Самотен съм :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Самотен съм :(
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 1938 пъти
Здравейте, от известно време гледам форума и се чудя дали да споделя в вас проблема ми, и така в крайна сметка се реших защото няма какво да изгубя.

Ще започна с това , аз съм хубаво момче на 18 години (не се хваля) занимавам се с актьорско майсторство вече 8 г. снимам се в реклами филми и т. н. Проблема ми е, че нямам истински приятели... покрай снимките има много хора, който се опитват да се сближат с мене, но само да кажат, че ме познават. В училище смея да кажа, че съм един от как да се изразя.. може би (готините)? И така много страдам поради факта, че нямам истински приятели, имам много познати, но не и истински приятели.

Понеже вече съм си патил и хората са ме използвали за какво ли не вече имам страх от сближаване с хората. Нямам с кого да излезна или на кой да си излея душата кога има нещо което ми притеснява.. Преди бях отворена личност просто последната 1 години ми дойде в повече изпокарах се с най-близките ми хора и понеже съм инат (с което не се гордея) ги отбягвах не разговарях с тях и в последствие вече съжалявам. Ужасно е когато излезнеш с някой и знаеш, че той е с тебе само защото няма какво друго да прави в момента или просто хората да видят че ме познава...

Другият ми проблем е все още не съм правил секс... причината поради която е така е че, имам късо гемче. От 1 година все се каня да отида до болницата и да ме оперират, знам че става за 5 мин, но все пак ме е срам и другото което е веднага по интернет ще се разбере за проблема ми и ще бъде голяма излагация... Много момичета ме харесват и са ми "налитали" всеки път съм ги отблъсквал. Имал съм сумати възможности да правя секс но, си останах само с възможностите. Недейте да ме плюете, просто исках да споделя с някой какво ми е на душата...

П. С. вече съм не мога да се доверя на никой... мислех си още преди време, че когато стана "известен" ще живота ще ми бъде песен, но не е така... Мисля че ще си остана самотен поне още много дълго време.. Според вас трябва ли да отида на психолог или поне един разговор с майка ми, която винаги ме е подкрепяла адски много, дори в най-трудните ми моменти тя ми казваше ТИ МОЖЕШ, ДАВАй!

Моля ви посъветвайте ме какво да правя, защото съм доста объркан и оязвим в момента.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 59b92c8a67
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-добре е да посетиш психолог и се опитай да оправиш отношенията с близките си. Не се доверявай на всички, опитай се да опознаеш хората около теб и се сприятели с тези които не са изполозвачи :)!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7727be2a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прекалено си умен, за да не си самотен. :) Обмисли какво точно искаш, представи си го на живо, за да видиш дали наистина това ти трябва и разсъждавай върху начини как да го постигнеш. Има хора, които заслужават доверие, търси ги всред непознати, не им се хвали със личните ти постижения, за да не те изкушава мисълта, че заради тях те търсят.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a7a46da86e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не всички хора ще те търсят само заради това, въпрос на време е да ги откриеш :) Най-добре поговори с майка ти, тя ще те разбере най-добре и е напълно права - "Ти можеш!". Бих искала да се запозная с теб, интересен си ми :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b53d793ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, разбирам, как се чувстваш напълно. Бих искала да ти дам няколко съвета, който мисля, ще ти бъдат от полза, първо премисли добре, защо си се скарал с близките ти хора, вероятно, ако е нещо дребно, наистина вече е преминало, но гордостта ти, не ти позволява да потърсиш контакт с тях. Ако пък е нещо наистина сериозно, а близките ти хора, не го осъзнават, опитай да им подскажеш, че са те обидили и наранили, понякога човек е длъжен да направи първата крачка, защото страхът в теб, може да е и в отсрещния, а да загубиш най-близките си хора, заради този страх, повярвай ми никога няма да си го простиш. Не мисли, че хората около теб са еднакви, винаги има изключения, вгледай се в околните и разбери, кои те цени, заради това, което си, подозирам, че, ако четеш коментара ми, ще си кажеш, че не съм права, защото всички те използват както казваш ти, тогава започни да правиш нещо ново, отиди на курс за някакъв език или нов спорт например, опознай нови хора и покажи истинското ти Аз, тогава ще си сигурен, че хората ценят истинския човек в теб, а не външната опаковка. Мислиш ли, че причината за отношението на околните отчасти може да е в теб? Помисли върху това, както и не продължавай да се затваряш в себе си, открий нещо, което ти харесва да правиш, за да преодолееш кризата, в която се намира личността ти в момента, а това, че имаш такава прекрасна майка, е само плюс, можеш да споделиш с нея, тя все пак те познава най-добре, ще ти даде и добър съвет. Не бъди самотен, вярвам, че ще намериш приятел, с когото да споделяш, а докато това стане, всички, които се отзоваха на проблема ти са с теб, как може да си самотен тогава :) Успех и очакваме развитие :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9cf9970a20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Благодаря ви на всички за съветите, мися още утре да поговоря с майка ми :) №3 Нищо не се знае, може някой ден да се запознаем :))

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 92cbc018a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, разбирам как се чувстваш, но не си го слагай толкова навътре. Аз също съм момиче на 16 години и нямам много истински приятели, но излизам всяка вечер, дори и с хора, които ме използват да речем. Понякога от едно такова излизане може да се получи приятелство.

Психолог не ти е нужен, поне не за този проблем. Всичко е в главата ти, просто престани да се съмняваш, че всички те използват. Няма значение колко пъти си патил от такива хора, просто си дай поука и продължи да се сприятеляваш и недей си отблъсква възможностите, защото не знаеш какво можеш да пропуснеш.

Относно секса - отпусни се, не всичките са "надарени", просто се старай в началото, което би трябвало да компенсира поне малко недостатъка(ако мога така да го нарека).
Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 504184e58e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз имам същия проблем. Момиче съм на 14 и преди година се преместих в друг град. Преди излизах много често, забавлявах се с приятелите си, но когато се преместих престанах да излизам където и да е. Сега нямам нито 1 приятел с които просто да се помотаем заедно. Никъде не излизам, седя си само в нас. А като си представя че на 15 септември ще съм отново в ново даскало направо... преди имах приятели, а сега нямам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker