Има ли смисъл според вас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Има ли смисъл според вас?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 3480 пъти
Момчета и момичета добър ден! Запознах се с едно момиче в интернет и писали сме си 5-6 пъти да са, не повече. Аз много я харесах на външен вид адски е сладичка и секси. Същевременно и е много мила на чат. Всичко е супер. Освен че съм й казвал да излезнем около 2 пъти (от 1 град сме) тя първия път каза че е навита и имала работа на другия ден и ми каза ако искам да си оставя номера за да ми звънне като се освободи. Ест дадох си го, макар че знаех, че няма да ми звънне. Тъпото е че я видях онлайн на въпросния ден, към 3 и във фб беше он и постваше някви нещица. Но нито ми писа, нито звънна.

СЛед около 2 седмици ми писа и вика "здрасти" пита ме как съм бил дрън дрън... и пак се стигна до това аз да я поканя да се видим, защото много искам повярвайте ми. Тя каза че заминавала за около 10-15 дена и като се върне тогава можело. Тя сега си е заминала и се връща до няколко дни, но пак си има скайп и фб ама изобщо не ми пише, аз като й пиша ми отговаря де. Но тя никога не се сеща ебаси...

Мислите ли че някога ще излезне с мен? И какво да направя че да не излезна досаден с този си въпрос? Защото аз ако я попитам пак вече ще я ядосам 100%... ама как иначе бе ма*ка му?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: f63f30f3d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пич, просто никога не можем да разберем какво им е на момичетата в главата. Може просто да си играе с теб, да и харесва вниманието, което и даваш, може нещо да се притеснява, да е несигурна, кой знае к'во е. Ама да те успокоя - ти поне като и пишеш, тя ти отговоаря. При мен има само мълчание. След първата среща си писахме малко и оттогава я няма ник'ва. А не е да не и беше приятно на срещата, то се виждаше, аз не съм некой идиот, който си въобразява само, до някаква степен всеки може да усети това. Така че и аз съм доста объркан като теб. Виж сега к'во ще ти кажа.
ВЕЧЕ НЕ Я ТЪРСИ, а ако тя ти пише, НЕ Я ПИТАЙ ЗА СРЕЩА!
Нека тя да ти предложи, пък, ако не го направи, търси си друга. Няма да се унижаваш я. То хубаво се правят на трудни и интересни, ама кво е т'ва, идва време, в което вече хич не е интересно.

Успех, пич!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6a7cb1dde7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Досаден си станал, успокой топката

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: bb15ad7bb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хаха... и аз се държа по същия начин с едно момче.. не ЗНАМ ЗАЩО, повярвай ми нямам представа... харесва ми донякъде, понякога се държи тъпо, ама пак ми харесва. Постоянно ме пита дали искам да излезем, а аз все извъртам нещата..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a2dace8843
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абсолютно същият случай с мен. Според мен, трябва да си директен и прям. Питаш я дали иска някаква връзка с теб или дали иска да има нещо общо с теб. В противен случай, ще те мотае постоянно.

На една която харесвах, ме мота цял месец, ВЪПРЕКИ, че и казах, че я харесвам поне 3 пъти в Интернет и я бях виждал няколко пъти. Тя сама предложи да излезем, след това постоянно се правеше, че е заета и казваше, че имала, , по-важни" работи за вършене. Накрая като исках просто да говоря с нея, тя ми каза, че не искала да си мисля, че ще се получи нещо между нас. Обиди ме като ми каза, че съм зарибявал всяка жена и ме изкара, че съм някакъв ненормалник.

Общо взето, може да ти намеква, че не те харесва. Питай я дали иска нещо с теб да има общо или не. Ако няма точен и ясен отговор до ден да кажем, зарежи я и търси друга. Няма смисъл да си губиш времето с разни ненормални жени, които не знаят какво искат.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a2dace8843
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До номер 3, това което правиш е ужасно. Един ден, някой мъж може да си играе така с твоите чувства и ще разбереш колко е отвратително. Ако не дадеш ясен отговор на момчето, може да се стигне до сериозна разправия и разменени обиди, освен ако не е загуби и интерес до тогава.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b9affa0fca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не я съди, че не ти пише! Аз съм момиче и винаги чакам да ми пишат приятелки или приятели, ако те не се сетят аз не се занимавам да им пиша освен ако не ми потрябват (звучи все едно съм използвачка, но наистина не е така, не ме познавате и не ме съдете).

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d36241d3cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ми номер 3, каква е тайната момче да излезе с момиче като теб?

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 6503d4f1e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Според мен за да не ви мотат момичетата и да ви правят на луди в чата, няма да си разкривате чувствата в чата, защото това е върховна простотия.. четох по-горе коментарите и ако ви мотаят просто я попитайте дали ще иска среща с вас и ако отговори положително, няма да и давате номера си веднага, а просто напишете" ден, час и къде да се чакате "(притеснете я малко).. , ако ви отговори положително.. тогава вече може вече да си размените телефонните номера за всеки случай ако ли не-просто зарежете. Целта ми е да ви обясня, че никога не се разкриват чувства в чат, а на живо! Иначе няма никакъв смисъл. Разкриването на чувства в чата е глупаво, защото по този начин партньора ви няма да ви повярва и няма как да разбере, че не го лъжете, докато ако сте на живо по този начин може да се развият нещата много по-добре и не се притеснявайте ако правите грешки.. , ако тя/той ви харесва ще се направи на ударен и ще ви даде още шансове.. повярвайте ми! ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker