Животът ми е отегчителен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Животът ми е отегчителен
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2495 пъти
Така не знам откъде на започна.. Момиче съм на 16 години... ще бъда 10 клас тази година и изключителен скучен живот. Нямам много приятели. Може би един или двама, но поне знам че са истински. Не излизам много често... просто, защото няма с кого. Никога не съм имала гадже, нито съм целувала момче. Не ходя по дискотеки, не пия и не пуша. Повечето хора от класа ми се подиграват, заради странните ми интереси. Наричат ме зубърка, а когато са в нужда ме молят за домашни. Подиграват се на интересите ми. Например намират за смешно това, че не слушам чалга и, че момиче като мен си пада по научна фантастика и Супер Марио. Харесвам филми за супергерои и фантастични сериали като Игра на тронове и Свръхестествено. Това, е слуша стара музика като Бийтълс също е доста странно за тях. И така наистина ми е трудно да си намеря приятели. Много съм срамежлива и притеснителна.. трудно се доверявам.. бих могла да кажа, че съм доста интровертна личност и трудна създавам приятелства. Преди бих казала, че обичам самотата и да седя по пижама цял ден в нас да чета книги и да гледам филми. Но искам това да се промени... Не искам да имам това мрачно депресиращо сиво ежедневие, което ме преследва всеки ден.. Искам да имам тръпка и емоция в живота.. Ни искам всички да казват колко съм скучна и странна... Но просто не знам как да си намеря приятели.. Опитах с различни курсове като рисуване, езици, бойни изкуства, но просто не се получава... Тъй е бих искала да ви попитам как да си намеря приятели и как да направя живота си по вълнуващ?

Благодаря за отговорите=]

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3e9ae10fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм момче на 20 и да ти кажа предпочитам момиче като тебе отколкото някоя поп фолк кифла, не се отчайвай изобщо, ти си различна а това е хубаво.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 620bd985fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Божеее, би ми било много приятно да си запознаем!!!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 161567d908
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Отекчителен - не бих казала. Един нормален живот.
Моя съвет е : излизай по - често. Разхождай се. Ходи по магазини. Потърси си работа - като например раздаване на флаери или нещо подобно, чрез което ще виждаш и ще разговаряш с много хора.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f1e655a184
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1. Сайт за запознаства, интереси.

2. Намери си причина да си на място където на хората им е скучно, или за общи интереси, или фен-клуб на нещо-си. Не е задължително да си фенка. Примерно фен-клуб на някой футболен/баскетболен отор. Също така за лятото може да подработваш някъде където се общува с доста хора, примерно закусвалня. Докато хапват десет минути и им е скучно, все ще се намерят на приказка с теб.

3. Облечи се малко по-предизвикателно, винаги действа. Някой и да се запознае заради къса пола с теб, после може да излезе че си допадате.

4. Измисли сама нещо, за което не се сещам :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c6fbc7bde3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей! Май единственият изход е да си намериш себеподобни. Само не се депресирай, че не си като масата. Мен ако питаш, това е нещо прекрасно. Лошото е, че си идва с цена - а именно - трудно се намират сродни души.
И в тази връзка, май и аз ще се наредя в групичката хора, които биха желали да се запознаят с теб (и която подозирам, хич няма да е малка).
Това е един от онези моменти, когато съжалявам, че този сайт е анонимен.
Поздрави и горе главата! :)

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2c8d367c50
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   с тия умрели занимания като супер марио и нз си още какво скоро не приятели ами нищо нема да си имаш и по лошо ще става

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 300eae72ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   6. Аа ти кой беше да я съдиш? Виж, направи си някъде профил - фейсбук и др. сайтове за запознанства. Ще си пишеш с хора, ако ти са приятни ще излезнете : ))

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a0afc38717
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Изобщо не обръщай внимание на номер 6. Всички трябва да са като теб, а не ти като всички. Защо ти се иска да си някоя надута, тъпа кифла която не може да преброи хората с които се е е*ала просто защото не може да брои до толкова....? Няма лошо да слушаш Бийтълс. Никак даже. Виж, и аз съм като теб. На 16 съм, срамежлив съм, не излизам повече в повече от 3 до 4 дена седмично. Вися на компютъра по цял ден и т. н. Та.. На тези които ти се подиграват изобщо никакво внимание не им обръщай. Толкова им достига акъла, че да се подиграват на различния.. Те пък като са еднакви са много готини, нали? :) Както гледам номер 8 е предложил, чат в Скайп или някъде другаде винаги помага. Аз постоянно си чатя с разни хора. Просто убивам времето. Приятно е и нищо не те спира пред екрана. Можеш да си излееш душата - човекът от среща не те познава. А за срама.. Щом се запознаеш с някой човек и станете по - близки, изобщо няма да ти пука. Отпуснеш ли се, всичко ще е наред. И хайде и аз да не остана назад.. Нека и аз да съм в редичката в която бих искал да се запознаем! :D

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7ac186e0fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съгласна с номер 6 е няма лошо да си се занимаваш със супер марио амапоне без да знаят другите защото честно казано като прочетох тва за супер марио и ми стана леко смешно....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 86a891b5b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не го приемай по грешния начин... но ти си момичето мечта =)

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 280d65c5c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ти си също като мен, има само едно нещо което ни различава-Аз не давам да ми приписват домашните, защото не ги пиша :-D Мързи ме.. Аз също слушам музиката на Бийтълс както и на Куин и други.. Пътя в който вървиш е правилен, не казвам да не се забавляваш не ме разбирай погрешно :-)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 16a7b74ce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Съгласен съм с номер 12, аз също съм в подобно положение като тебе, само че съм момче на 19. Успех.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 192f7a296f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз също ще застана в тази редичка, която искат да се запознаят с теб, искам бързо да те успокоя, аз също слушам старите банди, просто стила от 80-те не може да се сравни с днешната музика, там е истината, самото време е било различно, всичко е било истинско, затова и толкова хора я обичаме тази музика, нали? :) Та малко се отплеснах :), какво да направиш ли, МОЛЯ ТЕ, не се променяй, не мисли, че това, че съучениците ти не те приемат такава-каквото си, е твой проблем, просто бъди себе си, така ще си сигурна, че хората, които държат на теб, те обичат заради същността ти :)

Ще ти дам пример със самата себе си, тъй-като така започнах и коментара си, аз също имам интереси различни от масата хора на моята възраст, аз съм на 19, но това в никакъв случай не ми пречи, дори ме радва, защото се запознавам с хора, който имат мойте интереси и обикновено са доста по-зрели и с тях мога да разговарям на различни теми, което много обогатява кръгозора ми. :) Училището не бива да е единственото място, където ще откриваш приятелите си, просто не се страхувай да говориш с всеки, който ти се стори приятен, все пак всички сме хора, нали така. :) Бих искала да споделиш защо не излизаш с тези истниски приятели, за които споменаваш? И един съвет не давай на всички да преписват твойте домашни, така ще разберат, че, за да получат нещо от теб е необходимо да дадат нещо и те, аз например почти никога не съм давала да преписват домашните ми, когато бях ученичка, смятам, че е нечестно, за един-два пъти- да, но да се възползват от теб, мисля, че е нечестно, нали така, ти си човек, с достойнство, а според описанието ти, прекрасно младо момиче, което е успяло да оцелее сред масовата чалгаризация :)))

Май много изписах, приказлива съм, извинявам се, ако съм те отегчила, последно изречение, само погледни, колко хора искат да се запознаят с теб, след като сподели каква си, защо тогава търсиш приятели сред тези, които очевидно, не те ценят?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker