Отново всичко се повтаря! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Отново всичко се повтаря!
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 1935 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 14 години.
Оставиха ме на поправка по математика и не успях да отида (семейни причини) и оставам за августката сесия. Понеже не мога да кандидатствам ще бъда в непрофилирана паралелка в старото ми училище. Там имаше едно момче което постоянно ме тормозеше без причина, измисляше ми прякори и търсеше всякакви възможни начини да ме издразни. Сега и той ще учи в това училище но в друг клас. Проблемът е че му писах в аск. фм и той май е разбрал не съм много сигурна но въпреки това той отново щеше да се заяжда. В 7-ми клас харесвах едно момче, той после ме хареса и беше го питал за мен но той наговорил ужасни неща и той дори не ме и погледна. В общообразователните паралелки влизат наркомани, кифли и т. н. които постоянно ще ме тормозят а аз съм много плаха и чувствителна. Не знам какво ще правя, ще бъда тормозена от всякъде. Искам да остана само за тази година и после да кандидатствам но тази година ще е повече от ужасна. Най-лошото е че дори не знам как да се запознавам с хора (звучи тъпо но е факт). Ръкостискане/Здравей аз съм... / или не е задължително да се запознаваме в първия ден? ! Не знам много съм объркана и отчаяна. Ако сменя училището ще отида в някое по-лошо защото това е най-хубавото училище в района ми. Как да се запозная с новите си съученици и те като започнат да ме гледат подигравателно още от първия ден? Кифлите със сигурност ще ме тормозят и какво да правя? Много ви моля помогнете ми! Разчитам само на този сайт :(. Не искам отново хората да ме гледат все едно съм нищожество и да се възползват от мен, да ме мачкат и третират.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 630fa51700
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбирам те :(, аз също бях тормозена 3 години - биеха ме, обиждаха ме, това всичкото ВСЕКИ БОЖИ ДЕН! Никой не ме защити, последната година останах без приятели и стана още по-лошо - не само, че ме биеха - те ме пребиваха! Учителите нищо не правеха, родителите ми идваха в училището, но не и не! Подавахме жалби, пробвах сама да се защитавам - отвръщах им на обидите, на ударите, но като ударех един, после ми се насъбираха 5-6 и ме пребиваха, нищо, че бях просто едно малко и крехко момиче.

Всичко стана, защото едно момиче, което ме намрази още в първи клас ги наговаряше! Момчетата ме биеха, момичетата ме обиждаха и унижаваха. Разбира се, на тези момичета много пъти съм им отвръщала и едната щях замалко да я пребия в час. Да, и през часовете ме тормозеха, стигаше се даже до бой. Всичко това от 5-ти до 7-ми клас включително..

В 5-ти клас успеха ми спадна от 6 на 4-5, в 6-ти клас ми спадна на 3-4, а в 7-ми на 2 и 3, а това ми беше най-важната година. Едва избутах.. но!! Не ме само от моя клас тормозеха - тормозеха ме и от другите класове /другата паралелка, когато бях пети и шести клас ме тормозеха и от горните класове, биеха ме, обиждаха ме/... ужас!!
Накрая обаче се стегнах и влязох в хубаво училище... успях едва-едва да се измъкна!

Виж сега - каквото и да става, ще бъде само за една година! През тази година се старай много, за да влезеш в хубава гимназия и да започнеш на чисто. Само разбери в кои училища ще ходят тези, които те тормозят, за да знаеш къде да ходиш и къде не. В никакъв случай не трябва да сте в едно училище с тези иначе всичко ще се повтори. Колкото и трудно да е, трябва да си силна!! Аз съм убедена, че ще се справиш!

Предполагам, че тези, които те тормозят са някакви простаци.. това означава, че ще отидат в някое долнопробно училище. Затова се стреми към някое по-елитно, защото там учениците се „филтрират“ - не влиза кой и да е! В елитните училища учениците са по-цивилизовани, е, има идиоти, навсякъде ги има, но ще бъдат по-малко! В тях и по-трудно ще се влиза, затова се стегни! В никакъв случай не отивай в някое, където се влиза лесно - там пак ще те тормозят. Просто няма друг изход! Сега не е сигурно дали ще те тормозят, но както ми го описваш - има голям шанс. Но знай - каквото и да става, трябва да бъдеш силна! Старай се тази година много и влез в хубаво училище, просто НЯМА НИКАКЪВ ДРУГ НАЧИН, АКО ИСКАШ ДА СЕ ИЗМЪКНЕШ! НИКАКЪВ! Аз така се спасих.
*Яса, 14 години

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6876a6b722
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе миличка, я не се панирай... щели да ти се подиграват. Не отивай на даскало с тази настройка, че няма да те харесат. Просто усмихвай се, ако те е толкова срам да се заговориш с някой поне отговаряй нормално и без притеснения, когато те питат нещо. Спокойно, недей да мислиш така, а и няма нищо трудно даже да се запознаеш с някой, просто казваш Здравей, как се казваш, Приятно ми е аз съм.... или нещо от този род. :) Айде успех :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b1f40177a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мерси много :). Но не знам как ще се справя там всички ще са кифли, злобари и т. н. Познавам предишния 8-ми клас и всички пушеха, пиеха, имаше едни кифли които ме тормозеха но за малко. Всякакви са там, страх ме е какво да правя? ! Като застана там ще седя и ще ги гледам просто. Как се запознава с такива хора? ! Те ще ме гледат от високо и ще се заяждат. Аз имам добър успех просто съм зле по математика, и сега лятото си уча и ще гледам да завърша с високи оценки. Ще съм загубенячката на класа и това момче ще разправя неща на хората от другите класове за мен. Има едно момиче което ще е в един клас с него и тя е приятелка с една моя бивша съученичка която ме мрази. Тормозеше ме без причина и веднъж в 4-ти клас дори започна да ме рита.. Ужасно е! Защо всички са такива гадняри? !

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker