Самота - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Самота
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 1656 пъти
Здравейте. За първи път ще пиша в подобен сайт, така че не знам как ще мине. Аз съм момче на 19 години и се боря със самия себе си. Проблемът ми е че постоянно си внушавам някакви глупости. 1, 78 и 66кг не съм едър но не съм и кльощав. Преди се мислих за супер нисък, а от скоро ми се появи нещо като комплекс от това че не си приличам на годините. Като се запозная с някой на моята възраст и му кажа на колко съм обикновенно реакцията е такава "астига бе, ти сериозно ли, лъжеш ме ". Питал съм ги колко ми дават и те казват 17 макс 18. Това е защото нямам почти никаква брада. Имам нормално окосмяване по ръцете, краката и топките но на лицето нямам почти нищо.

Това ми пречи да завържа контакт с някое момиче почвам да си мисля някакви простотии че няма начин да ме хареса и тем подобни. Това е пълна простотия, защото някои момичета са ми казвали, че съм привлекателен и въобще не спадам към грозните. Спортувам редовно храня се здравословно излизам с приятели, но контактите ми с момичета са почти нулеви.

До сега учих в гимназия в която имаше много малко девойки. Сега съм приет в УНИ, в които пак ще има малко момичета и се плаша. Не съм имал сериозна връзка и напоследък започва да ми става самотно. Голяма част от приятелите ми си намериха приятелки във фасебук, аз нямам и се чудя дали да не пробвам така. Знам че проблемите са само в моята глава и ако се справя с тях всичко ще се нареди. Но не мога да направя първата крачка. Постоянно отлагам.

Не знам нито сам задръстен, нито съм някакъв гийк, по скоро се определям като готин, мил, романтичен но не сам се разкрил пред никое момиче. Точно поради редките ми срещи с тях вече се притеснявам при запознанство, изпотявам гълтам си езика. Решил съм да сложа точка на това и да постава едно ново начало, надявам се да дадете някакви препоръки или съвети. ;) Мерси са отделеното време.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: d7f22a9784
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е това нищо не значи, аз съм на 23, имам брада и то като на поп, но чак последната година спряха да ми искат лична карта по дискотеките, просто сме си младолики и това ще е в наш плюс в бъдеще. М23

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e54c537d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми виж сега, аз също съм ниска за годините си и понякога хората си мислят, че съм по-малка, но все пак момчетата са ме харесвали въпреки ръста ми, но това няма нищо общо.
Просто свестните и добри хора най-трудно си намират половинка, а ти ми изглеждаш свестен, но не се притеснявай! Твоят живот тепърва започва и нещата ще се наредят!

~sad-baby~

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4fbd6dd122
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Все пак не си сам - ти и самотата, това прави двама. :) Аз съм мапълно сам, даже самотата не ми обръща внимание, и е супер кеф. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 40f22f4232
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Батка , този път съм го минал.
"Знам че проблемите са само в моята глава и ако се справя с тях всичко ще се нареди." Тук идва проблемът как става , разрешаването на проблема .
Това ще ти помогне - http://pickup-project.net/forum/
Чети и после пиши какво мислиш.
Оран Гутанович

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3bd1aa3abc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нисък? ! Пич, какво да кажа аз която съм 152. :D Не се притеснявай, няма от какво. Навярно си много интересно момче, да си призная аз не си падам по тези които много се отварят, така че не се прави на нещо което не си и просто бъди себе си. Сто процента ще си намериш приятелка, но в момента в който спреш да търсиш такава. Не мисли за последствията, бъди себе си и се забавлявай.
Надявам се да съм помогнала:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker