Не се разбирам с приятелите му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не се разбирам с приятелите му
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 1894 пъти
Здравейте, искам да споделя това, което се случва във връзката ми с моя приятел. Аз съм на 19, а той на 27. Всичко върви чудесно, от 1година сме заедно, правим страхотен секс, но всъщност има нещо което уж е малко и незначително но всъщност понякога ме дразни много. Неговите приятели - те са на неговота възраст и половината не са си имали досега приятелки и общо взето слабо разбират от жени, не знаят как да общуват с момичетата, вълнуват ги други техни си работи. И точно тук идва проблема, когато сме с тях аз се отекчавам, съжалявам за пореден път че съм си изгубила времето с тях и когато той иска да излезе с тях аз се дразна от това. Наистина са ми доста антипатични и не знам дали всъщност е проблем че когато искам да отидем някъде на почивка или да се отдаличим малко от нашия град, той задължително трябва да си викне и приятелите. От друга страна обаче, той винаги се съобразява с мен когато искам да излезна с приятелките си и не ми прави проблеми за това. Може би част от мен иска да го отдалечи от тях защото не са ми приятни. Незнам проблем ли е че миналата година ходихме на море с неговите приятели (ние си спахме отделно) и тази година пак ми предлага да ходим с тях на море. Не знам какво да правя, винаги след като си тръгнем от тях и аз започвам да се цупя и да мрънкам както и да се караме. Може би го и ревнувам от тях, но аз просто съм такава че искам на мен да ми се обръща внимание постоянно и това рефклетира малко или много и върху взаимотношенията ни...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6e43b23b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дръж се така както той се държи с теб. Когато си извика приятелите на море с вас, викни и ти твоите приятелки. Така няма да има нацупени и разсърдени. Като не ти харесват приятелите му не е нужно да се мъкнеш с него, когато той е с тях. Дай му свобода, иначе може да превърнеш вашата хубава връзка в нещо много по-ужасно. Всички имаме нужда от свобода, както ти така и той. И спри да мрънкаш и да се цупиш за щяло и нещяло, адски дразнещо е и побъркващо. Приеми неговите приятели, така както той приема твоите. Дай им шанс или поне го направи заради него.

Спри да бъдеш егоистка и да мислиш, че трябва само на тебе да се обръща внимание. Смешно е! Съобразявай се малко, не си единствената на този свят за него. Разбирам, че го обичаш, но спокойно приятелите му няма да ти го отмъкнат. Бъди по-разбран човек и се съобразявай повече с неговите интереси и ще ви е по-добре и на двамата.
Мериам^^

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 954540e828
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много влияе на отношенията ви. Приятелите му са важна част от живота му, не може да искаш от него да ги зареже, заради теб. Опитай се да се усмихваш повече, да си по-любезна, по-спокойна и момчетата ще започнат да се държат по-добре с теб. Няма да сте си толкова антипатични. Колкото до почивки и други, тук вече трябва да поговориш с приятел си. Няма друг начин. Прави компромиси понякога, не може да е само на твоята, но му кажи, че искаш да правите поне 1 почивка годишно, която да си е само за вас. Това ще рече, без интернет, телефони, други хора и подобни. Вие двамата, край.

Познавам хора, които са нямали приятелки, съответно си нямат идея какво да говорят пред мен, как да се държат с жена. И те не са ми приятни, защото тръгват да обиждат без да се усещат и се държат сякаш съм им под нивото от време на време. Но в крайна сметка се усмихвам изказвам се и те се усещат, спират се и се извиняват. Не е нужно да се цупиш и да вдигаш скандали, с това до никъде няма да стигнеш. Леко, приветливо, с усмивка, сякаш на шега им казваш нещо да престанат и всичко е наред. Ако се цупиш, само ще отблъснеш приятеля си.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2cc28d8bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Благодаря, ще се опитам наистина заради него :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker