Как да го заинтригувам повече? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да го заинтригувам повече?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 4412 пъти
Здравейте! На 17 год. съм, но няма да се представям, направо минавам към въпросния "проблем" :D.. Случайно се засякох с момче, с което никога дори и една дума не бях разменяла, от един град сме, но сме се засичали 1-2 пъти. Та, досега и аз, както и той, не бяхме проявявали никакъв интерес един към друг. Докато, след като се засякохме случайно, той ме намери във фейсбук и започнахме да си чатим.. И, от тогава, започнах да му обръщам по-особено внимание. Пишем си около седмица вече, в началото ме накара да излезем, като се прибере, защото не беше в града. И общо-взето имаше мноого голям интерес от негова страна. Сега обаче, усещам, че не е толкова заинтересован. Никога не ме е пренебрегнал или нещо от сорта. Въпросът е, че напоследък не пише той, а досега го правеше. Аз не знам дали да му пиша, защото не искам, в никакъв случай, да му се натрапвам. Разбира те ли, просто не знам какво става в главата му и заради това не знам какво да правя :D.. Според вас, да задействам нещата аз, без да го чакам него или да видя дали той ще направи нещо по въпроса? Изобщо как да го заинтригувам повече? Благодаря предварително :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 779636a4e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Боже, просто му пиши. От къде пък той да знае дали няма да ти се натрапи, ако ти пише първи. Да не говорим, че до сега само той го е правил, а не ти, човека може а се притеснява за същото. Или да е решил, че не ти пука особено . Нищо няма да загубиш, ако му пишеш. Поне до сега не са ми известни такива случки.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 613bf74228
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пиши му, той чака да види дали ти ще се сетиш!


***maceto***

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c771a41ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Уф, мислите ли? Винаги съм била на принципа, че ако той иска ще ми пише, но като се замисля.. може и той да си казва същото. Между другото, едва ли се притеснява, че ще ми досажда, защото той е доста "вървежен" и е свикнал всички момичета да са му в краката, едва ли не. Не искам да очаква същото и от мен. А и, явно не съм се изразила правилно, писала съм му и аз, не единствено той. Мразя тези ситуации, когато не знам как да постъпя...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2570d22dd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не му пиши! Изчакай да видиш дали е заинтригуван към теб и ако не проявява интерес спри да се занимаваш! Споделяй какво се случва :).

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0b6ac2d663
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не мога да преценя какъв човек е той. Обаче, ако го харесваш, защо пък да не му пишеш? В противен случай, може много да съжаляваш. Аз лично съм мъж и бих бил щастлив, ако някоя жена покаже, че проявява интерес към мен. Много отблъскващо за мен е, когато пиша и разговарям с някоя жена, а тя не ми отвръща по никакъв начин. Тогава губя интерес много бързо.

Моят съвет е да му пишеш, по никакъв начин няма да се натрапваш.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 62adc6c579
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Добрее, виждам, че има противоречиви мнения. Затова, ще ви помогна малко, като кажа, че му писах от ония дни и той веднага ми отговори.. получи се приятен чат. Накрая не се сдържах и го попитах открито: " Защо спряхме да чатим? ", а отговора му беше, че всеки си има задачи, като цяло, не че имало някаква причина. Което ме подразни и му казах, че щом е толкова зает, когато има време и желание може да ми пише. Между другото е футболист, започна да ми обяснява, че бил смазан от продължителните тренировки. И реши да ми докаже, че казва истината като ми изпрати хронология с друг футболист, негов съотборник, с който обсъждат "нечовешките" тренировки, които имат напоследък. Това малко ме навява на мисълта, че все пак не е безразличен.. Вие какво ще кажете за цялата тази сага? :D А забравих да благодаря за коментарите дотук- Благодаря ви! :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0b6ac2d663
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От 5. Ти решаваш дали да продължиш или не. Вече не си и толкова малка, въпреки че нямаш 18 още. Според мен, зависи каква връзка търсиш. Ако е нещо сериозно, не знам дали този човек има бъдеще в професията си или дали е сериозен по принцип. Изглежда, че се интересува от теб, но не мога да преценя до колко.

Моят съвет е, ако наистина го харесваш, да се опиташ да започнеш връзка с него. Ако не станат нещата, винаги има и други мъже :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 62adc6c579
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   В началото си представях сериозна връзка, но сега.. не мисля, че ще стане. Съгласна съм, че има някакъв интерес, но не е достатъчно заинтересован. Затова, аз му казах и на него.. ако има желание да ми пише, аз бях дотук, "пас" съм. Много благодаря за съветите на всички ви. :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker