В много кофти ситуация съм! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

В много кофти ситуация съм!
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 1859 пъти
Ох, наистина незнам как да започна.. За първи път споделям в нета и искрено се надявам да получа съвет от някого. Чувствам се някакси самотна и страшно объркана. Всичко започна когато връзката ми се задълбочи. В такава ситуация сме с приятеля ми, че през повечето време сме разделени. Поради тази причина когато имаме възможност да сме заедно не се разделяме и за час. Първоначално приятелките ми започнаха да ме обсъждат зад гърба ми и да сипят нелепи коментари. Разбира се, аз се разстроих, почувствах се виновна, извинявах се на всички, че съм ги пренебрегвала и всичко изглеждаше, че е наред. Но те явно не спираха с приказките по мой адрес.. особено тази дето ми се пишеше най - близка. Виждахме се почти всеки ден, обръщах се дори против приятеля ми заради нея, а тя какво на мен ми казва, че се радва, че сме заедно, а на другите говорила против мен.. Затварях си очите много пъти, но в крайна сметка и на мен ми писна и така все повече се отдалечих с нея и с всички. Знам, че вината е моя да съм в такова положение, но според мен не е нужно да сме нон стоп заедно, за да сме близки. В момента не мога да нарека нито един човек истински приятел. Иска ми се отново да съм близка с тези хора, защото не искам да оставам сама без приятели и да нямам с кого да споделя..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: ade74ea990
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Приеми, че това не са истинските ти "приятели" нито тази приятелка, която описваш за най - добра ти е такава. Нормално е, че след като не се виждаш с приятеля си, когато имаш такава възможност ще му отделяш повече внимание. Според мен тя не трябва да ти се сърди заради това и да приеме, че на теб ти е добре виждайки се с това момче и нещо повече трябва дори да се радва за теб, а не да говори зад гърба ти.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8b1025301e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Донякъде е така, имаш право, но все пак аз съм си виновна, че пренебрегнах тях заради него и го поставих на първо място. Не искам някой ден като се скараме и разделим аз да си стоя вкъщи съсипана без подкрепата на никого. Други приятели не мога да си намеря, с тея хора съм откакто се помня и ги обичам каквото и да става. Не мога да давам празни обещания, нито пък да съм с тях постоянно, за да се доказвам... Какво да правя?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8b284f2f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хора, знам че темата сигурно ви е скучна и глупава, но наистина ви моля да ми дадете съвет или просто мнение. Няма кой друг да го направи просто, а с всеки ден ми е още по - болно....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c0b826836f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До някъде и и си виновна, но така разбираш кой са ти били истинските приятели. Който те е подкрепял в добро ще те подкрепя и в лошо. Ти не си ги изгубила като приятели прости си разбрала че не са истински била съм в подобна ситуация! Моят съвет е да не оставяш момчето което харесваш и да си намериш истински приятели!

МАЛКАТА!!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: daf2d9ebd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако тази твоя "приятелка" ти беше истинска, тя щеше да те подкрепя и да седи до теб, когато другите те избягваха. Игнорирай я но само в рамките на нормалното. Намери си друга ндп, с която наистина си приличате по душа и няма да съжаляваш. Успех с гаджето :) :) :) !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker