Относно любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Относно любовта
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 1517 пъти
Здравейте, 1. Ако имам правописни грешки извинете предварително... Историята е дълга!

Аз съм момиче на 15 години и искам да се посъветвам със вас. От 1 год и 4 месеца съм със едно момче... Много се обичаме, но проблема е там, че той е с 9 години по-голям от мене, знам че ще кажете, че съм луда или тем подобни, но не ме съдете веднага.

Със него се запознахме във Фейзбук, но преди това когато съм пътувала във автобуса за вкъщи той просто ме е видял от едно кафене като още тогава ме е харесал. Когато се прибрал в къщи седнал на компа и по голяма случайност ме е намерил без дори да знае името ми. Запознахме се, писахме около 2 седмици и решихме да се видим на живо, но от разстояние защото все още не бях го опознала и бях предпазлива.

Когато го видях още повече ми хареса, както той мене. След като се прибрахме отново пред компютрите почнахме разговори по Скайп по цял ден.. и когато той ме попита искам ли да бъда гадже със него аз му дадох положителен отговор след два дни. След около месец се видяхме нормално, но тайно, и тогава се целунахме за първи път. Всяка седмица се срещахме (просто целувки) всичко беше идеално, но след 4 месеца в един красив момент, майка ми каза, че трябва да заминем за Чужбина, защото баща ми работи там, а в БГ няма живот. Когато му казах той го прие много емоционално, но въпреки това каза "ние ще сме заедно каквото и да става" Аз заминах, беше много разстроен, но с течение на времето свикнахме.

Постепенно казах и на майка ми за него, а той постоянно поддържаше връзка с мене по Скайп, по цял ден не излизаше от тях, както до сега, само когато е на работа естествено го нямаше и няма. Твърдеше, че много ме обича както е и до сега. Вече 10 месеца сме разделени , той е в Чехия, аз съм в Ню Йорк. Когато бяхме БГ ми пращаше постоянно подаръци, както и когато съм тука. Ужасно много го обичам имаше един период в които не се бяхме чували 1 месец и двамата полудявахме и разбрахме, че един без друг не можем.

С времето и баща ми се дърпаше, защото разликата между годините ни е голяма, но после се успокои. Гаджето ми е голям романтик, прави всичко за мене дори мога да кажа че ще убие някой заради мене в буквален случай. Искрата между нас никога не е запазвала или най-малко намалявала, до сега никога не сме се карали или спорили, винаги сме намирали начин да се разберем. До толкова се е вманиачил в мене, че иска във неговата стая на едната стена да сложи моя снимка в реален ръст. Той много иска да дойде при мене, но като свърши сезона на работата му.

В момента всичко е розово, знам че не всичко което хвърчи се яде, но ужасно много го обичам, за да го оставя и мисля, че щом той не ме остави, когато заминах, знае ли наистина ме обича.

Та въпроса ми е голяма ли е разликата между нас, искам всеки, ако може да изрази мнение, но дори и да е голяма за нищо на света не бих го оставила... Благодаря за вниманието и времето, което ми отделихте

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6649c9d323
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила всичко е перфектно ама нещо годините да не са много.. Успехрдавай се че има човек който толкова те обича

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ed0c22734d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Любовта няма граници. Вие се обичате и не проваляйте отношенията си само заради нещо такова!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker