С всеки ден желанието ни един за друг расте - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6461)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18474)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

С всеки ден желанието ни един за друг расте
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 1544 пъти
Чета. чета - реших и аз просто да си разкажа любовната история :). На 17 години съм и съм с приятеля ми от 13 годишна, просто тогава бях в етап да хвана възможно по голям в тази възраст явно ни бие много хормона ( той сега е на 21 тогава беше на 17) Много се привързах към него и го заобичах, ако изобщо можеш да обичаш в тази възраст.

Месец след като се бяхме събрали си обяснихме че мразим изневери, лъжи ии всичко което всеки мрази... ДА, но той наистина никога не ми изневери, аз явно се оформих като много привлекателно момиче - съответно и много привлекателни момчета имаше около мен.

Той полудяваше че излизам с тях и тем подобни, а най-много се дразнеше че излизам с брат му. Един ден той ме беше изпратил до нас, защото беше късно и на другия ден приятелят ми ме скъса заради това защото реши че се е случило нещо между мен и брат му... много ме болеше постоянно плаках и брат му беше постоянно до мен. Заведе ме на вилата УЖ да забравя, но не забравих, а той ми призна, че мн. ме бил харесвал.

Тогава полудях и на другия ден се прибрахме в София ( не можех да седа сама с най - добрия си приятел, брат на любовта на живота ми, и да знам какво изпитва към мен) правих какво ли не да го отблъсна, но не и да го загубя, а в същото време да се събера пак с любимия си. Е който има достатъчно воля и търпение - успява. Събрахме се, но не ми даваше да се виждам с брат му. Тежко ми беше но и това преглътнах.

Минаха около 2 години - само с него, изобщо не излизах никаде, само в даскало и някакви хора и след това - с моя човек. Да но се изгуби желанието за секс, за прегръдки даже - изпитвах непоносимост. Тази зима той замина за 2 месеца някаде и аз пак започнах да излизам със старата си компания и... БРАТЪТ на раздора :Д ставаха скандали, и даже майка им се намеси като обясни, че щом съм с брат му даже трябва да е по доволен тъй като ще ме гледа кво правя. Стигнаха до този консенсус, обаче аз не го желаех вече и реших, че все пак съм във възраст да дивея сега.

Почнаха купони, щуротии ии... му изневерих, гадно ми беше скъсах го. След няколко дена разбра заради какво съм го скъсала - беше бесен и аз се почувствах още по зле... карахме се, отидохме до магазина взехме си пиене ( а попринцип не пием... ) напихме се и не помня как се беше озовал в нас на сутринта, поговорихме и се сдобрихме. Сичко вървеше идеално 1 месец и тогава разбра за друга моя изневяра ( а тъкмо започнах да си връщам чувствата и сега бяха във вихара си ) и да поясня - преди само се натисках и целувах с некви... а това си беше секс :( още когато бях тръгнала да го правя се чувствах гадно, но той не искаше и да чуе.

Тръгна си завинаги, беше ми много мъчно не се храних 1 седмица, защото повръщах всичко което вкарам и ми се виеше свят вече. Така един път отивах към банята и паднах и си разбих главата, получих леко сътесение.

Баща ми пък си имал всекидневна връзка с моя, защото постоянно питал как съм и баща ми като му казал, той се изплашил ( повече от необходимото) иии тогава дойде и ме гушна. Не се бях чувствала по щастлива, мислех че света е свършил за мен, а сега беше в краката ми...

Мина известно време докато си оправим взаимоотношенията естествено, но всичко вече е... като в приказка, имам чувството, че мене ме боли повече от постъпката ми, отколкото него. И... преди месец (точно когато всичко се нареди) той замина в чужбина при леля ми и чичо ми да бачка нещо... и толкова ми липсва, полудявам сега когато не е до мен, обичам го и вече съм сигурна, но... де да знам... имам да уча още 2 години, а след това не мисля да уча нито в БГ, нито там кадето е той, и... това ме притеснява, защото ако пак единя захладнее към другия - със сигурност ще бъде края. Но за сега даже с всеки ден желанието ни един за друг расте ^^

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 802b847896
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Как, те е изтърпял и дори ти се е хващал на лиготиите. А за брат му, нямам думи, страшен брат има.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker