Трудн ми е не ми се живее - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Трудн ми е не ми се живее
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2121 пъти
Аз съм момиче на почти 13. Бях на 7 години когато нашите се разведоха беше ми трудно майка живееше с друг татко с какви ли не преживях го трудно малко след това дядо почина пред мен получи инфаркт дни не спирах да плача исках да скоча и да се убия защото не можех без него а и това което видях и паниката крещенето около мен ме довършиха все още ми е гадно това което гледах а и научих че майка не е искала да ме роди защото не е обичала татко твърди че вече за нея съм всичко и с нея се разбираме но замина в чужбина и всички се държат зле с мен и сега когато ми кажат нещо и ми става гадно иска ми се да нарежа и да умра че никой не ме иска или видя татко с някоя ух преди време ми се беше налагало да спася близка искаше 4 пъти да се самоуби това ме довършваше имах много гаджета и ги зарязвах след втория ден мах но преди две години се влюбих в гаджето ми и го обичам много 22 пъти сме късали и събирали но след това повече и повече го искам напоследък при всяко скарване си посягах на живота с хапчета режех си вените исках да се гръмна препарати и дори да скоча но братовчед ми ме хвана не знам семейството ми се държи ужасно с мен а той е до мен и той ми е всичко скараме ли се лудвам и не знам сякаш оставам сама и искам да умра. Четох форуми че това е депресия но не вярвам и не знам как да се справя с това. Помогнете ми как да се справя с това??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: faa54d345f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно при развода родителите ти не са ти обърнали достатъчно внимание, както правят повечето разделени двойки и после децата им страдат. Ако е обикновена депресия това ще отмине след време, когато осъзнаеш, че живота така или иначе е труден за всички, но не всички му слагат край. Трябва много да се бориш, това е живота - една борба. Ако си мислиш, че само ти си в трудна ситуация - много се лъжеш. От написаното става ясно, че в момента психиката ти е много разтроена. Сега ще ти мине, в трудна възраст си, но ако не си силна психически има голяма вероятност след време отново да нахълта в главата ти мисълта за самоубийство. В такива случаи е най-добре да потърсиш помощ от психолог, но не всеки има личната култура да го направи, така че просто бъди силна и се опитай да приемеш факта, че живота ти има смисъл. Щом си на тази Земя и дишаш, значи живота ти не е случаен.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 896168f520
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Откачалка, я се стегни!

Започни да тренираш, изучаваш езици или си намери занимание което да те разсейва, ше кажеш че майкати не се нуждае от мъж до себе си дори да не е бащати, или пък, че баща ти не се нуждае от жена до себе си независимо коя е. Пфф чудно ми е на колко си години всъщност давам те 11-12 максимум 13, егати лапешкото мислене, ам да то да си режеш вените по лесно, от колкото да се помъчиш да опраиш нещата, и пнай вече да се промениш пфф...

Ше чакам отговор на колко години си :D:D

Карол*********

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 47e37b4d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   До №2 след месец и няколко дни навършвам 13

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 483f877994
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 1, да знаеш, че коментарът ти ми подейства много добре.
Не съм авторката.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f5a6ba9970
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Първо се научи да пишеш! Аман от неграмотници в тая държава.... А има много хора, които са доста по-зле от теб-без родители, без дом и т. н. Така че се стегни и не се оплаквай много! А бъди благодарен за това, че имаш дом и хора които да се грижат за теб!

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a3591e0504
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   здравей мила аз съм по-голяма от твоите години - 15, не слушай другите какво ти говорят ти, умираш а те ти говорят за правописни грешки... щом не могат да четът така защо изобщо четът може би и аз сега имам, но не е въпроса там. Може би ако почнеш да общуваш с повече хора, намериш приятели, намериш истинска любов ако тази не е, ще осъзнаеш че може и по-добре, забрави за миг какво става... и аз съм имала един опит за самоубийство, но после много съжалявах, ще видиш че има много по-хубави неща в живота, но нали знаеш че живота първо дава изпита после урока, не прави глупости... Късмети и умната, ако искаш повече съвети от мене аз съм Джем :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d06eb03ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   И аз не съм съгласна с другите. Много мъчно ми стана от историята ти и със сигурно не ти е леко. Само ти си знаеш какво ти е. На мен, ако ми се бяха случили толкова ужасни неща и аз щях да съм в доста сериозна депресия. Бъди силна и не се предавай. Намери нещо, което да те прави щастлива. Ангажирай си мисълта с него. Изразявай чувствата си чрез изкуство-рисувай, пиши. Не таи болка в себе си. Пиши отново как се чувстваш периодично тук. Опитай се да промениш нещо в положителна посока. Знай, че всичко ще мине един ден и ще бъдеш добре и щастлива. Нека тази мисъл те крепи и ти даде сили=)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ceca28bc13
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   милата тя.. моето мнение е, че трябва да отидеш на психолог. не се шегувам и не те мисля за луда, а говоря сериозно. браво на приятелят ти, че е до теб! аз самата съм влюбена лудо в едно момче което е по-голямо от мен. сега се скарах и с моята най-добра приятелка и просто искам да се самоубия. на същите години съм като теб, но не прави глупости.. моите родители също са разделени.. баще ми е катастрофирал когато съм била на 5 месеца и е получил амнезия.. не ни е помнил. сега ни помни, но е вече твърде късно.. мама вече не го обича и не иска да е с него.. така че не се отчайвай! горе главата :*:*

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 896168f520
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм номер 2 sorry ако съм била малко груба, но се ядосах, защото моите родители също се разделиха, аз бях на 12. Та мисълта ми беше, докато бяха заедно то не би пиянски историй, скандали, разправий и тем подобни, пък след това също колко трудности съм преживяла и не съм се предала, даже се чудя как не съм луднала. А твоето е почти нищо сравнение с моето (Няма да навлизам в подробности, не ми се сипва сол в раната) и си супер депресирана. Нищо не е толкова сложно колкото изглежда, животът е като огледало, усмихни му се и той ще ти отвърне със същото! :)

Карол*******

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 47e37b4d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Благодаря Ви наистина много ми помогнахте ще послушам съветите ви №1, №7, №8.. От Авторката

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d578d34dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аве номер 6. Я мълчи. Омръзна ми такива итиоти като теб. Я преживей всичко, което момичето преживя и тогава ще те питам за какво ще мислиш. Аман от такива идиоти като теб! Вместо да и помогнеш да я утешиш, ти наливаш масло в огъня с това изказване, че е неграмотна. Едва ли и е до това в такива моменти! А на моменти е нямало кой да се грижи за нея, бе малоумник. И да четеш не можеш. Тръгнал да казва кой бил неграмотен.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: cacf3492a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Никой ли не забелязва че авторката още не е навършила 13 т.е. е на 12 години от две години ходи с гаджето а преди това е имала много гаджета. Само аз ли го забелязах?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a3591e0504
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Абе колкото иска гаджета да има важното е да е разумна... номер 13 представи си за миг какво преживява тя.. постави се на нейно място аз само като си помисля ми става ужасно.. Мила единственото правилно нещо ще е да си разумна и ще видиш че малко по малко всичко ще се оправи.. и се надявам да си девствена защото първия път трябва да е истински и с правилният човек и на правилните години, аз също съм девствена макар на 15 и мисля че дори и на 16 пак ще ми е рано... Успех... Джем

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker