Наскоро разбрах, че е съден заради побой и изнасилване на предишната си приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Наскоро разбрах, че е съден заради побой и изнасилване на предишната си приятелка
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 3889 пъти
Здравейте на 18 години съм. Ходя с едно момче от моя клас, обичам го адски много той е всичко за мен, предполагам, че и той ме обича, защото за абсолютно всеки мой каприз ми огажа до тук всичко е на 6, но(това проклето НО). Родителите ми и приятелите ми са простив тази наша връзка.

Наскоро разбрах, че е съден заради побой и изнасилване на предишната си приятелка. Намерих момичето и излязох с нея на кафе, излезе много разбрана и ме посаветва да стоя далеч от Коцето (така се казва той), защото и с нея 1вия месец е бил много мил и разбран. Цялата и история ме потресе и като го питах за какво става въпрос Косьо ми каза, че това момиче е лудо и е била в лудница. Попитах го дали изобщо е съден, а той каза, че е съден за съвсем друго нещо поразпитах насам натам и теорията на момичето излезе на 100 % вярна.

Поисках пак обяснение и то пак не ми се даде изцяло. Той ме уверява, че ме обича много, но след тези факти, който ми изясниха същноста му ми се иска да прекратя всякакви отношения с него, но не мога ОБИЧАМ ГО ! кажете ми какво да правя ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 4e2cd4ca21
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мене, това момче има психически проблеми. Гледаи да се отървеш от него преди да е станало късно. Сигорно се почустваш много гадно. Но внимавай най-накрая ти да не си наранена. Има едно "да обичаш е същото като да пееш песен, но няма песен без край" и обичта ти към него някога ще свърши. По добре се откажи до като е ранно! Съдбата ти е в твойте ръце :)

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 3782499cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момче съм. От моя гледна точка не знам кво да кажа. Има някои противоречиви факти. Но от всичко това ще ти кажа да не го оставаш веднаха. Щом всичко е било хубаво може да бъде хубаво и за напред. От тогава до сега е минало време, за което приятелят може да съжалява. И за това да не иска да си признае. Трябва да изчакаш, в същото време и да се пазиш.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: c19381fe03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти го обичаш, нали? Тогава как ще го напуснеш? И ще го напуснеш ли изобщо?

Тази твоя история ми напомня, на живота на моята братовчедка. И тя така се хвана с едно доста симпатично момче. После разбра, че правел сцени, напивал се, имал няколко предупреждения от полицията и тн. и тн. Тя найстина се беше превързала много, към това момче. Попита го, искаше обяснение (както си направила и ти в случая). Той отрече, макар че доказателства твърдяха обратното на думите му. И въпреки всичко, тя реши, да остане при него. Обичаше го твърде много. Мислеше и все още мисли, че той се е променил (всъщност беше найстина така). В крайна сметка те вече са заедно 4 години и всичко е наред.

Може би с теб е нещо подобно. Има два варианта.
Или ще изживеете едно щастливо бъдеще. Или той ще се окаже изверг и ще постъпи с теб, така както е направил с бившата си.

В този случай, ние не можем да ти помогнем. Поради една проста причина - не го познаваме. Ти го познаваш най-добре и съм сигурна, че сама можеш да прецениш, какво решение да вземиш.

И тъй като все пак търсиш съвет аз мога да ти го дам, но знай, че аз съм просто човек отстрани.

Съветвам те да останеш с него, само и единствено заради чувствата, които изпитваш. Но си имай едно на ум за случилото се. Времето ще покаже. Ако нещата се наредят - няма да има за какво да се притесняваш. Ако ли не, при първото му "избухване", или пък ако се опита да ти посегне, бягай. Още тогава - на същия ден, събери си багажа и го напусни, въпреки чувствата. Защото тогава ще е много по-различно.

Помисли добре, какво ще предпримиш и ако има някаква промяна или нещо, за което искаш да поговорим, пиши.
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 641a1b8ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато нямат с какво да се оправдаят, казват Обичам те.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: de1d83a433
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мила, единственото, което мога да ти кажа със сигурност е, че ние хората трудно успяваме да повярваме, че другите се променят!

В твоя случай - ти не вярваш, че приятелят ти може да се е променил. И дори да е извършил всичко онова, което казваш, може би той просто се опитва да поправи грешката! Може просто да му е трудно да говори за това, опитай се да го разбереш. Дай му време. Ако видиш, че нещата вървят на зле, и той не се е променил, бягай. Но преди това му дай шанс. Хората се променят!!! Ако сега го изоставиш, може по-късно много да съжаляваш! Нищо не губиш поне да опиташ! Късмет! :)

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 815bc454fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Виждал съм такива "пичове" дето бият момичета.
Не разбирам защо обаче те (момичетата) стоят като кученца до тях и не смеят да мръднат защото били влюбени в побоиниците си.

Знаела тя , че гаджето и е ............. (не знам как да нарека такъв индивид) ама е влюбена в тоя голям мъж, който бие жени.

Не знам смешно ли е това или трагично.
В момента нямам приятелка (не ми е ясно защо даже и на покана за кафе ми отказват последно време), а един съсед циганин и ма прекрасно русо девойче за приятелка и я смила от бой, ама тя си стои при него и си го обича.(сигурно я кефи как мирише :)))))
Такива пародии се разиграват днешно време.
Така, че моме стига си се чудила и бягай от тоя изрод докато не попаднеш под ударите на лабилната му психика.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 62df6a8dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това жените сте големи кучета, носите на бой еебане и психическо натоварване. Ще се оправиш. Ама тоя мъж никога няма да се оправи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker