Как да му призная че го харесвам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да му призная че го харесвам?
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2006 пъти
Здравейте. Аз много харесвам едно момче, но не знам как да му призная. Работата е там, че той е българин, но живее в Германия. Той е син на най-добрия приятел на баща ми. Момчето се казва Д.. Виждам Д. няколко пъти в годината. Много го харесвам, но това че живее толкова далече ме притеснява. Ами ако в Германия си има вече приятелка? Освен това винаги като се видим той е с брат си и братовчед си. И това ме смущава. След една седмица ще ходя на море и там ще се засечем с Д.. Дали да му призная чувствата си? Но пък вече един път съм признавала на момче че го харесвам и той започна да ме отбягва. Не искам така да стане и с Д. Моля ви! Помогнете ми! Какво да правя? Благодаря предварително!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: dd1b6418c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кажи му но по заобиколен път.

//G-StarRAW//

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f74a38dec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   по добре му го кажи! Дори и да не отвърне на чуствата ти ще знаеш че си опитала. А ако се получи какво ти трябва повече... Успех

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 56de87c99d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не му казвай директно, ако не си сигурна в чувствата му, за да не съжаляваш ако те отблъсне. Първо си направи равносметка, дали си за него, дали той харесва момичета като теб. Питай го по какъв тип момичета си пада и ако влизаш в тази категория го питай дали е срещнал такова момиче, демек дали си има гадже или харесва някое момиче. Ако разбереш, че си пада по момичета като теб, или има симпатии към теб му направи няколко комплимента, за да разбере, че чувствата ви са взаимни и да предприеме първата крачка. Ти като момиче, не предприемай първа крачка никога. Ако мъжа не е способен на това, то той не заслужава да има жена до себе си.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 934694eb30
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3, съгласен съм с почти всичко. Но като мъж, мисля, че е много глупаво момичето никога да не приема първата крачка. Аз например, може да не харесвам или проявявам специфичен интерес към някоя жена, но ако прояви интерес към мен или признае някакви чувства, почти винаги съм склонен да дам шанс. Ако пък тя мисли като теб и никога не приема първата крачка, то нейна си загуба. Аз така няма да разбера, че ме харесва, а тя ще си остане сама или ще си търси друг. Тази логика момичето никога да не прави първата крачка за мен е доста глупава.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: db797fe9e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   В НИКАКЪВ случай не му признавай чувствата ти, без да си сигурна в неговите! Защо трябва да му признаваш чувствата ти, той да те отхвърли /ако не те харесва или просто не се познавате добре/, като всичко това може да бъде променено? Първо се опознайте /ако не се познавате много добре/, сближете се. Послушай номер 3 да разбереш какви момичета харесва, дали си има гадже или дали харесва някоя. Прави му комплименти, шегувай се с него.. и ако ти даде някакви знаци, че и той те харесва, някой ден останете насаме и му кажи, че искаш да му кажеш нещо много важно.. кажи му нещо от този род: „Харесвам те, харесвам те като нещо повече от приятел. Не знам дали изпитваш същото към мен, но все пак реших, че трябва да знаеш. “
*Яса

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6a0ac23c10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей! Мъжете се плашат много от такива директни жени. Когато му кажеш директно, че имаш чувства към него, той се чувства задължен да даде отговор и то веднага. Ако не иска да те нарани ще се почувства неловко и в повечето случаи не отвръщат на чувствата. По добре му го покажи не много нахално. По този начин той хем ще знае и ако има и той чувства ще вземе нещата в свои ръце. На практика му показваш, че ако той поиска си може да е с теб и само трябва да реши. Ако някой те обвини, че си му се натискала винаги може да отречеш и да кажеш, че си въобразява. Трябва да си по весела и закачлива да има невинна свалка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker