Депресия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Депресия
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2136 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 11 почти на 12 и съм правила много грешки в живота. Значи да започнем преди 2 години аз избягах от родителите си, защото си мислех, че се държат лошо с мен, но вече знам , че има по-лоши родители. И аз незнам защо го направих, майка ми ме намери и аз се оправдах, че съм бягала от даскало и те ми повярваха. След малко време се запознах с един човек които ми каза за порн* и аз го гледах, след 2-3 месеца родителите ми разбраха. Не ме наказаха. И аз оттогава имам депресия. когато някои ме псува, обижда ме или много ме ядоса аз се тъпча като прасе. Помощ какво да правя, аз се опитвам да избягвам обидите, но няма голям успех. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 69cb1dded5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На 11 години си! Нищо не си видяла от живота и ще правиш много други грешки. Но нали от тях се учим. Пътят към успеха е в правенето на грешки и поуката след тях. Най-голямата грешка която е непоправима е това че се занимаваш с глупости вместо да си четеш книжки и да си учиш уроците. Изживей си детството! Гледай филми, забавлявай се а ако някой те обиди с нещо просто си казваш този човек не ми е никакъв, ще дойде време в което повече никога няма да го видя. Усмихвай се и се радвай че си нямаш сериозни проблеми а когато имаш сама си ги създаваш. Ако не искаш проблеми не си създавай и се забавлявай! Успех :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9c1fa90d0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Депресия на 11-12 години, слушаш ли се? ! Та то ти сега ако си в депресия, какво остава да говорим за по-зряла възраст? Излез от филма!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0e89bab4e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Какво да правиш ли? ! Учи, излизай с приятели, занимавай се с някакъв спорт и не мисли за глупости.... :)
П. С. И гледай да не бягаш повече от къщи.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3d64816e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако някой от училище ме обиди или аз го обиждам по - гадно или го удрям!! Ама като го ударя ме изказва. Занимавай се с приятели играйте пинг - понг или футбол! Нищо, че си момиче.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 60b7cd60eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ми аз съм на 12 и имах същия проблем преди 1 година. Само че аз бях в по лоша депресия ако някой почне да ме псува или обижда си донасях кучетата в даскало. И карах кучето ми да хапе оня дето ме е псувал. Реших си проблема като отбягвах тези който ме псуват. А ако не можех. Смисъл ако са много просто започвам да бягам.

 
  ...


...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 11d81f6b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей, Аз момиче на 12 почти 13 години всичко започна когато бях 2 клас едно момче ми каза, че имам много големи уши аз много се натъжавах от това и от тогава вече два месеца не си бях връзвала коса само в къщи, но ревах от, това. След около няколко 1 или 2 години почнаха и да ме обиждат, че имам мустаци от това още повече се натъжавах просто всеки ден след училище когато ме бяха обиждали аз ревах в къщи и се биех просто се само наказвах, и си представях, че са тези който са ме обиждали. Не можеш да живея повече така исках да умра. И това продължаваше и продължаваше , но мина още 1 година и когато отидох за пръв път на училище всичко беше спряло всички който ме обиждаха се държаха приятелски, но сега има други такива хора и не знам как да ги накарам да спрат аз се правя, че не ги чувам, но болката в сърцето не спира. Каква направя?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 11d81f6b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте аз съм момиче на 12 почти на 13 години . Моята братовчедка е изнасилена от братът на момче от нейният клас . всичко е станала един ден когато момчето от нейният клас я е поканило в тях да си играят те се познавали от детската градина това момче Иван е бил близък приятел на семейството на най-добрата приятелка на братовчедка ми . И когато я е поканил у тях и най-добрата приятелка на братовчедка ми също е отишла и братът на Иван заглеждал братовчедка ми отдавна , но тя не е обърнала внимание защото не го харесва и Иван братовчедка ми и най-добрата и приятелка влезнали в детската и започнали да си играят и братът на Иван дошъл и обяснил тайно на Иван какво е станало и започнали да изнасилват братовчедка ми , тя сега е много депресирана и аз не зная как да и помогна с нея сме много близки . По.късно и най-добрата приятелка на братовчедка и са я изнасили , но тя не е толкова депресирана

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5d1dccb740
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравейтее. (да кажем, че съм го написала преди 4 години) това не е депресия. Депресия е да си уморен, да нямаш удоволствие от това, което си правил добре, да си емоционален... на кой не му е гадно, когато го обидят?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker