Как да си върна приятелите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120497)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7270)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да си върна приятелите?
преди: 15 години, 1 месец, прочетена 8606 пъти
Здравейте, бях скептично настроена към сайтовете където можеш да споделиш проблемите си, но всички истории тук ми се струват реални и мисля че ако споделя на някой ще ми е по лесно ....

Така бях на 18 когато го срещнах мъжът "мечта" който ми замая ума и ми свали купища звезди и ме залови като риба на въдицата си ....цяла година и 2 месеца аз бях с него да признавам си беше наистина красиво и хубаво но не видях тогава че той отстрани всичките ми приятели и останах сама....

Целта му явно беше да съм само негова и да не ме дели с никой дори и с най близките ми приятели... мина известен период от време и с него се разделихме но сега чак съзирам каква болка съм причинила на приятелите си на тези който наистина държаха на мен и сега съм по средата, т.е. при една грешна стъпка мога да ги изгубя или ако направя правилната стъпка ще си ги върна обратно моля ви дайте ми съвет отчаяна съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 1 месец
hash: 9cbbf176fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поговори с тях! Ако са ти истински приятели ще те разберат!! Успех=))

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: e53a381d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Приятелите идват и си отиват. В живота това идване и отиване постоянно се случва. Ако бяха истински приятели, нямаше да застават между теб и любимия ти мъж. Помисли върху този въпрос.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 4312fc3307
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   По скоро приятелите ти мислят, че ти не си ги зачитала като такива. След като ти си оставила тях, заради "мъжа мечта", те си мислят, че ти не си им истинска приятелка. И с основание, ако питаш мен.

Поне си разбрала грешката си и сега искаш да я поправиш. Аз имах подобен случай и мога да ти кажа, че приятелката ми беше загубила вярата в мен. Говорих с нея. Ние успяхме да залепим парченцата на счупената ваза, но въпреки това, пукнатините си личаха. Съзнавам, че не е много приятно да говоря чрез метафори, но не знам как по друг начин да ти го обясня... надявам се да разбра, какво исках да ти кажа.

Сега съветът ми е, да постъпиш като мен. Говори с тях. Загубено доверие, трудно се връща, но все пак си струва да опиташ. Кажи им, че съжаляваш за случилото се и че "момчето мечта" те е обзело изцяло, а ти докато се усетиш, тях вече ги е нямало. Трябва ти да положиш основите на това приятелство, а с течение на време, стените сами ще се издигнат.
Успех, и пиша какво е станало.
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: eb275fc3aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Знаете ли аз съм една от приятелките на това момиче които тя изгуби, но мим нека ти кажа че не ни загуби защото "момчето мечта" те е накарало ти сама ни изгуби с постъпките си въпреки всичко знаеш че сам ти простила но болката изпитана тогава никои не може да заличи.

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: a2d38cb6e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   От №3, до №4
И все пак склонна ли си да дадеш, още един шанс на Мим? Все пак тя е разбрала грешката си и сега иска да я поправи. С нея ли си? Ще започнете ли всичко отначало?
SFA

 
  ...


...
преди: 15 години, 1 месец
hash: eb275fc3aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Да склонна съм и то защото знам че не се е осъзнала и ако знаеше едва ли щеше да постъпи така но разберете че прошката не се дава лесно мн трудно преживях загубата на верен приятел ! но повярвайте ми тези белези не се лекуват лесно ! трудно е даже мн но в крайна сметка всеки има право на 2-ри шанс ! да аз й простих но нз другите наши приятели колко ще й простят защото не са настроени оптимистично !!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 1 месец
hash: feb600bf2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имах точно такава приятелка като теб. Те също скъсаха след време и тръгна да ми се извинява да иска да се сдобрим и така нататък. Простих и естествено. И на теб ще ти простят, ако бъдеш честна и искрена, НО не позволявай това да се повтаря, защото при мойта това се повтори и вече не мисля да и давам трети шанс..

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 681acac869
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Да ако са ти истински приятели биха те разбрали и подкрепили. Поговори с тях и им кажи какво чувстваш, мислиш, че искаш да бъдеш с тях и т.н. Прошка не се дава лесно. Трябва да се стараем да не нараняваме приятелите си. Въпреки че прощават грешките ни, не би трябвало да се злоупотребява със тяхното търпение и въобще със всичко. Да ценим това което имаме, за да не го загубим, и за да не съжеляваме после.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: cd36cbff06
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Здравейте. Казвам се Емилян. Накратко Емо. Проблемът ми:
Имам един мой приятел Матей. Приятели сме от 2 години и половина. Един ден той спря да ми говори и да ми обръща внимание!
Всеки път, когато го гледах как играе на телефона си ми казваше
, , Не съм ти позволил да гледаш! " Защо ми стана враг, не знам!
Сигурно е заради едно момиче на име Гергана! Матей си измисля шеги, които изобщо не са интересни, а Гергана се смее на тях!
Питате се защо е заради нея? Защото Матей я харесва и не иска да му я взема за гадже! Още сме малки. В 3 ти клас сме и някои са на 8 години, други на 9. Както някои знаем приятелите идват и си отиват!
Съвет, който почти всички знаем изоставят ли те чакай. Те сами ще се върнат! Не се ли върнат не знаят какво са имали и не са истински приятели! Не се ли върнат, остави ги! Има и други риби в морето!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: d554c8b809
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това което си направила е страшно глупаво. Не можеш заради "мъжа на живота ти" да се разделиш с най-добрите ти приятели, защото с мъжа все някога ще се разделите, но приятелите ти винаги ще са с теб. Сега единствено ти остава да поговориш с тях, да им се извиниш и да им се помолиш да ти простят. Успех!

 
  ...

...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: bbc1450b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Това да бъдеш изоставен заради "мъжът "мечта"" боли адски много.. Да, искам приятелката ми да е щастлива, да е влюбена, но те се откъсват съвсем, никога не бих желала да им се меся или да се разделят, просто гледаш как приятелството ви изчезва и от това боли страшно много :( А всички знаем, че чувствата са като храната, веднъж изстинат ли, колкото и да ги притопляш, вкусът им никога няма да е същият... :(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker