Да го правя ли с него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да го правя ли с него
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2326 пъти
Аз съм девствено момиче на 13 години. След две седмици заминавам за няколко дни при приятеля ми с които се запознахме преди две години в интернет той е на моите години, но проблема е там че той иска с*** и не знам дали е правилно все пак сме само на 13 години.

Обичам го много но сме се разделяли много и напоследък го влече само с*** преди го интересуваха само к***и а неговите фр се се чудят с коя да прекарат нощта той твърди и показва че ме обича но не знам не мисля че е правилно приятелите ми казват че след това ще се разделим. Дали да се съглася с него или да откажа не мога да реша той е смисъла на живата ми и ме е страх да не го загубя не мога въобще без него а и няма да сме единствените лапенца които са го правили дайте съвет. Чувала съм и от приятелки че боли много и било трудно това ме плаши моля Ви, кажете как е??

Моля редакторите да го публикувате защото дните минават и не знам какво да правя искам съвети

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 22f9b0e5b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ехооо ти си на 13 :Д.... не че аз съм много голяма. на 19 съм ама на твоята възраст играехме на жоманка и на федербал пред блока, много бързате да пораснете и да станете като каките. Грозно е и смешно! Изживейте си детството защото никога няма да се върне, а не се чудете с кой да се наебете, грозно звучи ама си е така. Ще имаш много време да правиш секс и да ходиш с момчета, но не мисля, че сега е дошло още времето за това.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 41660ef1f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ех, като четях темата ти си спомних, какво беше преди цели 8 години. Беше първият ми приятел леко смотан, но си беше моето момче. Изведнъж 2-те ми най-добри тогавашни приятелки започваха да говорят, че са били по близки с момчета, че се опипвали, а аз само гледах телевизия и се целувахме с него. (деца си бяхме на 13 преди толкова години това правехме. )Един ден му казах какво искам пробвахме и не стана болеше ме и се разревах, а той се изплаши и също ревна (помислил си, че ме е пробил с голяма сила), но нищо не стана. После не сме пробвали. Най-добрите ми приятелки ми се подиграваха, че само аз не съм правила секс. Тръгнах с братовчеда на едната които беше с около 6-7 години по-голям от нас. И един ден просто стана, той беше опитен, не беше романтично изобщо(при наличието на кръв която после прах, каква романтика? ). После се върнах при моя бивш приятел, и тогава опитахме пак той девствен, а аз не вече със, , стаж 1-2 месеца'' не беше изобщо хубаво с него. Така и любовта ми изчезна, и се разделихме. Пиша ти това, за да ти стане ясно, че момченцата не знаят какво да правят, само батковците знаят, а именно това чакат глупави момиченца. Деца, стига сте гледали приятелите си! Бил искал. Ми да си иска. После ще имаш секс най-малко 40 години. И кажи ми кое хлапе под 16 ще го пуснат след 21 часа на вън. Едва ли някой родител ще даде при детето му да спи друго дете от противоположният пол на едно легло или в една стая? Айде стига се вързва на акъла на идиотчетата.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 701540b8d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Е не не не не. Ти добре ли си? Аз ще ти кажа НЕ СИ! Какво значи "той е смисъла на живата ми и ме е страх да не го загубя", ама въобще чуваш ли си какви ги дрункаш? На къде отива този свят Господи боже мой? ! Много го била обичала въобще знаеш какво е означава думата ЛЮБОВ? !
Ако знаеш нямаше да задаваш този въпрос. Ако този пиклю поне малко те ценеше и го интересуваше изобщо нямаше и да помисли да те кара такова нещо. Секс не се прави преди 18, защото е глупаво, нередно, не естествено и против всички правиля!!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7d9b560b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ужасявам се от мисълта, че 13 годишни деца правят секс.. много е рано.. много сте малки.. Той няма опит и ще те боли.. дори в бъдеще няма да знае как да ти достави удоволствие... Най-добре изчакай ПОНЕ 4 години... Тогава ще намериш някой достатъчно наясно с хормоните си... не някой, който иска да си „начеша крастата”

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 14c7656430
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нещо към Турция няма ли и ти да отскочиш?

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 061128e679
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Оф, к'ви ку**и, неговите приятели с коя прекарали ноща, а у - осъзнай се малко, на 13 си? МАЙ МНОГО СЕ ФИЛМИРАТЕ ДЕЦА, вие въобще не знаете къде се намирате, хахахха

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: bcb3190cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бил смисъла на живота ?... Момиченце я се осъзнай ;). Стига сте се вкарвали във филми, а си изживейте шибаното детство. На вашите години си играех с кукли и с децата навън играехме "Ура". Не си задавах въпроса: Хей на 13 съм и се вкарвам във филм защо да не го направя с неопитно пишлеменце, защо да не се пробия?
Много ми е жал за днешното поколение ;)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5278a8fb04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ехо любовта на твоята възраст не е секса!! И смисъла на живота ти не може да е един използвач!! Аз също имам смисъл в живота, момче на моята възраст, но ние не сме нищо повече от най-добри приятели!! Познаваме се от както сме на 2-3 месеца сега сме на 15 години! Той е моята опора и на него мога да споделя всичко без значение какво! Това е смисъл, смисъла не е да го обараш или да му правиш свирки. Категорично не на твоята възраст аз не съм си помисляла за такова нещо!

МАЛКАТА!!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 037307e674
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   От авторката : Хора не ме упреквайте така без да съм направила нещо, имам чувството, че всички ме взехте за ку*ва знам че е грозно, тъпо и долно дори, че не е за възрастта ни, но просто исках съвет как да постъпя. Аз самата не искам, а и ще бъде тъпо поне за мен, но приятелките ми повечето са го правили и момчетата почти всички, който познавам и не искам да бъда тъпа за тях или да се разделя с него, само защото съм отказала. Ама и детството няма да се върне, а за това има време. Вече не знам какво да правя, после ще има да плямпа че съм ку*ва скараме ли се, а иначе да съм тъпа за повечето уф..
Не искам,, това за мен си е долно и така стават безразлични момичетата ма момчетата като парцал в които да се бърши всеки и е ненормално, но и от друга страна ставаш интересна за повечето, но не и за истинските приятели, самата аз вече не знам кое да направя.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 746e670019
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В живота момиче има време за всичко ако изпуснеш секса с точно този младеж няма да си изпуснала много. Не му отказвай, кажи му, че още не си готова, или просто му обясни, че си обещала на майка си докато не навършиш 16 да не го правиш, или че майка ти те води на гинеколог на два-три месеца веднъж и ако разбере, че не си девствена ще те изгонят от къщи. Измисли нещо, все едно, че те е страх от реакцията на баща ти, обвини него, така ти няма да си задръстената а той ще е злобният чичко.

Вярно че любовта на 13 не е като на 40 но най-сладкото е точно това, че на 13 не сме правили "забраненото". Всички коментирали са били малки, и знаят че хубавите спомени от детската любов се дължат точно на това да те е срам да се целуваш и да се криеш от родители и съседи. Сексът е нещо за по възрастни! първо защото, който прави секс носи много голяма отговорност, която нито ти нито партньора ти можете да поемете на детските плещи, а и обикновено ако стане нещо го обира момичето.

За момчето е а сори сгреших /презерватива се скъса/ а момичето може и без деца да остане след аборт на 13-14. Второ, защото сексът е нещо много по велико, като чувство от детска игра /ако не дадеш си тъпа/ или спортно занимание, той е отдаване на тяло и душа споделяне на чувства и мисли и т.н. След като не си убедена, че това момче е съгласно да си отдаде душата си на твоята, защо ще го правиш с него, защо ти ще отдаваш твоето тяло и любов.

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2162bb8020
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Мила моя, помисли малко. Не искам да те упреквам, съдя или нещо подобно. Просто самият ти въпрос е глупав. На 13 си, мислиш се за голяма, е да, ама НЕ си! Ще изгубиш девствеността си и после какво? Знаеш ли колко много има да съжаляваш после? Представи си, че той е с теб само заради секса, после ще те изостави и ти сама ще се вайкаш и ще се самосъжаляваш. Има време и за секс, но това време не е сега. Казваш '' не '' и готово, ако наистина те обича ще остане с теб, ако ли не ще почне да ти прави скандали и ще те зареже, което ще е хубаво, защото едва ли искаш да си с човек, който не те обича? ! На тази възраст той си мисли, че това е всичко и щом по - големите му приятели говорят и мислят само за това, значи това е целият му живот ама не е така, с времето той сам ще разбере, че това не е най - важното, а на първо място е любовта, секса е само ако и двамата го искат.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 037307e674
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката до №10 и №4 благодаря за съветите добре че сте вие сега разбрах и ще ви послушам :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 1ad9d17367
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   по - добре недей. на 13 си. не си загубвай детсвеността толкова рано.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker