Когато всичко е на шега - е ОК, но не и когато е сериозно... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Когато всичко е на шега - е ОК, но не и когато е сериозно...
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2015 пъти
Здравейте приятели,
Аз съм общително момиче, обичам да общувам и страхотно много обичам шегите, независимо какви са те, разбира се умея да се държа сериозно, когато се налага и имам чувство за мярка. Не съм разлигавено момиченце, аз дори не понасям прекаленото чувство за лиготия у себе си и у хората.

Та историята ми е такава. Преди около 2-3 месеца се запознах с момче по и-нет, и разбира се решихме да излезем. Прекарахме си страхотно, супер много шеги и разбира се държането ни беше сякаш се познаваме от години и сме добри приятели. След това решихме пак и пак и пак да се срещнем. Срещите бяха все едни и същи, забавни, отпускащи от ежедневието, с две думи казано - беше страхотно! Не след дълго вече бяхме с табелка - обвързан/а.

Както казах по-горе страшно си допадаме, допълваме каквото още искате, но не и в една тема - и тя е да бъдем сериозни. Когато започна някоя сериозно тема той ме гледа сякаш иска с поглед да ми каже "Спри, скучна си ми!" и затова не знам на каква вълна да го отнеса, а имам нужда да разбера повече за него, отколкото той ми казва. Също когато опитам да му споделя, то тогава погледа е също толкова "затапващ", което страшно много ме притеснява. В друго отношение проблеми нямаме, всичко е страхотно.

Амм, та въпроса ми е, дали той ме има само за забавление(във всеки един смисъл на думата) или просто аз прекалено много избързвам с нещата?
Благодаря Ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: f7222c81a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен трябва и двамата да следнете и да му кажеш че си сериозна и искаш да разбереш някои неща пак и в тва няма нищо срамно :) макар и да му е скучно трябва да говорите сериозно защото в бъдеще когато един от двамата е сериозен другия няма да му вярва :) Т'ва мисля аз... Успех
Джем

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: a215b60645
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Някои хора просто не обичат да ги разпитват и да говорят за себе си :)
бабчето Пени

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9f93633037
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Правилно ли разбрах, че темата на сериозния ви разговор е женитба?
Аз навремето как се страхувах да говоря на тая тема - да не го уплаша, да не го стресирам. Мислех, че не е прилично жената да говори на тая тема и трябва да чака предложението от мъжа. Донякъде е така, но...
Когато двама души са истински заедно, признали са любовта си и не са излъгали - такава тема на разговор е най-естественото нещо. И ако това кара единия да се чувства застрашен и дава заден ход - нали се сещаш за що за близост става въпрос...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 106f978f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката:
Благодаря ви за съветите.
До №3: Не, не става въпрос за женитба, а просто по-сериозна тема от шеги и т.нат. Просто искам да разбера нещо за него, нещо което е лично или просто да го науча да ми споделя и проблемите си, и неща, които му харесват и го правят щастлив. Тоест искам да се докосна максимално до живота му и да се опитам да го свържа с моя. :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2e4af4401f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Моят съвет е да го зарежеш. Когато човек обича не би ли искал другия да знае неща за него, да се докаже един вид? Разбира се, че нещата се променят, ако не се харесва или няма високо самочувствие, но откъдето и да го погледнеш това не е сериозно оправдание. Преминах през такава връзка. Беше ни адски забавно, когато бяхме заедно - шегувахме се, усмивката не падаше от лицата ни, смях на макс... Но на сериозна тема ме отрязваше. Веднъж го попитах за лъжата и неговият отговор беше "Какво? ! Ти добре ли си? " Опитвах се да науча неща за него, това какво го интересува, а той за тях все ми отвръщаше с присмех и несериозност. След 2 месеца ме заряза - Спря да ми отговаря на съобщенията (в скайп, фейсбук) и дори ме изтри.
Изчакай още малко, "анализирай го" и ако продължава да бъде такъв му бий шута! Ако искаш де. Може пък и вашият случай да се окаже с положителен резултат. Моят беше трагичен за мен и за не го, дори си хвана друго гадже.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 62a282c2fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И до къде си мислиш че ще стигнеш с този лиглъо? В живота има много сериозни неща и трябва да се научите да ги приемете. От написаното ти разбирам че за него живота е само кеф и забава. Така ли смяташ да продължиш? Единственото нещо в което го бива е да си лафите. Но ако много го харесваш трябва да седнете и да си поговорите! Успех и споделяй какво се случва! :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker