9: Абе хора защо се излагате така? Малко ли ви е българския народ, а точно циганин ще си хванете за приятел, а пък момичето със всичкия си акъл за гадже ще си го хване .. Аз не мога да го приема .. Що пък точно циганин?

 
  ...

...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 06c0f490ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Oт номер 9: ехо хора усазнаите са мелко за любовта граници няма резберате го и не я критикуваите

 
  ...
преди: 15 години, 4 дни
hash: aaa26943d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От номер 8: Абе какви граници бе .. еб*х ти и любов и всичко .. точно пък с циганин .. голяма тъпня ..

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 580bf7d669
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Tи си луда с циганин !! няма свестен циганин и не се заблуждавай [!]

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: 542b8d0531
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Извинявай че ти го казвам, но нямай доверие на циганин. Знам го от личен опит. Никога не съм харесвала циганин, но имам една приятелка. Свястна, свястна и накрая замъкна цигани други. Искам да кажа че с един циганин ще дойдат още и така ще си навлечеш проблеми. Бягай от тях. Казвам го за твое добро. Циганите са гадини, които ни съсипаха!!! Но ако толкова го обичаш- дай му шанс. Може би наистина не е като другите. Не знам. Това е твоят живот. Просто ти давам съвет. А колкото до родителите ти- опитват се да те предпазят. Да не мислиш че ще пуснат дъщеря им да ходи с циганин. Аз въпреки родителите ми продължавам да съм най-добра приятелка с циганче, но не и позволявам много да ме сближава с нейните приятели.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4f75b68a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Нацисти гадни.
Сами си сасипахте държавата, но нали трябва все циганина да е виновен за всичко. пръснете се от яд няма да се отървете от нас, НИКОГА!!! омразата ви ще ви сасипе.
Аз съм циганка, и съм женена за българен и за разлика от българките ние знаем как да обичаме и да запазим семеиствата си. стегнете се малко вместо да седите и да съдите хората, погледнетесе какви сте вие!!
Искам да ми одговорите на един въпрос, като сме толкова миризливи, грозни, крадливи, прости. защо вашите момчета като излязат един път със нас, и се влюбват и повече с вас несе занимават?

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 77237882a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Съветвам те да го запознаеш с родителите си казваш им Мамо тате искам да поканя на вечеря гаджето ми ако не ви направи добро впечатление може да го зарежа но ако ви направи добро впечатление ще продължа да се виждам с него ако откажат казваш добре аз просто исках да знаете какъв човек излизам

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker