Моето пропадане - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Моето пропадане
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 6040 пъти
Здравейте! Момче каращо 19-тата си година съм от София и реших да споделя накратко как живота ми се превъртя на 360 градуса.

От малък съм бил възпитаван що-годе добре. Мисля да споделя живота ми от 6 годишна възраст нагоре защото до тогава мисля, че живота на всяко хлапе е идентичен.
Та от детската градина съм имал вид на умно дете. Бавачките са го казвали.Това продължава и в училищната ми възраст. Въобще до 7 клас в кварталното ОУ ме имаха за "по-умно" от останалите дете. От 5-6 клас насам имам компютър (лукс, които не всички можеха да си позволят тогава) с помощта на които съм развил много добър английски, но РС-то се оказа нож с 2 остриета (малко изтъркана фраза).

Такаа. Та значи до 7 клас всичко беше супер. Шестици, доволни родители,още по-доволни и горди баби и тн. В края на въпросния седми клас се заиграх и най-вече зарибих по една игра. Прекарах цяло лято, есен и въобще доста време с нея. До такава степен се бях зарибил, че изпуснах една много важна нишка от математиката и това ми костваше много. Но няма значение! В началното ми даскало завършването нямаше да е проблем.Само математиката, която изпуснах ме дърпаше назад, но с един повишителен изпит и малко помощ коригирах този проблем.

Отделно по това време тренирах футбол и смея да твърдя имах талант. Бях взет при отбора набор 88-89, но поради ред причини спрях да тренирам.

Та вече си имам успех "Отличен" и видите ли след 8 клас ме приемат в едно доста реномирано училище.Доволен на 15 Септември отивам там - заек в 9 "з" клас.Още от първия ден всичко започна доста зле.Логично изискванията към учениците бяха доста високи пък аз последния ми 8-ми клас в кварталното ОУ го бях проспал играейки си на разни игрички.Проблема беше, че продължавах да играя - тогава ми бяха най-зарибените месеци.Получи се следното уравнение -> елитна гимназия + никакво учене = куп двойки.Нормално!

В края на 9 клас имах 2 (две) годишни двойки.По Математика (ха! каква изненада нали) и по единия ми специален предмет.Първия изпит по Математика логично не го взех, а на втория по специалния ми предмет отидох просто така.Повярвайте ми такъв срам не съм брал през живота си.Живея в малък квартал и като че ли новината, че съм останал да поправям 9 клас се разпространи за 1 ден.Всички ме знаеха като умен тийнеджър - главно защото доста добре се справям с компютрите и като че ли невярващи ми задаваха неудобните въпроси.
И ето как пропаднах.Сега съм 11 клас.Мисълта, че сме двама "повтарячи" в сегашната ми паралелка малко ме крепи.Вторият ми девети клас пак имах поправка - по математика (охо!). Нормално взех я но не със знания.Не и с пари. Просто явно даскалите ми са решили да не ми досъсипват бъдещето ако изобщо имам такова.
10 клас бях на поправителен по Литература! Тежко е да ти преподава евреин по БЕЛ. Първото защото трудно се понасяме и второ защото има ПРЕКАЛЕНО високи изисквания дори за гимназията в която уж уча.На изпита написах нещо, но пак се досетих, че класната ми е помогнала да го взема.

Е това е. Споделих си историята. Честно казано не знам дали ще завърша средното си образование. Откакто останах на поправка рядко излизам. Падна ми самочувствието. Не съм стъпвал в дискотека от 5 години.
Вече дори нямам нищо с онова което бях, когато тренирах футбол. Гледам мачове само по телевизията.

А забравих да спомена и че напоследък имам проблем с нервите. Лесно избухвам и съм много раздразнителен, а това доведе до проблеми в семейството ми. Главно скандали с майка ми, но за това друг път....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 33de327bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж нормално е, когато отделяш времето на игрички, а не на учението. Ако полагаш усилия, учиш системно, ще ти остава време за всичко. Просто се опитай да бъдеш по-отговорен има време за всичко. Има време да си научиш уроците, има време да стойш пред компа, да играеш, да излизаш на дискотеки и т.н . Просто стани по-отговорен, полагай повече усилия и обръщай внимание на уроците ! ;)

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 6cbaf42274
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Твърде си млад за да се предаваш. Според мен не е късно за нищо. Прав си за компютрите, те не само че гълтат много време, но и ако им позволиш могат сериозно да се намесят в животът ти.

Но... не забравяй, всичко зависи от теб! Опитай се сам да оправиш нещата, колкото и трагични да ти се виждат.Ти явно си способно и будно момче, дори вече мъж. В живота има време за всичко, сам ще се убедиш.Аз съм по-голяма от теб, от опит ти го казвам. Успокой се, съсредоточи силите си там където трябва и нещата ще се нормализират. И помни, в случая никой не ти е виновен, сам трябва да си помогнеш. Убедена съм, че можеш! А родителите ти ти мислят само доброто, не им се сърди, някога ще разбереш и на тях какво им е. От сърце ти желая успех и горе главата, има къде по-лоши и трудни моменти в живота.Ще успееш!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 207dc6b1a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Знаеш ли какво? Щом си се чувствал добре докато играеш футбол, няма ли начин пак да се запишеш. Ако не може все някакъв спорт ще ти е от полза. Вместо да стоиш пред компа ходи на тренировки и после даже ще ти е по приятно да учиш(знам от личен опит). Стегни се и не стои само във вас. Учи, но и когато можеш излизай с приятели. Късмет !!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 6522ad196d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми човече нямаше ли през цялото това време някое другарче, което да ти каже че вървиш надоло или да ти помага по някакъв начин да излезнеш, малко разнообразие това онова. Не ти ли се е случвало някой да те е питал дали да излезниш на разходка или нещо подобно, ако е имало някой такъв пич обади му се кажи, че искаш да прекараш малко време навън и излизайте често, ще видиш че всичко, ще се промени:)) все някой ще видите ще се разберете за утре или нещо подобно;)) не се давай е бате та ти си мой набор млади сме.. ;) ае вдигай главата и запомни, че животът е такъв какъвто си го направиш, не можеш да обвиняваш съдба или късмет или каквото и да е било друго суевеире;)) вярвам че си силна личност!! Недей се дава :)) ХФ анд ГЛ :))~

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 5863d99f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Хей знаеш ли аз също сам 11 клас и знам колко е трудно само дето на мен ми е малко по гадно защото сам частна ученичка но аз напълно те разбирам, но кога родителите ще разберат че децата им не се интересуват от това защо Иван Вазов е написал "Една българка" а от кафета и т. н. но идва момент в които ние съжаляваме че сме го направили защото така наистина прецакхаме бъдещето си ти си умно момче и ще успееш.

 
  ...


...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 5537aaae12
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Здравейте благодаря ви за коментарите. Напоследък като че ли от времето (приятно, слънчево и тн) съм малко по-оптимистично настроен. Дано така си остане :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: 723b5c7dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Геймър кефиш ме!!!

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 5537aaae12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Абе не е на добре...Ако знаех кво ще стане немаше да се захващам изобщо :/

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: af1dae9e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ти какво си седнал да се оплакваш,а? Раздразнителен си бил, ами като не ти се е учило преди, защо си влязъл в елитна гимназия за пред мама и тати, а? Много мразя хора, които се самосъжаляват, кагато ми се случи да го направя почвам да мразя и себе си!

Вземи се в ръце,още нищо не си видял от живота!Няма смисъл да се оплакваш и да брънкаш, съжаление ли търсиш??? Е, от мен не го получаваш да знаеш!Направо ми се доповръща като четях историята ти, изумих се, че са те оставили по литература, развиваш толкова хубави теми, ама то не опира само до това, както и да е.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 5537aaae12
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Автора до Номер 9: да ти кажа и да не бях влезнал в гимназията, а в някое по-обикновенно даскало нищо нямаше да е различно.

Не се самосъжалявам, а просто споделих как набързо "паднах от високо".

 
  ...

...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: af1dae9e5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От номер 9-разбирам,ама е всичко е толкова зле,имаш време да се поправиш и да докажеш на всички,че можеш...И ще завършиш споко.

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 05fc23c4c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Моята история е подобна на твоята...до 8ми клас, в началното, бях отличничката на класа, супер примерна и т.н. Но след това ме приеха в една от най-елитните гимназий, където средата беше по-различна. Чувствах се глупава сред гениялните ми съученици, престанах да уча, просто защото не ми се учеше. Сега съм човека с най-нисък успех в класа и всички ме взимат на подбив. Но знаеш ли, вече не ми пука.. Просто исках да ти кажа че не си единственият, паднал от високо.. Успех! :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker