Ужасно много ме боли! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ужасно много ме боли!
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 4486 пъти
Здр на всички!
Историята ми е невероятно дълга, но се надявам някой поне да има нерви да я прочете и ако иска, да каже какво мисли, но съвети не ми трябват, а и честно казано просто искам да си излея мъката за пореден път, защото нямам проблем да споделям като ми е тежко!
Освен това едно от хобитата ми е писането и като пиша , ми олеква доста!
Аз съм едно 16 годишно момиче, което се оказа толкова глупаво и наивно, че не е истина...
Нека започна от начало.
Още от малка все мечтая за много неща, но и се притеснявам за също толкова.
Мечтата ми е да се занимавам с моята страст, която няма да споделя, защото ще ме разпознаят, но с това живея от както се помня и още много неща, отличничка съм в училище, последните 5 години завършвам все с пълно 6, сега ще съм 11-ти клас и никога не съм имала по-малко от 5 за срок или година.
Всяка година уча и се занимавам със специалността си и нали знаете, че преди се подиграваха на тези, които се стараят, те са "зубъри", "загубеняци", "задръстени ", "смотаняци", "нещастници" и дрън, дрън, дрън! Както и да е, това го преживяхме отдавна, вече никой не ми се подиграва, защото започнах да излизам повече, видимо се промених и станах по-хубава, поне така са ми казвали, имам доста приятели, но те често ме ебават за някои неща, например, едната ми най-добра приятелка от класа се опитва да ме дразни, че съм на 16, а още съм девствена, но аз лично се гордея с това, защото съм отказала на доста момчета, които не заслужават, а другата само ми лази по нервите и то успешно, защото е адски вдетинена и има комплекси, че съм "по-добра ученичка от нея и се справям по-добре със специалността си и още други работи" (тя сама си призна, а и наистина не е от най-старателните, нейни думи, не мои), за това все ми търси в какво не съм добра, за да ми го натяква и да ме дразни, освен това си мисли, че всичко разбира и все спори с мен, а после се дразни, като я оборя. Тя е по-добра примерно в спорта, танците и още неща, за това все иска да ме изкара смотана в нещо, а не си спомня как в 7 и 8 клас само аз бях до нея, когано всички я тормозеха! Но това са детски работи, майната им!
Другите две най-добри приятелки извън класа не съм ги виждала от доста време, просот щото те бяха все заети, както и аз, но това са най-повърхностните неща от моята история.
Родителите ми са разделени от 10-11 години приблизително, когато нашите бяха заедно, не сме имали апартамент, все бяхме по квартири и почти не съм била при тях, повече на село при баба и дядо, а като бях там, все се караха, защото майка ми постоянно правеше сцени за какво ли не, а татко не можеше да я търпи. Накрая просто се разделиха и майка ми си купи апартамент, в който живея при нея от 10 години, а веднъж седмично ходя при баща ми у тях и той ми дава пари за издръжка и джобни.
Честно казано никога не ме е притеснявала раздялата им, колкото това че постоянно скачат от връзка на връзка и аз трябва да търпя всичко това, или поне майка ми, все пак живея с нея, тя все сменяше мъжете и след всяка раздяла е все по-разбита.... Последния път приятелят й дойде да живее при нас, но после отиде до чужбина по работа и не се върна, незнайно защо...
Миналата година майка ми имаше проблеми с алкохола, напиваше се все по-често, вечно беше някъде навън или у някой друг, или вкъщи се събираха нейните познати и се напиваха заедно, аз трябваше да търпя всичко. Ужасна е като е пияна, говори гадни неща и се държи отвратително! Не се учудвам, че връзките й нямат успех, честно казано може да звучи злобно, но тя е нетърпима понякога, постоянно се нерви за глупости, крещи много, винаги някой друг й е виновен, освен това прекалява с цигарите и алкохола, е, вече не е алкохолик, но пак ги употребява и това ме притеснява.... За това и с татко не са заедно, защото той държи вечно на своето, а тя прекалява с някои неща и си мени мнението на всеки 20 мин, а и двамата искат каквото кажат, това да става, баща ми също е много нервен човек и просто нямаше как да се разберат!
Същото е и с останалите мъже, с които е била, винаги има някакъв проблем в тях или те не могат да я изтърпят, защото прави от мухата слон често и има вечно някакъв проблем, иначе никога не съм имала проблем с нейните гаджета, винаги съм ги приемала рано или късно и те са се държали добре с мен, просто с майка ми не се разбират. И след всяко скъсване тя е буквално разбита, депресирана, ядосва се и после като й мине, си продължаваме с другите проблеми! Иначе знам, че ме обича, и аз я обичам, може да е страхотен родител и споделям всичко с нея, просто понякога е безотговорен човек и прави глупости, които ми се отразяват и на мен! сега е безработна, защото фирмата й фалира и сме финансово затруднени и татко, баба и дядо помагат, но иначе пак има пари за цигари и алкохол!
Баща ми е другата крайност. Той е и той е страхотен родител, дори смея да кажа, най-готиният татко на света! Също много ме обича, винаги прави всичко за мен, още от малка ме води на кино, театър, концерти, като ходя при него, ме пита винаги как съм и дали ми трябват пари, сега ми дава джобни и пари за дрехи, защото мама не може, но тя пак взема от тези пари, даже от стипендията ми взема, ок де, единия път нямаше никакъв проблем, защото ме пита и й дадох, ама после като взех следваща стипендия, просто я потърсих и липсваха 20 лв, взела си ги без да ме пита! Тя си влиза в стаята ми, когато поиска, взема каквото си поиска, без да ме пита и после само се оправдава, даже един път ми беше прочела дневника, не е честно!
Колкото до баща ми, както казах, винаги ми дава каквото поискам, аз съм му благодарна и наистина го обичам и искам и той и мама да се гордеят с мен, той даже ме заведе на рок фестивала в София събота и неделя!
Но има един проблем, баща ми май не осъзнава, че в някои отношения съм пораснала, имам предид, че няма лошо да се интересува, но понякога е доста... нетактичен, т. е. , говори ми някои неща, които би трябвало майка ми да се интересува, не за секс, това е тема табу, ами за обезкосмяването, за развитието на тялото, гърдите и месечния цикъл. Не че ми обеснява нещо, което не знам, ами просто ме разпитва и ми говори за тия неща, все едно е моята най-добра приятелка, а не баща ми, еми доста е смущаващо! Казвала съм му милион пъти "тате, това са женски работи, а аз съм на 16, не ми е удобно да говоря с теб за това", даже съм се карала с него, но той просто не осъзнава, сигурно има чувството, че ми помага с домашно или нещо такова, е да, ама мен ме притеснява това понякога! Още малко и ще ме накара да се съблека пред него, д авиди колко голем е бюста ми и ква е формата му! Не се бъзикам, наистина имам тва чувство понякога, както говори, все едно не е нищо
Все тая, това е една част, другата са естествено момчетата!
Нека започна от първата любов!
Когато се преместих в ново училище, харесах едно момче, но той мен не, харесваше друга, защото аз бях пълничка и по-затворена, а тя беше мечтата на всеки. Харесвах го адски много, но както и да е, бях малка и си казах, че има още много време и момчета, които да ме харесват и аз тях.
И така един ден се оказа, че има момче, което ме харесва и то много, държеше се с мен все едно сме заедно от доста време, докосваше ме, целуваше ме (опитваше се), говореше ми разни работи, закачаше се с мен и т. н.
Аз също го харесвах, бях само на 14 все пак, а той на 16, но не му дадох даже да ме целуне. Той беше от друг град и след няколкото хубави дни си отиде у тях, ама пак поддържахме връзка и решихме да сме гаджета от разстояние. Той ми обеща, че ще се виждаме, защото е по-голям и му е по-лесно да идва до нас, е да, ама не! Не се видяхме и един път, страшната връзка! Така си минаха 3 месеца телефонна любов! Заряза ме заради друга и нормално, все пак тя е по-близо до него и сигурно е била готова да му даде това, което аз не- секс!
Страдах много заради него, бях в депресия, с месеци наред мислех все за него в свободното си време, това не повлия на оценките ми, но си ми беше тежко! На 15-тия миложден ден беше обещам, че ще сме заедно, но ест трябваше да ме остави заради друга и аз трябваше да се правя на весела, при условие, че не съм!
Естествено съм търсила начини да завъжа нови отношения с момчета от града, излизах с компатии и се запознах с едно момче, с което се видяхме един път и се целувахме, но само до там, нищо повече и той вече не мепотърси... Сигурно защото е разбрал, че съм само една лигла, която дори не може да се целува!
Както и да е, за него не съжалявах изобщо, просто свалка!
Имаше едно момче, което ми беше най-добър приятел и след първото скъсване, беше посотянно до мен, но после аз нямах никакво време за него и просто спряхме да се търсим...
Сега не иска и да ме чуе, защото излиза, че аз съм го използвала, а после съм го зарязала и за това ме мрази, а преди бяхме почти всеки ден заедно... само приятели, но все пак той беше важен и полезен за мен, а аз глупачката, го отхвърлих и сега не иска да се занимава с мен, но това не ме интересува...
След време се запознах с друго момче, също от друг град, много далеч от моя, но много си допаднахме, почнахме да пишем по скайп всяка вечер и той постоянно ме зарибяваше и намекваше, че ме харесва. Не, грешка! Съвсем открито показваше, че ме харесва и си го казваше, откихме, че имаме общи интереси, музика, филми, дори и в някои отношения начини на мислене и просто се харесахме адски много! Когато ми прати снимка, видях, че е доста сладък и аз му пратих мои и той много ме хареса, та, с времето уж се "влюбихме" и решихме да сме заедно, само дето тоя път аз обещах да отида до тях, защото имам роднини в неговия град.
Е да, ама не! Не се видяхме, защото той имаше наистина добро извинение, няма да споря тук, но когато втория път ми каза да не ходя до тях, напарво откачих.... А и ние бяхме започнали да се караме, просто не беше същото, в началото беше невероятно хубаво, аз наистина се влюбих в него и много исках да се видим, но усещах, че той охладвнява към мен, за това исках да се видим, за да закрепя тази т. нар. връзка, но той постъпи невероятно глупаво и аз скъсах с него, а после месеци наред бях в депресия! Да, значи, и това не е никаква връзка, но адски много го обикнах и бях щастлива с него, чаках с нетърпение деня, в който ще се видим, но той така и не настъпи.... Бях ужасно тъжна! Плаках по цели вечери, през деня стоях затворена и почти не излизах, нямах желание за нищо, даже не се хранех много и нашите се бяха притеснили много за мен.
Голямата ми мъка е това момче, което още обичам!
С него бяхме скъсали, но после пак започнахме да си пишем и да контактуваме, уж се разбрахме, че всичко е свършило и че сме само приятели и наистина ни беше приятно, но истината е, че всеки път се надявах да се съберем, не съм спирала да го обичам цяла година, не учебна, а астрономическа, даже идните седмици ще се навърши една година от скъсването! Но пак ни беше хубаво, говорехме си по тела, гледахме се на камерата и се лигавехме, просто стигнахме до извода, че разстоянието е проблем, иначе се обичаме и така една вечер решихме следващия път като отида в града, където живее, да се видим все пак и да сме "гаджета за един ден", да си прекараме хубаво и после като се върна, пак да сме си приятели! Така и щеше да е, ако той не се беше отметнал отново! Ходих за втори път до тях, с надеждата да се видим, отново да се видим, а той пак се оправда и аз пак останах прецакана!
И знаете ли кое е най-лошото? !? Аз, нещастната идиотка, още го обичам!!! Да, знам, той си играе с мен, да, не ми е нужен такъв човек, но тук в моя град съм търсила и още търся момчето , а го няма...
Имаше много момчета, които ми писаха, но аз отрязах всички, просто щото са идиоти, които искат само секс, той си остава единствен, въпреки, че е несериозен страхливец и ме нарани милион пъти с думи и действия, или по-точно бездействия!
Ок, аз осъзнавам, че не може да сме заедно, но все пак запазихме приятелството си и нещо като виртуална любов, той не спира да ми повтаря, че съм красива, умна и че имам безброй качества, даже тази вечер му дадох нови снимки и той каза, че съм много секси, държи се прекрасно с мен в един момент, в друг е ужасен... Но не това е проблемът, а фактът, че той ми сподели, че се е запознал с едно момиче, даде ми нейни снимки и тя е много красива! Много по-хубава от мен е, освен това той каза, че последните дни излизат и я намира забавна и нещата с нея вървят добре.. По всичко изглежда, че ще тръгне с нея и сигурно ще стане нещо... Знам, че трябва да се радвам за него, защото го обичам и искам да е щастлив, но аз още и още умирам за него, въпреки, че не е сериозен към мен, въпреки, че ме лъга много, въпреки, че е толкова далеч от мен и няма как да сме заедно, въпреки всичките му издънки и изцепки, още и още и още изгарям за него и не издържам! А той знае това със сигурност, просто не иска да повтаряме грешката си, а и съм наясно, че иска да си има момиче от неговия град, но всички постоянно намират някой по дяволите, а само аз съм сама!
Имам една близка приятелка, която също е много харесвана и си намери момче, с което много се обичаха и от разстояние бяха наистина заедно, но скъсаха заради неговата глупост, обаче после веднага си намери друг от града, невероятно свестен и готин пич, едната ми най-добра приятелка също скъса с приятеля си тая година, но пък сега си намери пак момчета, които я ухажват и такъв, който тя харесва, само аз нямам късмет!
Всички намират някой рано или късно, дори да скъсат, се събират или тръгват с друг , а аз...
Постояно съм сама, имаше много момчета, които са твърдяли , че ме харесват, да, но се оказаха тъпаци, които не ми трябват, обаче към тях нямам чувства като към Него!
Имаше един пич, който дойде от неговия град до моя, без да съм искала, само заради мен! Само за да ме види и аз просто не се сдържах и го разцелувах, бях му първото момиче и той каза после, че това е бил най-щастливият миг в живота му, обаче се разбрахме, че не може да сме заедно , щото и той е от далеч... Ама в него не съм влюбена!
Търся и момчета от града, но нямам късмет! Един от тук ме покани на среща няколко пъти, но му отказах, защото не ми се занимава с него, а на концерта също се запознах с едно момче, което каза, че съм много хубава, обаче той е доста по-голям, а и също е от далеч, така че не е за мен...
Аз искам само един човек, досега се оправях и ми стигаше чата с него, но сега като тръгне с онова момиче, изобщо няма да иска да си пише с мен, а ако не се получи с нея, ще си хване друга а аз просто не мога и не мога да намеря никой за мен, защото това е начинът да го забравя, знам, но не мога да се хвана с друг, защото аз съм от хората, за които НЯМА ДРУГ ЧОВЕК! ПОЛОВИНКА ЗА МЕН, НЯМА НЯКОЙ, КОЙТО ДА МЕ ОБИЧА, ЗАРАДИ ТОВА, КОЕТО СЪМ БЕЗ НИЩО ДА ПРОМЕНЯМ ИЛИ ПОПРАВЯМ!
Двама идиоти твърдяха, че ме обичат, а само искаха да ми видят циците и се надяваха поне на едно натискане с мен, е да, но не се получи! Имало е поне 2 или 3 момчета, които са ме харесвали наистина, но аз тях не и съм си била винаги честа с тях, и от тука и от други места и не съм искала никой да нараня по дяволите!
Обичам само един, а днес разбрах , че скоро ще е с друга, след всичките му издънки, всичко, което ми е казал и ме е наранило, след обещанията, които не изпълни и двата пъти, в които ми върза тенекия, сега ще си има друга, а аз пак ще стоя сама и ще рева по цяла нощ! Ужасно ме боли, не издържам вече! да, знам, още съм толкова малка, имам зял живот и какво ли не още, но за бога, исками аз д аразбера "колко сладко е за си тийнейджър", да не се чувствам загубена, като излизам с приятелки и приятели, да усетя тръпката от това да си с момче! Искам да лежа в прегръдките на някой симпатинечн сладур, който харесва човека и се любува на очите и усмивката ми, а не само на циците ми! Искам да се оглеждам в очите му, да слушам гласа му, да го правя щастлив и той мен също и да се чувствам обичана и желана!
Не мога да чакам повече, достатъчно голяма и зряла съм вече, да, допуснах много грешки с Него, но всичко е от любов! Ако намеря някой, който да запълни дупката в гърдите ми, ще забравя проблемите, с Него ще сме само приятели и ще си имам сериозен човек до мен!
Дори и само за ден, само за миг, искам да бъда с някой, който ме харесва, обича и уважама като повече от приятел и има чувства към мен, а не само сексуално влечение или мимолетно забавление за убиване на времето!
Благодаря ви, че прочетохте, на тези, дето имат време и нерви за моите тийн глупости! Да, тъпа съм, че обичам онзи нещастник, дето не му пука грам за мен, знам, че имам много време да "живея", но вече ми е толоква писнало от всичко и всички! Знам, че има много по-лоши неща, но аз не съм силна, никога не съм била....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0f1580672d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз лично прочетох 1/3 от историята и нямах нерви за останалата част. Не виждам да имаш проблем. Всичко е типично пубертетско. :))) След време ще се смееш на всичко това!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f4ff29aa65
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Цялото тва писане, за да обясниш че си нямаш гадже, а искаш =)
Вика му се пубертет, ще мине. А един ден и приятел ще си намериш, спокойно =)

bile

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 78475723d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз бях като тебе! От 2 седмици вече имам гадже и се смея на това дето си мислех преди. :) Момиче на 15

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f1017cdb5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката :Не защото нямам гадже, а заради всички тия глупости, които станаха през последните две години и заради факта, че има само един човек, който искам, а нямах дори възможността да изляза с него... Да, тийнейджър съм и какво от това? Пак съм човек, вие се смеете, щото сте имали късмет, но има хора, които излизат от пубертета, от проблемите си не!
Самотна съм, въпреки всичките приятели, гадно ми е, че майка ми е постоянно нервна и си изкарва всичко на мен, тъпо ми е, че за човека който обичам, съм най-добра приятелка и нищо повече, искам да си имам някой от вече не знам колко време и ми е невероятно тежко! Не е временно, всеки ден е така и не се променя....

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d36f1543db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз имам такава приятелка както си я описала в началото само дето тя е доста ограничена и другото е, че и двете сме на 12 :Д И според мен трябва да я оставиш твоята приятелка.... Аз моята я оставих и вече не се тормозя... А другата част от историята не съм я чела...

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 94309de3c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   През цялото време проблем не успях да намеря, поне не истински, но не успях да забелязвам, че упрекваш, не разбираш или не те интересува за човека/случката. За майка си каза, че я обичаш, но... (романи). За пича от другия град същото. Обаче, след но-то, продължи с един тон оправдания, варианти как са те прецаквали и всякакви такива и никъде не си проявила разбиране. Сети ли се, че майка ти се чувства както теб след разделите, че и тя иска да може да ти осигури пари, че баща ти е възрастен, правил е секс иска да говориш с него за подобни теми... да, за него не е нищо да ти види циците, баща ти е, пука му ли му, че си без сутиен в стаята.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 19aa74fc72
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съгласна съм с коментара на номер 1. След време наистина ще се смееш на всичко това и ще ти се струва безсмислено!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f1017cdb5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   № 6, знам, че майка ми се чувства като мен, тя не иска да съм като нея и да повтарям грешките й, но тя също е от хората, които все повтарят, че трябва да игнорираш тези , които те нараняват и да ги забравиш , а прави точно обратното, сама не държи на думите си и не иска да се оправи и да, аз приличам на нея, защото съм отчаяна, освен това връзките й не са единственият й проблем, знам, че животът й не е бил лек, но просто всеки допуска грешки, и аз като тийнейджър, и тя като родител и факта, че сърце не ми дава да я опрекна, още повече ме ядосва!
Не съм казала, че имам сериозен проблем, осъзнавам, че това са най-обикновени неща, но ми е гадно и за това споделям, казвам какво ми е! Досега нищо не се е променило към хубаво, а аз не знам какво да направя, зада тръгнат нещата в по-добра посока!
За това момче казах, че аз съм виновна , че съм глупава да се занимавам с него, но все пак нещата, които са станали, са факт, за това и ми е гадно, защото винаги аз съм прецакана, независимо дали ще е заради моите грешки, или за чуждите, все аз страдам!
А това с баща ми е малко по-различно и не мога да го обесня, просто е неудобно, все едно някое момче над 18 майка му да го къпе още, не е ли кофти?
Писала съм подборно, за да опиша възможно най-много и най-добре тези неща, съжалявам, ако ви мързи да четете, аз сама казах, че не искам съвети, мнения всеки може да даде, аз само си изливам мъката и гледам какво мислят хората, знаех си, че ще сте негативни, но какво да очаквам от озлобено общество, което си мисли, че всичко разбира и винаги лицата под 18 са просто "вятърничеви тийнейджъри, които не могат да си пишат името "!
Подкрепям майка ми и съм била не в най-тежките й моменти, защото ми е гадно да я гледам нещастна, но и на мен понякога ми е гадно от това да я гледам отчаяна и съсипана, само щото няма пари за цигари.
Това, че съм спестила други неща, не значи, че те не са се случили и за какво да се оправдавам, след като тук никой не познавам и нищо лошо не съм направила!? !? !
Казах ви, знам, че това са обиконвени пубертетски проблеми, за това са и в категория "Тийнейджърски", никъде не съм се оправдавала за нищо, просто съм написала какво се е случило, пак казвам! И съм обеснила нещата през моите очи, съжалявам, ако изглежда като оправдание за нещо или изопачаване!
Всеки може да си парви каквото си поиска и като е нещастен, да му съчувстват, дори и майка ми, дори и момчетата, които са ме наранявали, само аз нямам право на нищо, така ли е?
Само моите проблеми са глупави, еми мерси много за мнението, поне сте си честни и откровени!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f1017cdb5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   А и още нещо, предния коментар беше същност само за номер 6, писала съм в множествено число, защото знам, че още ще има с неговото мнение!
И само да ти кажа, относно за това, че не съм проявила разбиране, значи моята работа в живота е само да разбирам аз хората и да приемам нещата такива, каквито са, независимо дали ми харесва, порпуснах да напиша, че много пъти съм помагала на хората малко ил имного в трудни моменти, и на мен също са ми помагали, за което съм благодарна, и аз съм правила същото и с тези момчета, и с майка ми и баща ми, ама хората понякога прекаляват!
Всичко, което се е случило на майка ми или е по нейна вина, или просто лош късмет, да, знам, че приличам на нея, но не искам нейния край, въпреки всичко я обичам и винаги ще й помагам, просто преди много пъти ме е потискала и си изкарва винаги проблемите на мен, честно ли е? Щото аз това право спрямо никого нямам, но всеки друг го има!
Все аз трябва да разбирам хората, те мен никога, а и да ме разберат, какво толкова, никой не може да помогне! Но аз и помощ не търся, просто пиша каквото чувствам!
Спестила съм и много за този пич от другия град, просто всички казват и по всичко личи, че не е сериозен, извинявай, ама да си готов 3 пъти и 2 пъти да пропътуваш 280 км заради половин час с някой, а той все да обещава, че ще се видите и в последния момент да се отмята, да ти говори каквото си поиска, че си "еди си каква" и т. н. , при условие, че той е дал началото на тази връзка и те е убедил, че може да разчиташ на него, а накрая да те прецака милион пъти, според вас кой кого трябва да разбере? Аз него не разбирам, опитвала съм хиляди пъти, защо го прави? Твърди, че ме обича, а само ме наранява! Вината, че му вярвах е моя и за това страдах само аз, въпреки всичко, което стана, още го обичам, дори само като човек, защото помня хубавите моменти и само заради една дума съм готова да му простя всичко, глупаво е, знам, за това и искам някой друг, защото само така, ще го забравя!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f1017cdb5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А колкото до останалите коментари, благодаря, че поне вие не сте ми търсили никакви косури на мен и дано по-скоро дойде моментът, в който ще се смея на тези неща!

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 51be69e1d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторке, знам, гадно е. В момента съм в почти същата ситуация, но аз съм на 13, а той на 16. Харесвам го, той знае, но не ми обръща внимание (от 1 година). Не знам дали ще ми мине, всяка вечер плача, защото си го обичам адски много (ще кажете, че на 13 не е обич, а просто увличане, но не е така (;.... ) Няма значение, има и други :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f1017cdb5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката : Вече направо съм разбита... Разбрах снощи, че вече е с другото момиче!
Да, знам, очакваше се, но все пак е доста кофти...
Обичам го, а той...
Разбира се, че е обич, именно любовта на едно "детенце" между 12 и 16 години според мен е най-чиста и искрена, майната им на предразсъдъците!
Той вече е с друга, а аз съм сама....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 8e69c77652
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Оф, прочетох 5-6 реда и ми омръзна, ще си хванеш гадже, споко.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 17dad49aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Прочетох цялата ти история... и аз съм в такова положение но някакси него вече го няма!! живеем в един квартал и откакто той замина на почивка, чувствата ми към него охладняха наистина, да болката я има и вечно ще я има дълбоко в мен дори но той е БоклуК както и "твоичкият" така че бели кахъри.... нема кво да се притесняваш чак толкова минавам и аз по този път, не казвам че е лесно но времето лекува!! Аз все още нямам приятел, но за сметка на това имам добри приятели :) ПРИЯТЕЛИТЕ СА ВСИЧКО мила не го забравяй.... не забравяй и откъде си тръгнала!!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ea302463ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Здравейте искам да ви споделя, че моята най-добра приятелка ме зарязва заради една Дияна, която аз лично не понасям и тя говори зад гърба ми и след това казва най- добрата ми приятелка, че съм говорела зад гърба й само да добавя тя за 3 клас, а аз за 7клас моля ви дайте ми съвет звъня й по телефона, но тя вдига вика ми Кво и затваря омолявам помогнете ми!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: db255626ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не съм чел всичките коментари, но разбрах какво искаш да кажеш. Искаш да те прегърне, а ти да се вгушиш в него. Да усетиш сигурността, удобството, не само физически, а и душевно комфортно. Един вид да се разтопиш в прегрудките му, нали? Ако е така само едно ще ти кажа, от разстояние тези връзки не стават. Казва ти го момче на 16!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 99a38fcffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Спокойно аз вярвам във истинската любов надявам се да я намериш!!!

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: d3e913be31
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Aх, съжaлявaм, че си изгубих времето дa четa... Дa ти имaм проблемите. Сaмотнa билa.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker