Влюбих се в двама коренно различни и се чудя кой да избера! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбих се в двама коренно различни и се чудя кой да избера!
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 1875 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 13 години и за пръв път усещам, че се влюбвам. Интересното е, че съм имала няколко несериозни гаджета (само се водихме така ;) ), като по-малка, но никога не съм се чувствала така, както сега. Момчетата, обаче са кпоренно различни.

Накратко: Още от миналата година си падам по едно момче, което е 1 година по-голямо от мен. Той е красив, умен, изключително съобразителен и възпитан. Семействата ни са приятелски! Един вид с него прекарваме много време, но се ограничавахме само като приятели. То и без това ние никога не сме се харесвали чак толкова!

Веднъж аз, мама и татко отидохме на гости у тях. Братчето му бе излязло и той използва момента да ми се обясни в любов. Аз го гледах около 5 минути без да кажа нищо ;) Изведнъж ни викнаха да вечеряме и аз си останах на масата, докато той отиде в другата стая ;ss Така другия път като се видяхме се разбрахме, че ще сме само приятели. И тази година той си хвана гадже и аз си умирам от ревност! Но защо?

Другото момче е на мойта възраст, от моя клас и с него сме добри приятели. Той обаче е абсолютна противоположност на другия. Забавен е, спонтанен, много романтичен, но и доста голям бунтар. Та той е казал на един съученик, че ме харесва, но аз го игнорирах. Изведнъж усетих, че го харесвам и дори се влюбих, но чувствата му вече се бяха променили.

Сега имам някакви смесени чувства и се чудя кой да избера, защото и двамата ми предложиха да станем гаджета!! Моля, помогнете! Дайте мнение първия или втория и защо ??? ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8a1cbcd8f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На твоята възраст чувствата са много объркващи, нормално е, защото сега изпитваш тепърва нещо ново и си объркана. Не знам точно какъв съвет да ти дам, но едно ще ти кажа прецени добре с кой от двамата се чувстваш по-различен неповторим начин отколкото с останалите. С кой се чувстваш на място и би му се доверила изцяло, прецени добре не изпускай възможността да си щастлива. Аз съм момиче на 15 и ще ти дам пример с мен и моя приятел, заедно сме от доста време и характерите ни са коренно различни, аз съм спокойна а той спонтанен и напълно противоположен на моите качества, но така се запълваме изцяло и с него се чувствам неповторимо и на място ето една година и нагоре. Та мисълта ми е, че няма какво да се колебаеш послушай сърцето си и виж с кой от двамата си запълвате изцяло, на кой качествата и интересите ти допадат най-много и продължи напред. :))

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 22f135c091
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Избери втория, ако си наистина влюбена в първия, нямаше да се влюбиш във втория.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 51cd6bbcaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Като начало ще помоля да не ме намразиш или определиш като някой груб хейтър, просто ще изкажа мнението си.
Като начало ти си на 13. Любов на 13? Не ме разсмивай... Представа си нямаш какво е истинска любов. Това, което изпитваш се нарича привличане. Нормално е, влизаш в пубертета и започва да те интересува противоположния пол.

За първото момче ми се струва, че си изпитала подобни чувства заради признанието му. Изненадало те е и те е накарало да се замислиш. Ревността е, защото си си внушила, че обича теб и само теб. Това ти е харесвало.
После казваш, че чувствата на втория са се променили.
Значи... нито единия вече не те харесва? Така излиза накрая. Предложили са ти преди време, така ли? И все пак замисли се, помисли само и единствено за себе си. Недей да си мислиш за тях и че може да нараниш единия. Сега си само ти. Помисли кого обичаш повече :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker