Задушавам се, не знам какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Задушавам се, не знам какво да правя
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 1891 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 15г. и имам проблем с баща ми.
Нашите са разделени от година и половина. Бяхме добро семейство, но се намеси 3ти човек - жена и те се разделиха.

Това с раздялата ще го разкажа на кратко. Баща ми не си е изживял годините във времето когато е трябвало и тръгна да изневерява на майка ми с жената на най-добрия си приятел. Излиза с това, че то си е неговия живот и никой не може да му се меси. Било негова работа, а това, че семейството се разпадна няма значение. Тази жена има 3 деца и с баща ми са любовници до ден днешен. Крият се като мишки, за да бъдат заедно, в момента, в който някой повдигне въпроса баща ми избухва, изобщо тази жена го промени много. Преди беше весел, а сега е дребнав и изнервен.

Аз живея с него. С майка ми отношенията ни са прекрасни-като най-добри приятелки сме и й споделям абсолютно всичко. Докато живея с баща ми - поради ред основателни причини и сме като секвартиранти. Контрола му е бесен. Постоянно ми проверява хронологиите в Скайп, ровичка ми из телефона, когато излизам ме разпитва до най-малката подробност. Вдига аларми за нищо и това всичко заради тази жена. Тя го изпива буквално. Той не признава никой у нас. Ако малко му се помесим в живота сме черни, а той иска да е навсякъде.

Разбирам го от страна на контрола, живеем в опасни времена и всичко се случва, но той живее с тази мисъл. Закъснея малко посред бял ден и си мисли, че ме е блъснала кола. Иска всеки път когато се срещам с майка ми тя да му звъни, че вече сме заедно и да го известява, че сме се разделили. Както казах дребнав е за най-малкото нещо. За тези 2 години приблизително, ме е завел само 1 път на Шипка, а води онази навсякъде. Вкъщи няма пари за нищо, тъй като е захласнат по нея и всички средства отиват на вятъра.

Напоследък се размотавам с едно момче и нещата се задълбочават и естествено майка ми знае всичко за случващото се. Искам да кажа и на него, но знам, ще полудее. При мисълта, че момче ми обръща внимание направо ще изтрещи. Ще започне да ме проверява дали съм там и с кой съм, когато съм казала, че съм някъде. Ще започне да ми иска по-често телефона и личното ми пространство, което не че имам много де, ще се стесни още малко.

Трябва да кажа, че никога не съм била проблемна дъщеря. Оценките ми са на доста добро ниво, не излизам по барове и дискотеки, прибирам се когато ми каже, но отново е като орел над мен. Голяма грешка ми беше обаче рожденния ден на най-добрата ми приятелка. Празнуваше го у тях - тиха атмосфера, дори техните бяха там, просто ейтака ни събра. Баща ми естествено не ме пусна. Каза, че съм прекалено малка да спя у приятелки, при положение, че майка ми живее на 1 пресечка растояние. И като най-добра приятелка, аз рискувах. Казах, че отивам да спя при майка ми, дори с нея се наговорихме, обясних и какво е и отидох. Той разбра цялата работа и ни хвана. От тогава контрола е сякаш живеем в окупирана държава, място за водене на войни.

Говорила съм за това с лелини и тяхното мнение е, че просто се престарава с бащинството. Не знам какво да правя, да търпя отвратителната история с приятелката му и мразетено му с майка ми и контрола, или какво?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 11bee1caad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   След като се разбираш толкова добре с майка си, защо не живееш с нея, а с баща ти? Пък ако той не позволява, майка ти винаги може да заведе дело срещу него..

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c4cb781342
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   изчакай удобния момент и му кажи за момчето и, че растеш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker