Най-добрата ми приятелка ме предаде с моя бивш ;( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Най-добрата ми приятелка ме предаде с моя бивш ;(
преди: 15 години, 3 месеца, прочетена 8738 пъти
Снощи разбрах за най-голямото предателcтво в живота ми. Чувствам се смазана, не знам какво да мисля, какво да правя, просто не съм на себе си. Как може да има такива хора, пишат ти се за приятелки и в един момент, момента, в който имаш нужда от тях те ти забиват нож в гърба.

Отдавна подозирах, че се случва нещо, но просто нямах доказателства, снощи ги намерих, а сега не знам как да се държа и какво да правя.

Тя "най-добрата" ми приятелка, ме предаде, с моя бивш приятел. Не знам дали се е случило нещо между тях, но мисля, че не искам и да знам, достатъчно ме заболя след като видях хронологията му в Skype. А тя ходи с най-добрия приятел на моя бивш.

Чувствам се глупачка, лъгали са ни и двамата, подиграли са ни се, но не го обвинявам него (бившия), защото я знам що за стока е, всички мъже трябва да са в краката и.

Господи защо точно в този момент, когато имах най-голяма нужда от нея, толкова ме боли от раздялата с Него, а след това предателство... Какво да правя? Искам да не съм жива, искам да не чувствам, толкова болка изпитах за тази година и половина от всякакво естество.

Дайте съвет, искам по някакъв начин да им го върна, толкова злоба чувствам... ще избухна просто!..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 3 месеца
hash: a0f2eb5722
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спи с нейния приятел, да разбере какво е.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 1feac04df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   И аз имах подобна ситуация и много ме болеше, не излизах от нас и т.н. Просто се опитай да не мислиш за това (колкото и невъзможно да ти се струва) игнорирай я от живота си. ТЯ НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА! Жела я ти много успех и продължавай напред въпреки всичко.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: cac2d970ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Всичко лошо, което ни сполети в живота ще ни направи по- силни. Аз съм на 16 и през последните 2 години много видях и изтърпях. Когато обичаш някого и той не те е..ва, дето се казва най-боли. За това си поставяш цели, казваш си "ще стана супер мадама и ще натрия носовете на всички мъжкари дето се имат за голямата работа".

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 98c1d83693
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това е мн жестокоо... и на мен ми се случи .. боли адски мн .. аз толкова го обичах а тя само заради едното ебане е била с негоо :(( нз как го преодолях ... някак си трябва да не мислиш за това да се занинаваш с неща който те правят щастлива .. :)) Успех ти пожелавам!

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 9a8971622f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Към 4: Никоя нормална жена не отива при някой за едното ебане. Трябва да има и нещо друго (което при нормалните жени е определящо). За едното ебане отиват с някого само проститутки и курви. Ако с такива се занимаваш, какво очакваш?

 
  ...


...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 31cdf977dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Моят съвет е - заеби ги и двамата!! Извинявам се, ако звучи грубо, но е така! Не те заслужават! Не заслужават нито една твоя сълза! Не си струва да страдаш и да се съсипеш заради някакви боклуци! Съжалявам, но за мен са точно такива!

Да, знам, че е много трудно и много болезнено, но само в началото. Само до тогава, когато решиш, че е време да се вземеш в ръце. Животът продължава! №3 е права! Съвземи се и им "натрий носовете". Сигурна съм, че ще се справиш!
Потърси си нови приятели, забавлявай се, и ще видиш как с времето болката ще утихне. Късмет :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 396649869f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Не съм съгласна с нито един от вас. Първо - ако сълзите са твоя начин да го преодолееш - давай, просто не се забравяй и когато видиш лъч светлина просто се хвани яко. Второ - знаеш "що за стока е" и я наричаш "Най- добра приятелка"? не си ли противоречиш и ако не; Трето - всички най - добри приятелки си казват, че няма да се карат заради момчета. Това е нещо като неписано правило. Вие сте изключение в правилото?!

Няма друго. Не ти казвам да се поставяш на нейно място - само за това съм съгласна с другите - твърде подло е от нейна страна. Мисля все пак, че трябва да поговорите на четири очи - така е най - добре. Постарайте се да се изслушате една - друга.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 29cef65cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   И на мен ми се случи нещо подобно и много трудно го преживях, но все пак успях. Сега още съм приятелка с това момиче, наистина много обичах това момче, но реших, че няма да си съсипвам живота зареди него. Близо 6,7 месеца плаках за него. Той постоянно ме обиждаше, говореше зад гърба ми (все още го прави), но вече не ми пука за неговото мнение. Според мен най-добре ги зарежи да се оправят, не ги мрази от това вярвай ми няма смисъл. Може би около теб има някой, който те харесва и наистина заслужа твоята любов. Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: d048372b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

9.   Все едно чета собствената си история..същото предателство.. само като се сетя за тъпата кучка, която ми се пише приятелка ии...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: de039c2c25
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   И моята е сащтата ожасно е ,много сам разачарована !

 
  ...

...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 3f4b330ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз мисля като номер 6. Защо само нея обвиняваш?Ами той, по-малко ли е виновен? Тангото се играе от двама... а ти, след всичко това, искаш да си го върнеш...тегли им една и на двамата, какво друго...

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: d36520765a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Аз съм само на 13 , но и аз днесс разбрах , че най добрата ми приятелка и бифшият ми ( който скъса с мен преди около седмица ) са заедно .......

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: fedc163005
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Ти си добре моята беше с мен и най-добрата мии приятелка в цял 3 клас ходихме цяло лято споделях ме си тайни в 4 клас се скарахме заради момчето което харесвм да не ходи с нас при него и тогава тя ни остави... хвана се с едни злобарки казваше им ВСИЧКО ЗА НАС обиждаха ниособено по ЗИП рисуване ходеха си в къща на къща снимаха се те я копираха
Ами те я оставиха в 2 клас но тя се хвана с тях така е и до днес... . какво да правя тя се кара с тях но после се сдобряват те си говорят една срещу друга оставях най-добрата си приятелка да бъда с тях да не ме подигратат дори момчетата бяха на техна страна моля ви кажете ми какво даа правя

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: df3238db18
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Е, нали е бивш, какво ревеш? След раздялата той не ти принадлежи, може да е с всяка.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2bba1baca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Как да им го върнеш? Ако наистина я чувстваше като най-добра приятелка или ако изобщо знаеше какво е това, щеше да мислиш по друг начин, а не да я казваш, че я знаеш що за стока е. Щом толкова не ти харесва, защо ти е приятелка? !
И какво като бившият ти е с приятелката ти? Той не е твоя собственост и може да ходи, с която си поиска. Това е негово решение и право.
Осъзнай се малко. С това няма да свърши света...

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: eba7cd44bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Ти си добре моята беше с мен и най-добрата мии приятелка в цял 3 клас ходихме цяло лято споделях ме си тайни в 4 клас се скарахме заради момчето което харесвм да не ходи с нас при него и тогава тя ни остави... хвана се с едни злобарки казваше им ВСИЧКО ЗА НАС обиждаха ниособено по ЗИП рисуване ходеха си в къща на къща снимаха се те я копираха
Ами те я оставиха в 2 клас но тя се хвана с тях така е и до днес.... какво да правя тя се кара с тях но после се сдобряват те си говорят една срещу друга оставях най-добрата си приятелка да бъда с тях да не ме подигратат дори момчетата бяха на техна страна моля ви кажете ми какво даа правя
... в
Вече сме си приятелки но да им кажа ли чеи използвах другата приятелка за да не ни ообиждат.. или е нарочно незнамм и да ме оставят

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 4a7bf8e2cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Несе притеснявай и при мен се случи същото искам да ти кажа че всичко се връща в това се убедих горе главата и гледай само на пред

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0baeee1053
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   И з изживях същото.. много ме болеше.
Сега някак си глупаво се радвам, защото не съм единствената, която е изживяла такава ситуация.
Хора, всичко зависи от характера на човека, и на бившия и на приятелката ти и твоя характер :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker