Ако сте на мое място , какво бихте направили? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ако сте на мое място , какво бихте направили?
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 1608 пъти
Пиша тук защото едва ли хората, които ме заобикалят биха ме изслушали и дали съвет..

Момче на 16 съм. Имах приятелка, която ме обичаше истински. Знам, странно е, че толкова рано, но чувствата не питат :).. Бяхме заедно от две години. На втората година вече знаехме какво се крие под значението на думата "ЛЮБОВ". Тогава научихме, че да заспиваш с мисълта за някого, да се будиш със същата тази мисъл, да жертваш себе си, в името на някого. Да се радваш във всеки един миг, който прекарваш с човека до теб. Да не те е страх да бъдеш себе си пред него. Незнам, немога да обясня какво точно чувстрах, но адски ме беше грижа за нея. Така де.. Тя също е на 16 и през Май имаше рожден ден.. Тогава го направихме за пръв път. Всичко вървеше супер, докато една вечер, малко след това, ми писа СМС в който пишеше "Всико свърши". Тогава някаква болка, ме прониза през сърцето.. Немога точно да обясня.. Всякаш бе свито, а после разбито.. Опитах се да разбере причината, веднага отидох до тях, но къщата не светеше.. Звънях , но телефона беше изключен. На другия ден отново отидох до тях и разбрах, че са се преместили в друг град. Няма да ви казвам какво ми беше - досещате се.. Както и да е.. Приех всичко, усмихвах се. Макар че, само аз знаех, че тази усмивка не беше истинска. И така, когато завършихме училище се запознах със едно друго момиче, което идва тук лятото, но до сега не съм я познавал. Допаднахме си. Излизахме, ходехме заедно по купони. И постепенно си тръгнахме. На 15-ти август правим месец, откакто ходим. Стана бързо, не усетих точно как стана. Тя знаеше за историята с бившата и именно тя ми даде силата да се изправя и ми показа, че утехата идва, точно когато най-малко я очакваш. Тъкмо бях по-спокоен, но снощи като се прибрах, попаднах случайно на папки, в които имаше снимки с бившата. Тогава, всичко това почна да ме сполита отново. Съзлите, болката, която беше утихнала, отново се завърна. От тогава се затворих в нас и не излизах. Слушам нашите любими песни, спомням си за всеки един момент с нея..

Сега, макар и да е на 400 километра от мен, чувствам че ако продължа връзката с новото момиче, я карам да се чувства предадена. Защо ли не ми каза, че тръгва? Какво да направя? Нея я няма, а момичето с което ходя, скоро и то ще си отиде. А от разстояние смисъла се губи. Ако се опитам да се върна при бившата ми ще е същата работа. Аз съм на принципа "По-добре да ме боли, че не е моя, отколкото да ме боли, че е моя, а не е тук" Обаче незнам какво да правя. Затова ви моля за съвет! С това момиче ли да остана, с бившата ли да търся контакти? И двете ли да ги оставя на мира? Защото с която и да съм няма да е до мен.. Незнам просто според вас какво да правя? ..

ПП : Благодаря за отделеното внимание и за съветите, които ще ми дадете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: 26eeed5b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Бившата дали още те обича? Ако има начин да отидеш в новия и град примерно дали ще иска отново да сте заедно? Ако толкова много те боли защо не направиш нещо да си до нея Има много момчета и момичета на твоите години, които работят и учат. Дали родителите ти биха те подкрепили. Защо не се опиташ да си самостоятелен там при нея. Иначе няма как да стане. Трябва да я забравиш. Зависи от волята ти и от мотивацията. Сигурно ще те е страх в началото, че няма да се справиш толкова рано с живота сам, но може да пробваш и ако не стане да се върнеш. Това е хубаво да се прави лятото когато хем си почивка и имаш време.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: bbdf77e471
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,
Историята ти ме разчуства, много! Имах около 1 година връзка от растояние, трудно е да! Но никога не ми е изневерявал скоро правим 2 години.. вече живее в моя град. Момче ти си влюбен не се отказвай, а се бори!

УСПЕХ!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker