Мразя се, защото му изневерих - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120986)
 Любов и изневяра (29662)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мразя се, защото му изневерих
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 9694 пъти
Здравейте! Реших да споделя историята си тук анонимно, защото ме е срам да я споделя пред някой друг. Момиче на 16 години съм, живея в едно село на 15 километра от голям град. Преди 2 месеца се събрах с едно момче на 20, връзката ни върви повече от добре, привързахме се много един към друг. И така, сега ще разкажа същността на историята. Преди 3 дена най-добрия ми приятел, на когото имам 100%-тово доверие ми предложи да отидем на басейн в един хотелски комплекс в града. Аз се съгласих. Най-добрия ми приятел дойде със съквартиранта си да ме вземе от село с кола.

Съквартиранта му е на 34, занимава се с някаква незаконна дейност и така да се каже е мутра. Отидохме в този комплекс, всичко беше супер, пихме бири, после обърнахме на уиски, аз изпих само едно малко, а те двамата изпиха 2 бутилки и доста се напиха. Стана 22 часа, автобуси по това време за село нямаше и ги попитах как ще се прибера, а мутрата каза че не са в състояние да карат и не е било проблем да резервират стаи в хотела. Отначало доста се притесних, защото същата вечер имах среща с приятеля си, а нямаше как да отида, нямаше и как да му се обадя. Но после изпих още едно малко уиски и попитах мутрата коя е моята стая, защото ми се е доспало. Той ми ме заведе и на мен ми стана много странно, защото стаята беше двойна и между леглото където трябваше да спя и това на мутрата имаше една врата, която не се заключва. Аз го попитах дали не може с най-добрия ми приятел да си разменят стаите, а той ми каза не се притеснявай няма да ти направя нищо и се засмя.

Аз си легнах и ми стана много гадно, защото приятеля ми ме е чакал и се е надявал да се видим, а аз пиех уискита и плувах в басейна. Доста време съм седяла и съм мислила, когато по едно време мутрата влезе, махна ми завивката и ми каза да се събличам. Аз седях втрещена и той каза :, , Щом няма да го направиш доброволно, аз ще ти помогна``. Аз го блъсках, ритах, какво ли не се опитвах да правя, но според вас моите 47 килограма могат ли да се сравнят с 100-120 килограмовото му туловище? Махна ми тениската, махна ми бикините и застана така върху мен, че да не мога да мръдна. Започна да се гаври с мен, а аз какво ли не правех молех му се, плачех, но животното си искаше своето. Накара ме да му духам, а мен ме беше толкова гнус и му казах, че не искам. Той ми удари един шамар, аз отново започнах да плача, а на извратеняка не му пукаше и си навря члена в устата ми. Аз седях като дърво, и той свърши там. Беше ми толкова гадно, исках да изплюя, но той ми държеше устата и каза, , Време ти е да се научиш да гълташ``. Бях толкова отвратена и още съм просто исках да се самоубия още същата вечер. Животното стана, тръгна към леглото си и преди да стигне до там ми каза, , Виж, кучко внимавай какви номерца ми въртиш, знаеш кой съм, знаеш и какви връзки имам и само да си си отворила устата пред когото и да е ще те намеря и ще те *********! ``

Аз съм сигурна, че отида ли в полицията нищо няма да стане, той наистина има връзки навсякъде. Цяла вечер не съм спала и плачех, мислех си как ще погледна приятеля си, мислех си какво ми причини този изверг. Дори в момента плача като се сетя.... На сутринта мутрата каза айде кучко приготвяй се, да те прибирам. Качих се в колата и седнах отзад до най-добрия ми приятел който постоянно ми задаваше въпроса защо имам синини по лицето, и защо са ми насълзени очите. Изверга ме гледаше постоянно през огледалото за задно виждане и ми хвърляше заплашителни погледи, за това отговорих на най-добрия си приятел че снощи от уискито съм се напила и съм се ударила някъде. Прибрах се вкъщи ревала съм близо 3 часа без да спра, нямах сили за нищо. На приятеля си не можех да се обадя, просто не знаех как ще го погледна в очите. И така до вчера, когато излязохме той беше много изнервен, че не съм му се обаждала няколко дена, а аз му казах че просто ме е нямало, била съм на море и съм нямала как да му се обадя. Тoй като че ли повярва, но не мога да издържа да го лъжа, а не искам и да го загубя. Чувствам тялото си осквернено, мразя се ;

Една кучка

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: b605f9e6c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хаха според мен просто споделяш фантазиите си в момента :Д

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0a5d0c541e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е, хлапе, ти за съжаление си видяла обратната страна на живота...
Хлапето

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ae5ea069de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Първо миличка запомни едно, приятелство между нормален хетеросексуален мъж и жена НЕ СЪЩЕСТВУВА! Рано или късно секса идва на дневен ред. Сега второ и по-важното, тоя твоя така наречен приятел те е подложил. Да ти разясня. Ако си мислиш, че случайно сте се озовали на тоя басейн тримата и всичко не е сценарий на предварителен план, значи си по глупава от колкото изглеждаш. На млади години и аз много пъти съм минавал със постановката пил съм, не мога да карам, няма как ще спим тука. С разликата, че никога не съм изнасилвал момиче. Освен това пък си задай въпроса как така точно мутрата се озова до твойта стая а не големия ти приятел? Мутрата му е скръцнал със зъби, че иска да те опъне и са измислили цялата постановка с басейна, а приятелчето ти го е било страх да му откаже за да не яде шамари и те е писал жертва. Сега се върни на това, което ти казах първо.
По-важното и приключвам. Веднага кажи на родителите си и отивайте в полицията. Веднага. И не се плаши от някакви псевдо мутри. Пускайте жалби и да го почват. Ако ми беше на мене дъщеря мутрата вече щеше да му пее попа, но това е друга история.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6d9774aeed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   според мен е пълна измислица

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: bc7cb1a432
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Естествено, че е измислица. Просто няма как да регистрираш непълнолетна в хотел. Работил съм на такива места. Няма как да регистрираш 15 годишна ако не ти е дъщеря в който и да е хотел, независимо кой си ти.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6c5da52a15
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   5, никъде не е казано, че трябва да я регистрираш, мене ми се е случвало така външни хора на практика да нощуват в стаята ми. На практика значи, че са си тръгвали към 4-5 сутринта, ама и да бяха спали до 8, все тая...

Иначе съм съгласен, че историята е измислена, просто си личи отвсякъде...

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f041517e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е измислица, хора! №3 и аз точно това си мислех за сценария. А относно регистрацията, дори не се регистрирахме, защото хотела беше почти празен а собственика беше приятел с онзи....

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 60862804f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ами ти всъщност не си му изневерила. Тоя простак те е насилил. Мен ако питаш трябва да му разкажеш какво се е случило.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c0e17636a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не знам с кой акъл се навиваш да спиш в хотел с някой си, който бил съквартирант на най-добрия ти приятел. Друга тема е, че въобще не ти е приятел. Явно и той е имал някаква облага. Сега по същество-веднага с родителите ти в полицията и съдебна медицина. Изнасилването е доказуемо и не се поддавай на шантаж. Номер е, за да си държиш устата затворена, а направиш ли го няма гаранция, че изнасилването няма да се повтори. И не крий от приятеля си-разкажи му всичко. Това е, което мога да те посъветвам.
Маги

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b6c0a9b22b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Трябва да кажеш на родителите си и на приятеля си също

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9c239dbe9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Измислица е 16 годишна без телефон, две свързани стаи, вместо изнасилиха ме, пише, че е изневерила. А това за мутрата ме разби, твоя приятел му бил съквартирант, а той е на 34 години, заможен и не може да живее сам.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: bc97789c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Девойче разкажи на приятеля си и на родителите си и отидете в полицията недей да го държиш в себе си и да криеш! Това не е изневяра а насилие! Посъветвай се с адвокат и го съди тоя! Щом се занимава с незаконни неща ще помогнете да го отнесе!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 10cae8276f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Абсолютна измислица кое нормално 16годишно момиче обичащо приятеля си ще тръгне с двама мъже на басейн, дори и с най-добрия си приятел! А да не говорим че в един прост мотел ти искат регистрация а те са били в корортен комплекс, а тя е непълнолет! Излез от филма!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker