Обичам го не само като приятел, той е моят принц на бял кон, той е моят любим, но той не ме обича по този начин - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичам го не само като приятел, той е моят принц на бял кон, той е моят любим, но той не ме обича по този начин
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 3728 пъти
Здравейте.

Момиче на 14г. съм, и аз както всички други тийнейджъри ще пиша за любов.. чувство накрало ме да променя всяка капка омраза в мен - в любов, чувство изкоренило всякаква злоба.. завист.
Та така.. Не се занимавам много с момчета, защото рядко някой може да ми хване окото. Не харесвам мамини лиглиовци, с държание и мозък на 5 годишно келешче с немърливи родители, бълват само рогатни и единственото, което правят е да разочароват хората всеки Божи ден.

Всички "мацки" си падат по някакви сухари, пълни нищожества! Хора, които нямат цели в живота, нямат мечти, живеят като първите изпорстели цигани.. НЕ аз не одобрявам тези "батковци". Хубава съм, имам тяло имам всичко, просто си падам по хора на място. Този човек съм го срещнала.. уви той ми е просто добър приятел, но нищо повече от негова страна. Знам, че мога да разчитам на него и в 3 през ноща, но искам много повече. Обичам го не само като приятел, той е моят принц на бял кон, той е моят любим..., но той не ме обича по този начин. Години наред сменя момичета, тръгва с най-добрата ми приятелка, с коя ли не.. уви не и с мен. Понякога си мисля, че аз съм "момчето най-добър приятел" което той няма.

Сега Господинът е отново влюбен, и аз отново ругая сама вкъщи и се питам коя ли е следващата?!.., коя отново ще заеме празното място в сърцето му, което се освободи за толкова много, но не и за мен. Сълзите ми и в момента текът и падат върху бюрото ми, и аз отново се утешавам .." може би следващият път....." . Докога да го чакам? Сърце не ми дава да му призная, но съм пускала много намеци, и повярвайте ми само малоумен не би ги схванал. Той все се е измъквал по някакъв начин, с някакви тъпи оправдания, които аз почитам като 11-та Божия заповед и вярвам безпристрастно във всяка една негова замазана дума с " ааа.. амиии.. оо..ами виижж..то т'ваа е сложноооо.."

Изслушах много извинения вече, и хиляди нощи не мигнах.. КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ ПОВЕЧЕ ДА НАПРАВЯ ?!?!?! Толкова близко до него, и така далеч от сърцето му ! Не идържам, толкова го обичааммм ;( !
ПОМОЩ !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 9c1b8f1463
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж сега, ако стойш тук и просто се оплакваш, до никъде няма стигнеш.

Знаеш ли какво мисля аз? - Ами според мен, трябва да му го кажеш в прав текст (или да му го покажеш, по същия начин). От толкова време насам, ти само си му намеквала, за чувствата, които изпитваш. Е не мислиш ли, че е дошло времето, просто за му го кажеш?

Казваш, че вие двамата сте много добри приятели - ок, викни го в парка (примерно) към 20:00 (поне според мен, това е мястото и часът на такива откровения), и започни да си говорите. Подхвани темата малко от по-далеч, попитай го по какъв тип момичета си пада. (Възможно е, ти да не си негов тип). Попитай го, така спокойно, бавно и малко - по малка започни да се задълбочаваш. Подхвани темата за теб, за него, за вас. Когато усетиш момента, го хвани за ръка, целуни го (макар и по бузката, няма значение, атмосферата, в която ще го направиш, до една степен показва чувствата ти към него). Гледай го в очите. Ако той ти отвърне, ти просто се отпусни и му кажи всичко, което ти тежи на сърцето.

И повярвай ми, няма да го загубиш като приятел, макар и след това, което ще направиш. Ако найстина държи на теб ще запазите същите отношения както до сега.
Опитай – "От опит глава, не боли".
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: e9e4b3149e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей миличка, с тази своя история ме върна 16 години назад, във времето,когато бях на твоите години и се чувствах по-абсолютно същият начин като теб сега. Бях влюбена толкова силно и с такава искреност в момче от компанията, с която излизах, всеки ден бяхме заедно след училище, на дискотека,по купони... Когато го виждах се чувствах не на седмото, ами не знам на кое небе, той само подозираше за тези мои чувства, докато на един купон,който помня и до днес аз му казах, че го обичам, танцувахме на една много специална песен, бяхме се прегърнали силно и си говорихме, казах му за чувствата си, бях толкова щастлива, а той ми каза, че сега сме страхотни приятели и винаги ще си останем такива, но ако имаме връзка със секс, това ще развали всичко и един ден ще се намразим. Може би е бил прав, не знам, но когато отиде в казарма и след като не се бяхме виждали много време, аз просто го забравих, не знам защо стана така, било е детско увлечение или нещо друго.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 3151cdddfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Абе мацко 100% вече се е сетил но едва ли иска да е с теб! По добре си го питай направо иска ли да е с теб така поне ще си наясно с нещата. Ако не иска просто се примири та ти си на 14 нито ще ти е първия нито ще ти е последния!!! успех

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: a160c23b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Госпожице нещастна, правило номер едно:
Мъж от намек не ебава.... с думи прости - веднъж завинаги си решаваш проблема - отиваш и му казваш директно и в очите каква е ситуацията.

Оттам нататък:
1. Вземате се - щастие неземно.
2. Не се вземате - ще ти е кофти, но не повече от сега, а поне ще знаеш че няма смисъл да тъгуваш повече по него. И ще ти мине след време.

Докато така както я караш сега, без да си сигурна ВИНАГИ ще се надяваш и винаги ще си на тва дередже - ред сълзи, ред сополи и писаници в анонимни сайтове ;))
Успех, М26

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: e483274702
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ми не знам, дори и да имаш тяло все тая, един мъж кат си му вързана в кърпа винаги ще тича по недостижимото и чуждото. Естествено, че ще е влюбен защото ти не го привличаш вече, омръзнала си му, вие девствениците сте като пиявици значи! Това, че той те е отворил изобщо не значи, че ще остане с теб, в повечето случай една девствена жена никога не остава с първият и. Той ти е направил услугата да те отвори и сега тича вече по нещо, което е жена, което ще го разнообразява в секса и възбужда. А ти какво можеш след като той ти е бил единственият? Повярвай ми ще го забравиш, малка си и тази любов ще я забравиш дори ще се смееш как си страдала за него, поне аз изобщо не се интересувам от първият ми, беше просто секс, вие жените сте прекалено чувствителни, и аз съм жена ама не се увличам толкова.
Ти си на 14, ще имаш още много влюбвания, и аз на 16 бях влюбена и си мислех, че няма да имам друга любов като тази, а на 25 срещнах любовта на живота си!

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: e483274702
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   А не бях прочела, че не си спала с него, това е съвсем различно. Ми и аз на 16 като бях влюбена не бях спала с момчето, в което бях, точно както ти обясних! Много го обичах, но това беше детска любов. Той те обича като приятелче, ти си малка затова. Уважавай го затова, че не гледа да преспи с тебе като повечето мъже неморални и безчувствени!!! И не бързай, и аз не харесвам лигльовците, твоят принц, който е сериозен готин мъж ще доиде, но като попораснеш! Сега недей тормози момчето да го затормозяваш а бъди приятелка с него защото, ако продължиш да му намекваш за любов има и такъв вариант той да се отдръпне завинаги!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 3f4ad67b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Така... все едно чета за мен. Тези мисли са ми до болка познати. И аэ съм на 14 , но съм малко по-напред смисъл излях душата си и в отговор получих "Мисля че трябва да те обичам!" Лелеее... аз откачих и му каэах по-добре да спре до там. Представяте ли си той МИСЛИ (според мен в любовта не се мисли) че ТРЯБВА да ме обича, защото направих и простих неща, които никое друго момиче не би оставило в миналото, както той се изрази .Е, все пак раэбрах, че е тъпо и беэсмислено да чакам "на папуци" и да се надявам да ме обикне истински, а не по задължение и просто зарязах опитите. И не беше трудно след първата седмица. Имам страхотни приятели, които много ми помогнаха, а и може би аэ съм поредното момиче объркало любовта с привличане. Не знам, но все още когато го видя не ми е безразличен...

От мен това. Не виждам с какво мога да съм ти полезна, но ми олекна когато споделих с вас, а и с него също. Така че те съветвам да направиш това, след което ще се чустваш свободна и в мир със себе си! Успех! :)

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: a32d4018b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здравей, знаеш ли когато бях на 15 имах горе долу същия проблем падах си по един батко (той беше на 20) така да го кажем само дето ден съм с него месец не (е не спах с него), но все пак та след години т.е. скоро аз съм вече на 20 си говорехме чисто приятелски поне това се запази и си припомняхме какво е било как съм имала чувства, това което той ми каза тогава ме накара да се замисля, а това бяха думите му "ами, ако беше седнала и откровено ми беше казала какво всъщност изпитваш можеше и да се получи, аз не мога да съм сигорен по друг начин!", така че по - скоро кажи му пък каквото стане това по добре да страдаш 1-2 седмици отколкото да се заблуждаваш в нещо което няма да стане, това мога да ти кажа аз, а ако той е разумен ще запазите поне добрите си отношения поне при мен се получи надявам се и при теб да бъде така.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 8515ef471e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пак съм аз №1
Искам само да допълня нещо. НЕ ИЗПУСКАЙ ШАНСА СИ, ДА БЪДЕШ ЩАСТЛИВА. Найстина може той, да е мъжът за теб, а ако ти не му признаеш чувствата си, той никога няма да бъде твои. Така че, деиствай. Кажи му всичко (или му го покажи, все едно). Не трябва да бягаш от чувствата. Ако позволиш, той да ти се изплъзне между пръстите, повярвай ми, ще бъде много по - болезнено, от колкото той да ти откаже. Тогава поне ще си опитала, а ако не опиташ ще съжеляваш цял живот. Само ще си предстваяш, какво е можело да бъде, ще ти се иска да си... мъртва. Затова недей, недей да криеш.
Успех!
SFA

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: c1a95db837
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Къде поддяволите пише, че съм спала с него ?! Номер 5, заблуди пет човека след коментара си.. вие изобщо четете ли историйте до край?. . Не съм спала с него, а и неискам. Мисля, че още е рано на 14, пък и не се чуваствам готова ;). Та по темата, признах му... ето какво каза той:
"И аз изпитвам същото,просто не съм ти казвал, защото преди време имах един такъв случай, ходих с едно момиче 1/2 месеца после скъсахме, и никога повече не сме си говорили, а ми беше страшна приятелка. Ти си ми всичко.. само на тебе мога да споделям, само на тебе се доверявам.. не искам да те изгубя.., познаваш ме, толкова различни характери сме, а и виж..не можем да сме заедно повече от 5 месеца, щот ще си омръзнем яко според мен. Затова предпочитам да сме най-добри прияели.. завинаги,отколкото влюбени за кратко.." съгласна съм с него, и някак си ще се опитам да го забравя в това отношение, а и фактът, че се чувства по същия начин, леко ме успокоява. Благодаря ви много хора.. без вас нямаше да събера смелост, да му призная.

Най- искренно благодаря на номер 1 !

 
  ...

...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: ab5815de2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

12.   От №1, 10 до авторката:
Браво на теб. Според мен си постъпила много правилно като си признала чувствата си. Щом и двамата искате да останете само приятели, така да е. Запазете това приятелство... бъдете щастливи. Подкрепяйте се, не се забравяйте, никога.
Не ми благодари за нищо... развам се че е станало така :)
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 1 месец
hash: 2609fe75a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Mилата тя, моята история е по зле, вече става една година съм влюбена в едно момче той е на 20 години аз съм на 15 и казва че съм малка за него, но аз не преставам да го търся пиша му съобщения но той изобщо не ми отговаря като ме види и здрасти не казва къса ми сърцето нарязах си раката но нищо не постигнах с това ейсега в скайпа ме блокира без да съм му писала нищо , , направо съм сасипана шскам да си сложа край на живота,, помощ ,, ако е удобно ме намерете в скайпа да си чатим пиша се kelevra_1987 моляви помогнете ми,, постоянно съм на линия в скайп ще ви приема пълномошното по всяко време,,

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: d32cd89157
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Иам абсолютну същия проблемец и действах без никви намеци!Ако гу обичаш достатачно рискувай!Ако те отбласне момчета колкото искаш

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 262a11f4ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Мила, аз съм по абсолютно същия начин не съм мигнала вече много нощи, като го видя не мога да говоря, но с резликата, че с него не сме и приятели за него аз съм просто братовчетката на най - добрия ме приятел. Често го поглеждам с един доста азкусителен и странен поглед докато той негледа а когато той ме погледне, аз просто навеждам глава. Вчера ние имахме физкултура и той влезе докато аз играех волейбол с една моя приятелка разсеях се, загубих и на всичкото отгоре топката ме фрасна то главата, защото толкова се бях разсеяла и размекнала , че не можех да ударя топката, а той седеше и гладаше приятелката ми, после просот отидох до него и му се разкрещях, казах че той ме е разсеял с влизането си и затова съм загубила, а той не схвана, че го харесвам. Явно момчетата са тъпи и на схващат от намеци. Ужасно е, затова знам какво ти е! Ти си говориш с него, не като ме, затова му кажи в лицето - НЕ ЙСКАМ ДА СМЕ ПРИЯТЕЛИ, ХАРЕСВАМ ТЕ! Или нещо такова! Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker