Искам да ми имат повече доверие... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да ми имат повече доверие...
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 4316 пъти
Здравейте! Благодаря предварително на всеки, който ще прочете това и ще ми помогне да разреша проблема!
Аз съм момиче на 12 години, за 7 клас. В училище съм добра ученичка, досега само с 6-ци съм завършвала, а шести клас с 5. 92. Но мама и тати са доволни как се справям в училище. Не ходя на купони(освен на рожденни дни, но нй-много до 8-9 часа и то 2 пъти в годината), не се занимавам с гаджета, първо не съм срещнала човека и второ, мисля че съм малка още.
Преди като бях на 9-10-11 съм послъгвала, но винаги съм си признавала, а те са ми прощавали. Седя сама в къщи, но до 5 клас вкл. една жена ме водеше на училище, а то е на 5 минути от нас!!! Но както и да е, минало-заминало. Сега сама си ходя и се връщам.
На пет мин от училище има едно заведение за бързо хранене, там ми дават да ходя с приятелки. Но като искам до мола с приятелки, на кино-твърдо-Не!
Един път за завършването на 6 клас съм ходила и то не сама, а баща ми ни закара всички. След филма искахме да разглеждаме, но тати ме накара да тръгвам и ми стана страшно неудобно. А други деца на моята възраст и по-малки сами ходят там. Вярно, не съм родена в София, не познавам града добре. За 8 години два пъти да съм пътувала с градски транспорт и то с мама или тати. Но все някога ще има път, искам да ме пуснат сама, казвам им, че така ще свикна, но-Не! Незнам, какво ще правим, като скоро се местим в една къща на 5 км. от София. Накратко- как да ги накарам да ми имат доверие, да ми позволяват да излизам понякога с приятелки, да пътувам сама...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5d008010e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   За съжаление, мисля, че сама няма да повлияеш на родителите си. Ако имаш по-голям брат или сестра или пък леля или чичо, на които имаш повече доверие, накарай и да поговорят с родителите ти. Има по-голяма вероятност да се заслушат в по-възрастен човек.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c1117bb3d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Докажи им, че си самостоятелна. Прави разни работи вкъщи - подреждай, БЕЗ да ти казват, бърши прахта, БЕЗ да ти казват, ако всеки ден им искаш пари, искай им веднъж на няколко дни. :) !

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 777907cb60
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз съм на 12 ( тази година станах ) но съм за 6 клас. Пускат ме сама до училище някъде от 4 клас. А да ходиш до мол сама няма нищо страшно ако имаш билети а и си знаеш автобусите. Всеки родител се притеснява но ти си 7 клас.. мисля че си достатъчно голяма за да ходиш сама ( с пирятели ). Незнам какво точно да ти кажа за да ти имат доверие, предполагам, че имаш телефон може да ти звънят за да те чуят щом толкова се притеснявят..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c0d1cef87c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да, имам телефон, даже е блекберри. Не им искам пари въобще. Имам си касичка, те всеки ден в нея пускат дребни. Нямам брат или сестра, а на другите им нямам доверие. И да, правя някои неща без да ми казват те, но не рядко ми се карат заради това. Един път направих салата, като и преди съм рязала плодове, зеленчуци и друти неща, и те ми се скараха, че пръвя нещо, без никой да ми е казал. Въпреки, че после най-спокойно си я изядоха. Мама ми се оплакваше, че е изморена от работата и вместо да ми благодари, че с нещо съм помогнала, тя ми се кара. Имало е и други подобни случки, просто не си спомням. Незнам, отчаяна съм вече!!!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ede8315777
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Когато един ден имяш свой деца, ще разббереш какво е ;) и аз преди им се нервех на наще, но сега като превъртя лентата назад си казвам, "добре че са ми звъннали да се пребирам, можело е да направя няква глупост" та не че сега съм мн голяма де - 15год. ама се поставям на тяхното място и нещата ги виждам така както и аз бих ги направила. Е сега не ми звънят да с пребирам. Пребирам си се в 1-2 че и три, обаче си имам акъл да не правя простотий, защото си е за мене си, а и съм спечелила доверието - като се държа сериозно, не разсъждавам децки, но има и друго вече съм по голяма. Поговори с тях обясни им, спечели доверието им, и нещата ще са ОК!!!! Карол******

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c0d1cef87c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   Номер 5, ти казваш да им спечеля доверието. Ами всъщност аз питам- Как? да го спечеля.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d43963b37b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За да ти имат доверие е важно да си примерна. Не ти говоря да си перфектно дете, защото такива няма :). Аз съм на 13 - за седми клас. Наще ми имат доверие, защото ме познават много добре. То всъщност майка ми, защото на баща ми му се обаждам [ когато не е вкъщи ] само ако ходя някъде надалече- например до Мола или центъра. А когато си е вкъщи ако ме попита къде излизам му казвам- например до парка с приятелки или да обикаляме някъде :). Та исках да ти кажа, че аз от втори клас ходя сама на училище- трябва да пресичам оживена улица, затова в първи клас се прибирах с един съученик. В трети клас ми се наложи два пъти в седмицата да пътувам сама в автобус. Майка ми се притесняваше естествено защото съм от Пловдив и трябваше да пътувам до центъра, който ми е далеч. Разбрахме се така- когато тръгвах и се обаждах и когато стигнех- отново. Предложи на ваще да правиш същото един, два пъти да видите какво ще стане. Сега когато ходя на училище пак пращам стрела на майка ми- не за друго, а просто да е спокойна, защото училището е доста далече от вкъщи. Вечерен час нямам. Казват ми да се прибера като започва да се стъмва. А и аз по-късно много рядко се прибирам, защото в крайна сметка съм момиче.. само.. вечер.. по улиците ако се сещаш има всякакви хора ;х. А между другото имам братовчед 3 години по-малък от мен- сега е за 4-ти клас. Никога родителите му не са го оставяли сам у тях- викаха мен да го гледам и никога не се е прибирал сам от училище, а то му е близко. Сигурно и никога няма да може да се оправя сам. Това е минус и кажи на родителите си, че поне от време на време да те оставят да си самостоятелна ще ти е полезно. :)

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 3dc8b736d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Моите не ми дават да се отпиша от тренировките по футбол можели някои да ми помогне с това че вече неможе да се издържа!!!

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 261b2eabff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Здравейте! Аз пък съм на 14 години и сега ще съм 8-ми клас. Нашите също не ме пускат никъде и ми казват да седя само пред нас -,- . На мен честно казано ми писна ..и се чудя как да ги накарам да ме пускат въобще в квартала ( защото и квартала ми е малко калпав :дд) или в мола..нямам никва идея защо така се държат..смисъл знам, че са родители и ги е страх, но все пак и аз имам нужда от поне едно излизане с приятели..дали в мола или в парка, както те си ходядат двамата..приятелите ми вече ми се подиграват, защото съм била като затворничка ;( . И ме е срам от това. Имам си и приятел ;д харесвам си го казах на мама, но тя явно не ме разбира и иска да скъсаме,защото си мисли глупости ;// .. и той също иска да излизаме, но няма как, защото нашите постоянно казват НЕ ;@ .. моля за някакво съветче, защото вече напълно се откачях и ми писна :(

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker