Не ми се живее!!! ;( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не ми се живее!!! ;(
преди: 15 години, 3 месеца, прочетена 3394 пъти
Здравейте! Искам да споделя моят проблем и затова,че ми е много гадно. В моето училище има две момчета,които непрекъснато ме "свалят" и то какво сваляне просто нямам думи... не знам много са груби и постоянно ми приказват много груби неща като: - "Ай да ходим в къщи да та..." или "Ще ми направиш ли една свирка"....Повярвайте ми просто се чувствам ужасно;(;(;(;(;( Не знам защо ме мислят за някоя курва, а не съм такава! Девствена съм! Има и други момчета, които също се опитват, но не и по такъв начин. Не знам вече какво да им кажа, че да спрат... Всичко съм пробвала, но не те продължават... правила съм така, че все едно ги няма и не им обръщам внимание, но те пак... също така и когато са ми приказвали пак някакви глупости аз съм се смяла с тях въпреки, че не ми е било изобщо смешно и те като видят, че се смея и си мислят че ми е забавно и продължават...

Няколко пъти са ме разплаквали и спират за малко и няколко дни всичко е наред, но после пак започват. Просто много ми е гадно ...аз съм много чувствителна и от най-малкото нещо ми става много кофти, но не мисля че това е малко! Всяко момиче на мое място ще се чувства така. Не съм грозна.. много хора са ми казвали точно обратното, а и аз не мисля, че съм грозна. Но не знам, защо си въобразявам, че съм грозна и всякакви такива простотии.. абе пълна нула.. просто някои хора ми свалят самочувствието, което и без това нямам. Моля ви пишете коментари и дано да сте ме разбрали! Благодаря предварително:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 3 месеца
hash: 1e8efe853a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти на колко си години? Сигурно си малка, защото историята ти е свързана с някакви момченца пикльовци, които само ходя да "закачат" момичетата. Не знам какво да ти кажа, освен че почти всички момчета на тази възраст правят така. Това са просто лигльовци, които може би с времето ще се оправят, а може би НЕ. Знам че се чувстваш гадно, но моето мнение е или да ги избягваш абсолютно, напълно или да кажеш на родителите си. Те знаят какво да правят. успех

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 95b988f120
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Хей не се впрягай толкова момчетата са такива ... няма смисъл да си хабиш нервите заради загорили момченца просто се абстрахирай от мисълта за тях и се прави че ги няма ... дотогава докато спрът ще им умръзне бъди сигурна .. само трябва да потраеш повечко явно
Когато почнат да те закачат иди при някой приятел говори си с него все едно тея момчета ги няма.
УСПЕХ!

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 323ef96372
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Недостижима си и ги дразниш. Бъди горда и ще ги респектираш. Страхотно разсъждаваш!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 74d65e3188
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами аз мисля, че наистина не е приятно и доста досаждат, но пък от друга страна показват, че си красива и т.н. Те нямаше да ти обръщат такова внимание (и то щом не е само 1 момче) ако ти не беше нищо особено. Прави се, че не ти пука и ги подминава, но според мен трябва да си поне малко горда, че те харесват. Късмет и не се разтройвай за глупости :)

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: f60d863e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Въобще не им обръщай внимание. Не им падай на нивото, кви пък са тези да ти тровят живота. Айде бе, вчерашни пиклъовци ми се правят много вървежни. Не знаят още дали им се ебе или им се пикае, а са тръгнали на мъже да ми се правят.

Стегни се и не им позволявай да ти тровят повече живота!!!
:)))

 
  ...


...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 147898f832
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момчетата на твоята вързаст така се шегуват... не те приемат за курва а просто търсят вниманието ти...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 9635ec7c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Те не те свалят миличка. Сигурно имаш вид на леко момиче, може и да не е така (не искам да те обидя, но виждам повечето момичета на твоята възраст и отношенията помежду им) , или просто избиват комплекси, за да се почувстват по-мъжествени.

Директор, класна, родители нямаш ли, за да те защититят? Най-добре се обърни към майка ти и баща ти без да се срамуваш и страхуваш, те са хората, които ще ти дадат нужната подкрепа! Успех!

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: f65e5f2b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До №4
Сигурен/сигурна ли си, че момиченцето разбра какво искаш да й кажеш с това изречение... "Бъди горда и ще ги респектираш."?

До авторката!
Просто не им обръщай внимание. Да, да знам, че вече си опитвала, но според мен не си го правила както трябва. Трябва да се адаптираш, от тях (тоест да се правиш, че те изобщо не са край теб).

Например, като те видят по улицата, ти си гледай напред и върви с високо вдигната глава. Когато за в училище и ги дасечеш на коридора примерно, постъпи по същия начин. Ако се опитат да те спънат или нещо от този род, ти просто ги заобиколи и продължи пътя си. Пък като вземат да те убиждат, или да говарят някакви простотий за теб, ти отиди и започни да говориш с някоя приятелка. Попитай я напрамер каква ви е била домашната по еди какво си, ей така да става диалог. След като тези темерути разберат, че на теб изобщо не ти пука за тях и техните убиди, те ще престанат.

Знам, че този процес съсипва психиката ти, ужастно много.
Но ще ти кажа, че това се случи и на мен преди един месец. Едно момче постоянно ме дразнеше, по същия начин. Ръсеше разни глупости за мен, спъваше ме, удраше ме, взимаше ми учебниците, и тн. и тн. И на мен ми писна (както и на теб, в случая).
Адаптирах се от тях до n-та степен, подминавах го като пътен знак. И на него му стана безинтересно. Нямаше кой да плачи пред него и по този начин да му доставя удоволствие, нямаше кой да старада и това страдание да личеше в очите й, нямаше го вече момичето, което се нараняваше от това. И знаеш ли, държах се така 6 месеца и чак тогава имаше промяна. Шест месеца въпросното момче, ме правеше на боклук, но аз бях силна. И ти трябва да си силна.
Нали знаеш, че всеки е изправян пред изпитания в този живот, е да знаеш, че това е едно от многото ти изпитания, който ти предстоят. И ти трябва да го преодолееш. Стискай зъби и не позволявай, тези изродчета да смачкват достойнството ти.
Аз успях... и ти ще успееш, само трябва да повярваш в себе си. И не забравяй, иска се търпение. Знам, че ще бъде трудно, но ти не се предавай.
Успех ...и пиши ако има промяна.
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: ab24037b9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз имах такава история когато бях в 7 клас даже се опитаха да ме събличат... отърваха се само с бой:) успех

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: d06be9f370
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ей моме веднага кажи на баща си. Той ако е мъж на място ще се погрижи за теб. Аз съм на 26 почти, но нямам дори приятелка. Мисълта ми е, че ако съм семеен и някой тормози дъщеря ми ще го накарам жестоко да съжалява. Ако баща ти не помогне ако имаш голям и щур брат се обърни към него.

Ако не искаш последвай по-горните коментари отиди при някоя даскалица, която е с авторитет или при директора и т.н.

Имаш много възможности да се отървеш от малките идиоти!!!

 
  ...

...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 18b355d6dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не мисля, че боя ще оправи нещата, а на против, ще ги влоши! Мисля че вариантът на СФА е най-добър и адекватен. успех

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 2699cc8ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Варианта на номер 11 ми допадна. Кажи на баща си, че някакви гадове те тормозят.
Сигурна съм, че ще ти е кофти и ще се чудиш дали примерно ако пък баща ти вземе да се саморазправя тея нещастници няма да започнат да се държат още по-грубо, да ти лепнат някакви прякори и т.н. Но това няма да се случи.
Просто потърси съвет на някой от възрастните около теб.

Ако пък все пак искаш да опиташ да се справиш сама ето ти няколко идеи:

1. Избягвай компанията им! Когато се смееш на простотиите им ги окуражаваш да продължават.
Просто кажи: "Зле ми е и най-малко с вашите глупости ще се занимавам." и се отдалечи.

2. Опитай и с подигравки и жлъч, но не съм сигурна дали няма да си навлечеш проблеми ако не умееш да "бъзикаш", както трябва.

3. Помоли някоя приятелка, която е по "отворена" да отиде при тях и да им каже няколко приказки. Аз съм се разправяла така с един чокондур навремето, защото ми тормозеше приятелката. Бяхме 7 или 8 клас и след няколко караници, разправии и заплахи, че ще отнеса случая до директора той се умири.

Но ако ме питаш какво наистина трябва да направиш, за да постъпиш разумно - иди при родителите си и подробно им разкажи всичко, без страх, срам и подобни щуротии. Те ще знаят как е най-добре за теб.

Поздрави.
Диди 21

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 650440ae2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз имам същият проблем просто ходи с високо дигната глава и не обръщай внимание на другите.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 1594f36a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

15.   Оф милата тя ... аз съм зодия риби и аз също като теб съм много чуствителна ... имам 120 лв телефон, майка ми не ми говори, не ми дава пари, със баща ми сме разделени, и тои вместо да ми помогне, ми се развика ... много д0бре знам чуств0т0 п0вярвай ми м0же да съм сам0 5 клас н0 , 0т 1 д0 четвърти клас МЕ СКЪСВАХА ОТ ОБИДИ защ0т0 бях п0 пълна а к0гат0 станах 5 клас напълн0 се пр0мених, викаха ми свиня при всяк0 нещ0 к0ет0 направя , удряха ме и т.н. К0гат0 станах 5 клас аз д0казах на всички че не съм за п0дигравки и т.н. и те спряха в м0мента всички ме уважават , д0кат0 има м0мичета 0т класа к0ито к0гат0 излязът на дъската и сгрешат всички им се п0дг0варят и им казват к0лк0 е зле ... пр0ст0 трябва да 0тст0яваш и да вярваш в себе си аз самата съм уверена че не си гр0зна , ... успех ти желая м0я съвет е да кажеш мнениет0 си към тези м0мчета и вобще тфа че те ти казват " ш ми напраиш ли една свирка " и на мен са ми г0 казвали аз пр0ст0 не им 0бръщам внимание ... п0вярвай тфа е сам0 временно ..

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 020d55f85d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Избягваи ги не и обръ6таи внимание и те 6е престанат тва е моето мнение дано ти помогна :) :)

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 020d55f85d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не им обръщаи внимание е се надявам да спрат.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: ad78df3051
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ако беше моя дъщеря досега да са ми направили на мен свирка и да им е харесало на тези чекиджийчета!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: fe43a9c6c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Здрасти! Сега съм на 23 години, но на твоята възраст имах същия проблем - много ниско самочувствие. Не им обръщай внимание - след няколко години сигурно ще продават домати на пазара, не си заслужава да се ядосваш на прости хора.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 20cbad1ea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   С мен е същото но аз не им обръщам внимание и вече ме дразнят по-малко но има един проблем при мен момчетата са 3 не им обръщаи внимание и ще престанат

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 7e37341291
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Върви да правиш деца, жено!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker