Чатене - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Чатене
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2487 пъти
Здравейте, имам нужда от вашите съвети. Въобще незнам как да се държа като си чатя, ама елементарни неща незнам. Живея с баба си и няма как да я питам. Тъй като имам регистрации в някои сайтове за запознанства и там съм си оставила скайпа направо. И още като вляза в скайп и получавам сърцетуп, започват да кажем няколко човека да ми пишат. Вие какво правите? Защото аз немога да смогна. Чудя се да отговарям ли задължително ли е, или да кажа че имам бърза работа... Абе нямам си представа вие как се оправяте. И примерно веднага ли отговаряте, или се бавите? И като започна да пиша, пиша пълни глупости какво ли си викат хората.
И незнам защо ме добавят като после при чатенето въобще не си правят труда да мислят, да задават въпроси, а чакат на готово. Имам чувството, че за да си увеличат бройката в скайп, не за да се запозванат с нови хора.
Моля ви, това ми е шанса да срещна и да се запознавам с нови приятели, а съм пълен провал. Освен години, име, град и занимание(работа, учене) какво друго си пишете? Имам чувството, че съм някакъв социопат, който не умее дори в чата да общува.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 28e13afdcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз имам доста абонати в скайп където с някои не си пишем и познаваме. Не е задължително да пишеш на всички, аз лично отговарям на който си пожелая.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5f5d770f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз това немога да го разбера защо го правят да добавят някой без да си пишат с него. А като ми пишат все се притеснявам да не се издъня нещо, да не се сърдят че не пиша, или че говоря глупости. Не съм използвала и камерката още тъй като се притеснявам много, а иначе съм хубавка, не че не съм. Просто ме притеснява цялата тази работа.
автор

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0cb36927c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами аз говоря пълни глупости. :D И аз като теб си оставих скайпа в един сайт, когато ми беше адски скучно. Писаха ми само, когато ме добавиха. Не ми дремеше особено за тях, освен за едно момче, което ми пишеше. И като по чудо разговорите ни продължиха половин година О_О Та за какво си говорехме - УЧИЛИЩЕ - в какво училище учим, как е минало в училище, бисери на даскали, съученици, наши гафове, какви езици учим; ПЛАНОВЕ ЗА БЪДЕЩЕТО - професия, с какво искаме да се занимаваме освен работата, дали ще отидем в чужбина, ако да - къде; ЗА НАС - за какви хора се смятаме, външен вид, характер, хобита, как прекарваме свободното си време; и още безброй неща като - вбокс - коментирахме клиповете в топа, потребители - кой има нелепи коментари и такива работи. Понякога си пращахме вицове, забавни картинки и оплювахме фейсбук и кифлите. :D А и да не забравя - често се случваше да се "скараме", когато нямаше тема, на която да си говорим. Спорехме кой трябва да измисли. ^_^ Хубави времена бяха. :D Но заради моята нахалност престанахме. :D
Е, дано да съм помогнала с нещо. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a4176116d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си социопат, ами социофоб! Двете са съвсем различни!
Виж, просто не си свикнала и ще ти кажа само едно, а то е именно, че няма точно определени правила за чатене!
Пише ти някой, ако искаш отговаряй, ако не искаш, недей, пишат ти няколко човека, отговаряш си на първия, който искаш, ако усещаш, че не можеш да отговориш н авреме на всеки, просто кажи, че пишеш с много хора и за това се бавиш!
Примерно някой те пита как си, ти кажи, че си добре, ако не си, кажи че имаш някакъв проблем, питай хората и те как са, какво са правели днес, пращайте си песни, и т. н. Т. е. , говори си за най-обикновени неща, както и наживо, то същност много рядко разговорите по скайп са повече пълни с "глупости", а обикновени неща, смисъл, то за товае "чатене", т. е. "бърборене", "бъбрене", говориш си с някой за квото ти падне, а не за нещо сериозно (не, че не може и за това)
Не е нещо страшно или задължително, просто се отпускаш и пишеш за каквото си поискаш!

~sad-baby~

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c390f275cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами не, защо да е задължително да отговаряш на всеки, но няма смисал да се бавиш, тоест когато го видиш тогава пиши... :>

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 132b0b4971
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не се запознавай с нови хора от интернет, още повече че си момиче. Повечето хора, които все висят в интернета не са хора, с които можеш да създадеш добри приятелства. Яко бяха много свестни нямаше да висят все в интернета, а и понеже си момиче и ако излезеш с някой от чата и недай си боже те изнасилят какво ще правиш?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6675107801
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен ти си доста отчаят и объркан човек. То не е единственият начин да се запознаеш с хора и да намериш половинка. Единствения начин по който не може да намериш хора е пред компа вкъщи. Излизай с приятели. Моят съвет към теб е да не си стоиш много вкъщи особено сега през лятото!

МАЛКАТА!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker