Взеха ми сърцето и го хвърлиха в кофата! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Взеха ми сърцето и го хвърлиха в кофата!
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 1667 пъти
Здравейте искам да ви помоля за съвет. Преди много време срещнах едно момиче с което се запознах и лека по-лека се влюбих в нея в очите в усмивката в всичко. И естествено след време и признах и така станаха нещата, че се влюбих в нея се едно за брак почнахме да си говори ме по телефона и викаше ОБИЧАМ ТЕ и направо вика много което доста ме зарадва и след време ми се обади и ми каза да се чакаме да се видим и аз веднага тръгнах и пристигам и я виждам и тръгвам към нея прегръща ме се и гледам 2 нейни приятелки и си викам искат да се запознаем, но като седнахме една дума не каза докато нейните приятелки само се заяждаха с мене. По-едно време тя каза ходи си тръгвай си принципно аз трябваше да съм на тренировки по бокс, но тя беше по важната но аз и казах е след малко исках някаква тема да хванем но а да и ядоха като свине се едно прасета гледате да малко пълничка си беше но това не ми пречеше защото аз така си я обичах аз гледам така не гледай само от вънка а и вътре а и аз не търся перфектна защото няма такава има истинска Но аз ако трябва да искам перфектна трябва и аз да съм перфектен както и да е нека се върна на тях и става време си тръгват и така потеглихме и изведнъж ме попита дали съм богат и аз и казах нямам една стотинка в джоба, но по душа съм милиардер и тя е била разбрала че съм много здрав но не е така не съм много здрав и не съм бил хубав явно за нея и си тръгна с нейните свине (приятелки) направо се прибрах по патя чупих висулки с тупаници ръката ми беше в кръв и така писах и нещо от рода здравей как си тя добре чао и така и си казах нормално аз мога да и дам само едни мизерни работи истинска любов, вярност и ще сам до нея винаги до нея в трудни моменти просто изцяло на нея ще се отдам и така си минаваше времето в мъка и мъка просо се едно гледате турски сери и след време доста време почна ми пише взе ми номера и аз пак изгрях като слънце и повече я заобичах и тя ми каза, че ме обича след време се видяхме седнахме на една пейка и предложих и аз заради нея щях се преместя да живея близо до нея тя ми каза едно голямо не ама голямо не :) и си тръгна останах сам на пейката и сълзи не ми останаха и просто почнах да пия каквото падне никакво не подбиране на всичко и просто до тогава никакви чувства към момичета просто приятелки след време си казах и други има не може само така трябва се стегна и тръгнах по-момиченца ама нищо се нещо не става не мога да намеря подходящата и така това е моята история не искам да ме съжалява те а да ми дадете съвет просто аз съм на 17 от София съм търся си момиче, но все още няма ако иска някои се запознае с мен пише те ми благодаря предварително за съвети те!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 59602a56aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кой знае с каква кифла си се хванал... зарязвай я, нека си намери някой „готин“, който да я мачка и унижава, та да й доъде акъла. Зарязвай я веднага, такава не ти трябва.
*Яса

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: d9156d4641
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   На кифлите трудно се угажда

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: a7edc8bf96
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тя явно е една голяма измамница, която въобще не се интересува от чувствата на другите и 1 е много права :) Успех в живота! Сигурна съм че ще срещнеш все някога момичето на живото ти ;))

Sisy Star ;*

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 62f55e2c67
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Абе момче, на 17 си! Научи се да пишеш, ако не поне запетаи и точки слагай!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 6dc18c7eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Съгласна съм с номер 5, изнервих се направо едвам ти се разбира пфф... А колкото до кифлата зарязвай я, луд ли си да тичаш след няквя си, момичета под път и над път я не се излагай!!!!

Карол**********

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 296415e287
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти се унижаваш и страдаш така заради една кифла? Брат, аз на тая щях да и бия шута още на първата среща. Не си е заслужавала нито една твоя сълза или капка кръв. За*би я тази. Има момичета, които са истински и няма да те гледат колко пари имаш. И наистина, не се обиждай, ама се ограмоти малко. Айде поздрави от мене!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3f224ea256
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ами.. какъв съвет да ти дам.. Ти си идеалното момче според мен. Гледаш това отвътре, а не гърди, разтворени крака и т. н... Та аз бих ти казала да не се ядосваш заради едно момиче, което не те обича. Просто няма смисъл да си съсипваш живота заради нея. Намери си друга, която ще те обича истински независимо дали си богат или беден. :) Късмет в търсенето!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 3f224ea256
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   А.. и забравих да добавя. Хора, това е сайт да споделяме проблеми и т. н. а не за правопис, нали знаете?? :)

12 годишна :)

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: ac6f6903d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пиша бързо за това така се получава :p

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker