Как да го държа далеч от мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да го държа далеч от мен?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 7954 пъти
Здарсти,

Аз съм момиче на 14. Родителите ми са разведени. Живея с майка си и приятеля и. Разбирам се много добре и с двамата. Много ме обичат, но и много често са извън града и аз трябва да оставам сама вкъщи с икономката. От по-затворените момичета съм. Гледам да уча. Излизам в една компания, но от нея само 4 момчета и едно момиче са ми много много близки. И така да минем към проблема...

В компанията има едно момче на 17, което много харесвах. С едни момичета и него се хванахме на бас. Естествено загубих. Уговорката беше, че ще прекарам от събота сутринта до неделя сутринта с него. Предварително макар и на шега се разбрахме, че секс няма да правя, защото съм девствена. Майка ми беше в Русе и аз реших, че няма смисъл да и обяснявам. Уведомих я, че уикенда ще съм с приятел.

Отидох покани ме вътре. Естествено се спекох. Майка му отиде на гости на някаква "дружка" не се поинтересувах за баща му. Гледахме филм и до 12 си прекарахме супер. После обядвахме и решихме да отидем в неговата стая, защото времето беше много топло. Седнахме говорихме си. Премести се зад мен на леглото и изведнъж стана коренно различен човек. Започна да ми стиска гърдите вдигна ми роклятаи започна да прави някакви движения на п.... ми, от които ме болеше. Казах му, но той само ме бутна на земята по колене и ми каза "няма да те е*а ма кучко, но за друго не съм обещавал"цитирам. И аз естествено се изплаших. Бях с лятна рокля. сутиен не носех, защото роклята не беше за сутиен. Махна ми я. Започва да ме бие и да ми прави разни гнусни неща, от които ме е срам дори да си помисля. Удряше ме. Обиждаше ме. Накара му да му лапам... Изпика се в устата ми. накара ме глътна всичко. Навря ми бельото си... ми. Навираше си пръстите. Исках да си тръгна, но не ме пусна. Майка му се прибра и той ми каза да легна в леглото и да се правя на заспала и аз от страх го послушах. После вечеряхме. Вечерта ми каза, че ще остана в неговата стая. Гледаше някакъв филм и от време на време ме караше да си вдигам роклята и да отивам в него. Сутринта ме целуна и си тръгнах. Прибрах се. Плаках. Къпах се. Обадих се най-добрата приятелка и и разказах.

Написах това, защото имам нужда да споделя това без да премълчавам нищо и за да Ви помоля да ми кажете как да се отърва от него. сега когато излезнем все намери нещо което да направи или да каже. Не искам да казвам на мама, защото е бременна в 7 месец и не искам да я занимавам с глупости.

Съжалявам, че изгубих времето Ви :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: fa822e7d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Това е ужасно.. а ти защо си се съгласила да ходиш у тях?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7f58fb8a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Това не e нито глупост, нито простотия. Най-добре веднага сподели с майка си, тя като възрастен ще прецени какво да правите...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 86f4f8cfa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Защо не кажеш на приятеля на майка ти или на майка ти. Родителите имат право да знаят и ще преценят какво да направиш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fa4f25d961
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хем сърби, хем боли...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8a5a885e7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Дано да е измислено но все пак ако е истина. Единствения най добър за теб вариант е да кажеш на родителите си. Това, че майка ти е бременна въобще да не те притеснява, това не са глупости и ако не кажеш на майка си той със сигурност ще каже на момчета в квартала/града че с малко заплахи гълташ и всички ще искат да опитат, тогава ще ти е големият проблем и никой няма да искаш да виждаш не само него. Разкажи на майка си всичко подробно или ако те е срам покажи й тази тема и кажи, че ти си я писала.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d9a696352e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   100% измислено не виждам как е пикал в/у теб и майка му е влязла и не е видяла или усетила та дори и сте вечеряли след това

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: beb72cd557
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен историята е измислена, някой се чуди хората как ще реагират на фантазийките му май :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker