Дали някога ще я срещна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали някога ще я срещна?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2207 пъти
Здравейте! Момиче на 16 години съм от Варна. На пръв поглед живота ми е добре, но всъщност аз не се чувствам добре. Имам приятел, имам приятелки, семейството ми е нормално , но не съм щастлива. Още от малка мечтата ми е да срещна истинска приятелка, с моя характер, моите разбирания, с която да се чувствам добре, все едно сме сестри. Но така и не се получи досега. На приятелките ми им имам доверие, споделяме си, излизаме, но не ги чувствам толкова близки.

Сега ще ми кажете, че истинските приятелства се завързват от ранна детска възраст, но аз не мисля, че е точно така - за любовта и приятелството според мен няма граници. Незнам какво да правя за момента и дали въобще някога ще срещна такава приятелка, ако може споделете мнения и без обидни коментари :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 87528d31ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз също си мечтая за такава приятелка, но уви не съм я срещнала още. :(
22 ж

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0b2d712f53
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С моята приятелка, която мога да нарека “най–добра“, сме пълни противоположности–нито имаме еднакви характери, еднакви разбирания, дори по външен вид сме коренно различни, но пак сме като сестри. А като се замисля, че в началото дори не можехме да понасяме да сме близо една до друга.. :DМоят съвет е да огледаш хората около себе си–възможно е там някъде да се крие твоят/а приятел/ка, а и да бъдеш по–общителна(мисля, че това би ти помогнало да завържеш приятелството, за което мечтаеш)! Успех и горе главата!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b8e4ac332e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Благодаря ти за съвета номер 2 :) Пожелавам ти с твоята приятелка завинаги да си останете като сестри :) А до номер 1 - явно ще си почакаме :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0bc7378482
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще ти разкажа моята история. Имах приятелка, с коята бяхме 12 тодини това, което казваш, но хората се променят, променихме се и ние. Сега сме на здрасти и чао.

Беше ми трудно да стана близка с друга, но след, но ето, че от 6 клас я познавах в началото просто сеяхме в двата края на стаята, но ето, че случайно станахме приятелки и малко по малко много близки сега след 9 години не си представям живото без нея. Ние сме много различни и много еднакви едновременно. Просто се обичаме и си помагаме винаги, различни сме, но имаме еднакво виждане за това какво е приятелство. Обичам яяяяя ...!!!

От 1 година съм и студентка задочно и имам 2 много близки колежки надявм се и за напред да останат мой приятелки.

Също приятеля ми, който се надявам и да е мъж ми един ден понеже сме сгодени... ми е много добър приятел от 3 - 4 години и аз на него

Също си имам и най-добър приятел момче, с което сме от различни градове, но това не пречи вече 5 години да сме приятели.....

И приятелка, коята много обичам с нея пък ходихме на курсове по бг в 12 клас е от първия ден знаех, че ще бъдем добри приятелки.

Имам и други, но това са най-бликите ми, защо ти казвам това ли ? Защото не знаеш кого ще срещнеш, просто живота ще ти покаже, ще имаи всякакви хора... и такива, който ще те предават. Не търси човек, който да е като теб, а някой който да Е ДО ТЕБ...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d9f6bff34c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Вярно е, че не е задължително с най-добрата ти приятелка да се познавате от много години. Например с едно момиче се познаваме откакто бяхме заедно в детската градина. Излизали сме, ходели сме си на гости, бяхме в един клас, но така и така не станахме толкова близки. Не си споделяхме, нямахме общи теми за разговор. И аз се чувствах като теб, защото имаше хора, с които излизах и прекарвахем време, но беше само така.

Сега си имам най-добра приятелка и определено сме много различни. Няма точна наука за приятелството, за любовта и за взаимотношенията. някой ден ще намериш подходящия човек, вярвай ми! :))

Успех! :)

// Beauty frog //

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker