Приятелката ми мирише! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120990)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6459)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятелката ми мирише!
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 11151 пъти
Здравейте!
Имам проблем който трябва да разреша и имам нужда от малко мнение по въпроса.
Значи приятелката ми М е с една година по малка от мен, но е ужасно пълна за годините си. Но не това е проблема в случая.
Тя няма никаква лична хигиена. Ходи некъпана със дни и носи все едни и същи дрехи със течение на седмици. Дори понякога ми се е случвало като мине покрай мен да намирисва на урина. Не е никак приятно. Обноските и също са много селски но за мен това не е проблем тъй като много я уважавам като приятелка. Но незнам как да постъпя все пак е лято а тя дали се къпе веднъж в седмицата. Някой може да си кажат че няма време или пък няма възможност ПОВЯРВАЙТЕ МИ НЕ Е ТАКА.
Много пъти ми се е слувало да и намекна за тези неща но тя си мисли че само я бъзикам и продължава да прави тези неприятни неща не само за къпането говоря.. но неискам да прекалявам. Затова моля ви кажете какво да направя как да и кажа че не се бъзикам и че тя наистина си понасмръдва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: b9a1474acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здр млади господине приятелката ви надали не се къпе /щото няма хора които да не обичат тази процедура която е ежедневие/ но пълните хора по принцип повечко се потят също и може би има друг здравословен проблем който може пък да е довел до напълняването. стана ми ясно че не живеете заедно затова не говори дали се къпе или не защото явно не знаеш как е ситуацията и всеки човек има право да живее да не говорим че в днешното изнервено ежедневие на психологическа основа си докарваме куп здравословни проблеми

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9f323ffe5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А тогава защо си с нея като те отблъсква? Преди по-добре ли е била? Ами когато правите секс да ни би пак да е така? Опитай се да и намекнеш за това но по-нежно... Но ако наистина я обичаш ссигурно би могъл да я приемеш и такава! :))

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a552d98232
гласове:
1 2 3 4 5
  (160 гласа)

3.   Зарежи я! Толкова ли си изпаднал, че да ходиш със смръдла... Няма ли да те е гнус да правиш секс с нея?! Ужас просто!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1d09359ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

8.   Номер: 1,2,3- Вие пък веднага почнахте с някви простоий! Бе не ви ли е ясно че афтора е МОМИЧЕ НЕ МОМЧЕ и не е гадже със така нареченото мирезливо момиче! Авторката и е просто приятелка която я уважава, но не и е приятна миризмата на пот, урина, и някви там.

Авторке, просто и го кажи, но някак си по деликатно като например " Ние сме приятелки и винаги съм с теб, не искам да те обиждам, но миришеш на пот, да нормално е сега е лято... дори и аз мириша, но си вземам дуж 1,2 пътя на ден и ползвам дездоранти и парфюми за да не се усеща неприятната ми миризма на пот;дд

Моля те не се сърди и не ме разбирай погрешно ти си ми много скъпа и не искам да те обидя или да останеш с погрешни впечетления". Сега това ми дойде на ума, ама ти може пък да го кажеш по добре и по по деликатен начин от мен.

А и найстена както каза номер 1, може приятелката ти да боледува от нещо а и както е пълничка е нормално да се поти в повече и да мирише. Имам един познат които е така поти се дори когато не е чак толкова топло и наистена мирезмата е силна дори когато мине покрай човек и се осеща въпреки че се къпе редовно всяка сутрин и вечер. Ако си забелязала когато е студено дали приятелката ти не се поти, но мерише... то значи не спазва лична хигиена, но ако е обратното ......

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b9a1474acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Номер 4 поред как може някой да каже за някой че не се къпе при условие че не знае дали е така не живее с него разбира се че може да има здравословен проблем а има има и генетика също при изпотяването дали е момче или момиче няма значение автора но поставете се на мястото на въпросния човек за когото се пише а мислите ли че вътрешно той не го знае че това не го подтиска че не се мъчи да резреши тези проблеми след като не сме наистина познати на въпросната дама не бива да плюем и разсъждаваме глупости

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1f2cfeec61
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не мисля, че не може да промениш навиците й.

Едно време са се къпали веднъж седмично, ако в тяхното семейство се къпят рядко, то няма как и тя да се къпе редовно и изобщо да поддържа цялостна редовна хигиена.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 40e474e080
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Номер 9, напълно нормално е тя да не го усеща. Когато отидеш някъде на гости, миризмата е друга, нали? Да, но за теб. Хората там са свикнали с тази миризма и не им прави впечатление, както и на теб, когато си във вас. Същото е и с момичето. Ако е така, както казва авторката, нищо чудно да не се усеща момичето. И аз имах такава приятелка. Тя си беше доста пълничка и много се потеше. Ужасно беше лятото да седнеш до нея, просто не се издържаше. После отслабна, де, и всичко спря.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6d9cbf842d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Има такива хора. Наскоро писах в една друга история за баща ми и брат ми как никога не си мият зъбите. Истината е, че като бях дете и тийнейджърка, баща ни не ни даваше да се къпем. Намираше го за нередно. Аз веднъж се изкъпах два пъти в седмицата и той луда ме направи. За какво толкова често съм се била къпала, да не би да спя с момчета и някакви такива неща. Според него на неделя едно къпане беше остатъчно.
За щастие вече съм голям човек и се къпя сутрин и вечер, мия си зъбите по 2 пъти на ден, изобщо водя нормален живот.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b9a1474acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Влизаме в полемики 11 тук се разсъждаваше че момичето не се къпело еееееееееееееееее и как го знаете това само не ми е ясно когато има наднормено тегло просто наистина и да се къпеш пак се потиш но и при здравословни проблеми а тук се дискутира постоянно хигиената на момичето вие разбирате ли че и по сто пъти да се къпе има вероятност да се поти повече и точно така както каза при 50 кг е едно и същия човек при 80 е съсвем различно /защото и това се случва повярвай ми/ ами да дискутираме ли лошия дъх например от зъбите ли е че не се използва четка ли или от червата ами трудно е да се каже

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2d7e157f68
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   13, пробвай да се къпеш редовно и няма как да миришеш. Лошата миризма идва от бактериите, които се развъждат по немитата кожа на съответния индивид.
Колкото и да се поти човек, ако се е изкъпал сутрин, няма как да мирише. Има мъже, които водят нередовен полов живот (не водят такъв) и имат специфична миризма, но тя си е човешка и не е неприятна. Жените по принцип нямат такава миризма.
Който яде чесън също помирисва - той е единствената подправка, чиято миризма се отделя и от порите ви. Не яжте чесън!
Няма болест, която да накара митото ви тяло да мирише, освен нападението от бактерии и вируси върху рани. Чистата, здрава и мита кожа не мирише. Потта не мирише неприятно, тя е физиологичен разтвор, които ни разхлажда и е много важна.
Дебелите хора не миришат по-лошо от слабите, ако са се къпали сутрин и вечер.
Който е ходил в САЩ знае, че там хората са страшно дебели, но няма миризливци, защото се къпят. Европейците по принцип не се къпят толкова често, но поне веднъж дневно. Който не се къпе при тези жеги два-три пъти дневно, няма начин - ще си мирише, ако ще и 30 кг. да тежи. Потта е добра среда за бактериите. Не си мийте зъбите, не си перете дрехите и не се къпете и си миришете, а после го отдавайте на „гените“ и болестите си.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b9a1474acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Няма такова нещо 14 болестите водят до изпотяване и до неприятна миризма на тялото глупости дрънкате и сто пъти да си миеш зъбите ако има заболяване устата мирише да има дебели хора дето не миришат точно защото нямат даденото заболяване

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5e7bdfb534
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ами като имаш синузит как имаш лош дъх, дори и 10 пъти да си измиеш зъбите, да ползваш води за уста и да комбинираш с дъвки и пак си го има лошият дъх, но от болеста. И все пак някой път си е до генетиката, но ако използваш силно ароматизирани омекотители за дрехи, ползваш ролки и се пръскаш с парфюм може да се поопавят нещата и пак не е гаранция. Но все пак в тези жеги човек не се ли искъпе поне 2 дена в деня е ужас за средни телосложения, а камоли за оня тешкотоварните :D

Карол*****

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ea223578f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Здравейте на всички коментирали и на авторката разбира се!
Пиша следното защото го знам от опит. Лично на мен ми се е случило! Аз съм на 28 години и съм доста дебела 90 кг. Моето тегло се дължи къде на ген, къде на ядове. Искам да кажа, че при хора като мен изпотяването е доста обилно. Аз лично се къпя по 3 пъти на ден и всеки път след излизане от банята още не съм се облекла и започвам да се потя ужасно много. Зимата този проблем го няма, но по време на жегите е така. Докато не отслабне човек, дори и 100 пъти да се къпе все ще мирише на пот. Проблемът тука е, че изобщо не е лесно да се отслабне и то без да се появи йо йо ефекта после. Аз цял живот съм се борила с какви ли не диети и все тази. По-добре да не правя нищо за да не кача повече. Най много съм била 100 кг. скоро успях да сваля 10. Само да кажа преди секс винаги се къпя за да не се притеснява мъжа ми. И ползвам дезодоранти. Само това мога да направя докато не се преборя с затлъстяването. Трудно е и не съдете строго хората с такива проблеми. Това е доста болезнена тема за тях, но аз съм измислила начин да не ме боли просто приемам истината и даже понякога се самаиронизирам. И не се лъжете, че не усеща всичко се усеща. Аз лично имам изострен нюх особено след като родих и слухът ми се подобри. След раждането качих 20 кг. Успех с приятелката и да знаеш, че ще я заболи поне първоначално докато осъзнае, че не е опит да я обиждаш а е за нейно добро.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f4f57b9803
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Подари и сапун.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b9a1474acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   номер 17 ето примера че човек когато го изпита върху себе си разбира нещата как седят най-правилно. там е истината килограмите и храната която поемаме. ТЪПО Е да упрекват момичето в липса на хигиена тъй като не живеят с нея да ме прощават ама... и дори смятам че тя знае но не е лесно и на нея самата да поправи нещата /това никой не го слага в сметките/ хората казват на чужд гръб сто тояги малко а сапуните ги пазете за себе си виждали ли сте човек който въобще не се къпе а допускате ли че като се окъпе пак може да мирише току що излязъл от банята а че и в зимно време пак се поти обилно просто заради здравословен проблем който не всички доктори успяват да открият даже и да се зарови момичето в изследвания ей богу не е лесно а тук се оплю момичето че не се мие със сапуни и тем подобни прростотии

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 795ec2c911
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Номер 18 когато ти прочетох коментара паднах от стола :Д

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 353da72c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Четете ли изобщо какво пише авторката? Момичето ходи с еднакви дрехи няколко дни, а и мирзмата на урина не е от изпотяване. Кажи и го директно, явно не се къпе. Имам приятелка която е 110 кг, но има отлична хигиена и не миреше на пот, а още по-малко на урина....

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1f2cfeec61
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Аз 44 кг и пак се потя. Кг изобщо не е причина затова, че вони на урина и пот.

Дори и да се къпе, ако не си пере дрехите след баня полза няма от къпането.

Може да няма много дрехи, които да сменя, ок, но това не е причина да не ги переш.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2f17f3db43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Защо да се къпе, след като пак ще се изцапа? Няма смисъл...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 35a3ae4b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Здравейте!
Такаа.. Щом е с наднормено тегло приятелката ти винаги ще се поти докато не отслабне, но ако има заболяване това ще е трудно. Аз съм на 15, висока съм 1, 75 и тежа 57 кг и въпреки това се потя постоянно. Проблемът при мен е че от две годишна ръцете и краката ми са започнали да се изпотяват и откакто съм в пубертета се потя много и под мишниците. Ходила съм по доктори и са ми казвали, че е на нервна основа. Къпя се всеки ден и ползвам дезодоранти против изпотяване и не мириша, но много ме е срам когато изляза с приятели да съм с мокри петна подмишниците. Просто ми е супер неудобно. И трябва постоянно да се крия под тениски с широки ръкави ии накрая и така си личи, че съм потна. Аз например винаги съм искала да поговоря с някой за това, но просто нямам никой насреща. Изпотяването от болест е гадна работа затова тбябва да говориш с приятелката си и деликатно да я питаш колко пъти на ден се къпе.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 586018c35f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Колко я уважаваш, че да пишеш подобни неща?
Дали се къпе си е нейна работа, дали се поти също!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cb79bb68ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   номер 21 то и еднаквите дрехи се перат вечер а сутрин ако иска пак може да ги облече а за урината да не би да се къпе в урина тъй ли мислиш а за инконтиненция чувала ли си за болести на уриналния тракт или като ходим в тоалетна никога не се мием аааа че нали на самото момиче би му дразнило това ако е така въобще след като не живеете с нея как разбирате проблемите и не ми е ясно или само гадаем глупости ами да приятелката може и 200 да е ама здравословно да е добре ами като имаме лош дъх не си мием устата ли това ли е заключението ей че глупости се пишат аз мисля че авторката ако не приема човека просто да не общува с него и да си остави момичето да живее без да му създава излишни неудобства без да знае конкретните му проблеми или да пробва да я накара да се изкъпе и да разбере мирише ли пак макар всичко това да е смешно до господа гледах един филм който може даже да е действителен случай на едно дете му се присмиваха защото чули нейде си че е хермафродит накрая му свалиха гащите да проверят дали е така и то беше така но детето се разплака от унижение защото има доста глупави хора дето не разбират че болестите и природата не са за смях без комертар повече

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cb79bb68ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   искам да попитам и авторката дали това момиче има деца

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 6d9cbf842d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   27, само че хермафродити няма, тъй като при самото раждане им отстраняват единият полов орган.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b9a1474acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   номер 11 каза отслабна и всичко спря еееееееееееееее истината е там наистина просто това е кошмар за пълничките хора но само те си знаят как го преживяват

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b9a1474acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   29 споменах че гледах такъв филм какво става при раждането на такива хора идея нямам но със странностите на природата не бива да се гаврят хората щото не се знае утре на такива какво ще им подне съдбата хората с недъзи уж мъчим да ги интегрираме но с нашето консервативно общество освен изолация друго не им поднасяме за съжаление изолираме хора като ги заклеймяваме едва ли не и хайде да не спорим сами си решаваме кой да ни е приятел и кой не но да вървим да търсим само кусури ами авторката нека да помогне на самия човек търси начин да разбереш какво му е не тук да го оплюват

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a0ac646a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Тази история вече наистина е загубена! Като "понасмръдва" ние какво да направим, да я парфюмираме освен? !

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9aee0f19d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Вземи си един противогаз и го слагай когато приятелката ти е покрай теб. Когато излизате заедно навън пак го слагай. Aко приятелката ти не я хване срам да излиза с теб или не започне да се пере и къпе, значи ти е истинска приятелка, която не обръща внимание на материалните неща, а на духовните. Честито - имаш истинска приятелка! :D

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c8eb617649
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Относно авторката това момиче на колко е години? Сигурно сте съученички къде ти намирисва.. ;х но не я съди, а и кажи направо за да се поправи.. всички се потят!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker